Για ό,τι κι αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτήν την περίοδο σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, από smartphone και tablet μέχρι TV, monitor, οικιακές συσκευές και προϊόντα ήχου, το eShop της Samsung σάς περιμένει με πλήθος Black Friday προσφορών μέχρι τις 27 Νοεμβρίου.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, καθώς η Samsung Black Friday έχει ήδη ξεκινήσει στο eShop της Samsung με προσφορές που δεν πρέπει να ξεφύγουν από το καταναλωτικό σας… ραντάρ! Έως και τις 27 Νοεμβρίου, μια πλειάδα ευκαιριών σε πλήθος κατηγοριών του Samsung eShop σάς περιμένουν, προκειμένου να επωφεληθείτε όχι μόνο από τις δελεαστικές τιμές, αλλά και από τις εξαιρετικές ευκολίες και υπηρεσίες που τις πλαισιώνουν.

Χαμηλότερες τιμές, περισσότερες ευκολίες και προνόμια!

Τα δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας και οι συμφέρουσες προσφορές είναι μόνο δύο από τους πολλούς λόγους που σας προκαλούν να επισκεφθείτε το Samsung eShop. Η εταιρεία έχει φροντίσει να περιβάλει τις online προσφορές της με υπηρεσίες και προνόμια που θα κάνουν ακόμα πιο ελκυστική την αγοραστική σας εμπειρία. Αξίζει να αναφέρουμε, λοιπόν, πως οι αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Samsung συνοδεύονται από δωρεάν standard παράδοση της παραγγελίας (εκτός οικιακών συσκευών). Προσφέρεται δυνατότητα πληρωμής σε 36 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, ενώ σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να προβείτε σε εγγραφή στο σύστημα επιβράβευσης Samsung Rewards, προκειμένου να κερδίσετε πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μελλοντικές αγορές επιλεγμένων προϊόντων. Διαθέσιμες θα βρείτε, επίσης, τις δυνατότητες χρήσης των υπηρεσιών εγκατάστασης των τηλεοράσεων και του προγράμματος Samsung Protect, για αγορά ασφαλιστικής κάλυψης προστασίας και επέκτασης εγγύησης.

Smartphone

Στις Samsung Black Friday εκπτώσεις  συμμετέχει η σειρά αναδιπλούμενων smartphone, με τα νεότερα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5 σε τιμές έκπληξη! Μην παραλείψετε να ανακαλύψετε τις προσφορές για τα μοντέλα Galaxy S23 5G, αλλά και την ακόμα πιο προσιτή τιμή για το Galaxy A54 5G.

Tablet

Αν αναζητάτε την επόμενή σας ταμπλέτα, η επίσκεψη στο Samsung eShop θα σας αποζημιώσει, καθώς τα μοντέλα της σειράς tablet Galaxy Tab S9 είναι ιδανικά για «βαρύ» multitasking, καθηλωτικές δυνατότητες ψυχαγωγίας και ενισχυμένη παραγωγικότητα. Θα τα βρείτε σε νέες, μειωμένες τιμές, όπως συμβαίνει και με τα προϊόντα της ακόμα πιο προσιτής σειράς Galaxy Tab A8.

Wearable συσκευές

Ρολόγια και true wireless ακουστικά είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και για τον εαυτό σας! Αν θέλετε ένα premium και… ευφυέστατο ρολόι για σύμμαχο σε κάθε σας περιπέτεια, τότε το Galaxy Watch5 Pro (Bluetooth) είναι σχεδιασμένο για εσάς. Σε μοναδική τιμή θα βρείτε και τα Galaxy Buds Live, τα οποία προτίθενται να επωμιστούν το soundtrack κάθε σας στιγμής!

Monitor

Μια premium αισθητική σε κάθε χώρο εργασίας υπόσχεται χάρη στα απαρατήρητα περιθώριά του το 24″ Essential Monitor S3.

Τηλεοράσεις

Αυτές τις μέρες, μια πλούσια γκάμα τηλεοράσεων έρχεται σε προνομιακές τιμές στο eShop της Samsung. Θα σας επισημάνουμε την OLED 4K S90C Smart TV, η οποία αφοπλίζει με το βαθύ της μαύρο και με τα ολοζώντανα χρώματά της, καθώς και τη Neo QLED 4K QN85C Smart TV, που ξεχωρίζει για την Dolby Atmos ποιότητα ήχου. Ένα ευρύ φάσμα αντίθεσης χαρίζει η τεχνολογία Quantum HDR στο πρόσωπο της QLED 4K Q60C Smart TV, ενώ 4Κ ποιότητα εικόνας μπορείτε να απολαύσετε και στην BU8500 Crystal UHD Smart TV. Τη δυνατότητα να δώσετε μια καλλιτεχνική πνοή στον χώρο σας που παραπέμπει σε γκαλερί δίνει η The Frame LS03B 4K Smart TV, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε πίνακα ζωγραφικής.

Ήχος

Άκρως ενδιαφέρουσες προσφορές εντοπίσαμε και στην κατηγορία του ήχου, με ηχομπάρες όπως η εξαιρετικά κομψή S-Series Ultra Slim Soundbar HW-S800B να σας περιμένει στο eShop της Samsung για να γεμίσει το σαλόνι σας με επιβλητικό ήχο πολλαπλών κατευθύνσεων. Σας προτείνουμε να εξετάσετε και την περίπτωση της ηχομπάρας Premium Qseries Soundbar HWQ930C, καθώς η λειτουργία SpaceFit Sound Pro βελτιστοποιεί την ακουστική εμπειρία ανάλογα με τον χώρο σας.

Οικιακός εξοπλισμός

Στο σπίτι όμως δεν υπάρχει μόνο το σαλόνι, αλλά και η κουζίνα, την οποία οφείλετε να μην αφήσετε… παραπονεμένη αυτήν την Black Friday! Στο Samsung eShop μπορείτε να αποκτήσετε μια ντουλάπα ψυγείο RS6HA8891B1/EF με Family Hub, ικανό να προσφέρει ακόμα και ψυχαγωγία όσο μαγειρεύετε μέσω της οθόνης του! Για το μπάνιο σας, το πλυντήριο WW5000B έρχεται με μπροστινή πόρτα με Eco Bubble™, Hygiene Steam και τεχνολογία Digital Inverter για αποτελεσματικές πλύσεις με χαμηλή κατανάλωση. Κλείνουμε την σύντομη περιήγησή μας στις Samsung Black Friday προσφορές με την πολυτάλαντη σκούπα χειρός Jet65 Stick VC. Ξεχωρίζει για τη μεγάλη ισχύ αναρρόφησης, τα 10 χρόνια εγγύησης του κινητήρα της και, πλέον, και για την προνομιακή τιμή της!


Κείμενο: Βαγγέλης Αλευρίτης


Διαφημιστική καταχώριση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.