Έπειτα από έλεγχο 69 σημείων, πιστοποιημένα μεταχειρισμένα iPhone έρχονται σε ακόμα πιο προσιτές τιμές στα καταστήματα Public και στο Public.gr, πάντα με την εγγύηση 2 ετών των ειδικών της iRepair.

Διανύουμε μια περίοδο που όλοι μετράμε τις ανάγκες μας, το budget μας και τις προσφορές που συναντάμε στα καταστήματα λόγω Black Friday. Τα Public έχουν ταυτίσει το όνομά τους με τη συγκεκριμένη ημέρα, καθώς είναι τα πρώτα που εγκαινίασαν στην Ελλάδα τις Black Friday προσφορές. Τιμώντας και φέτος τη… βαριά αυτή κληρονομία, τα καταστήματα Public και το Public.gr ρίχνουν στη «μάχη» περισσότερα από 2.500.000 Black Friday deals, παρατάσσοντας μια τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων κωδικών, χωρίς αναμονή!  Τα Public, όμως, δεν είναι γνωστά μόνο ως ο απόλυτος «πρεσβευτής» του Black Friday πνεύματος στην Ελλάδα, αλλά και ως ο ιδανικός προορισμός για έξυπνες και ευέλικτες λύσεις πληρωμής χωρίς πιστωτική κάρτα. Με την υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna, η οποία είναι διαθέσιμη και στα φυσικά καταστήματα αλλά και online, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε σε 3 ισόποσες άτοκες δόσεις. Επιπρόσθετα, υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα δημιουργίας ενός προσωποποιημένου πλάνου χαμηλών δόσεων μέσω του προγράμματος Flex Pay. Στα πλεονεκτήματα προσμετρήστε και την ευέλικτη και γρήγορη παραλαβή με δωρεάν Εxpress pickup μέσα σε 60΄, την επιλογή παραλαβής από locker με μόλις 1€, την υπηρεσία Flex Delivery σε μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί και τη δυνατότητα Next Day Delivery στο σπίτι ή στο γραφείο.

Refurbished iPhone: Εχθρός του φθηνού είναι το οικονομικότερο και μάλιστα με εγγύηση!

Όσοι έχουν πέσει θύματα δελεαστικών τιμών που αποδεικνύονται πολύ καλές για να είναι αληθινές, όσοι αναζητούν ένα Apple iPhone και περιμένουν… χρόνια μέχρι να πέσει η τιμή του ή όσοι έχουν αποκτήσει μια προβληματική μεταχειρισμένη συσκευή από μια τυχαία αγγελία για να ακούσουν στη συνέχεια το κλασικό «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται», αναμφίβολα θα εκτιμήσουν τη φιλοσοφία των Public στον τομέα των μεταχειρισμένων συσκευών, η οποία αντανακλάται στη σειρά προϊόντων second go.

Πρόκειται για refurbished συσκευές που έχουν περάσει από τα εργαστήρια των ειδικών τεχνικών της iRepair, έχουν επισκευαστεί και έχουν υποβληθεί σε έναν σχολαστικό έλεγχο 69 σημείων, προκειμένου να πάρουν πιστοποίηση για την κατάστασή τους με εγγύηση 24 μηνών και δυνατότητα δωρεάν επιστροφής εντός 30 ημερών.

5 λόγοι που μας έπεισαν να αποκτήσουμε ένα Refurbished iPhone από τα Public φέτος την Black Friday

  1. Όλες οι συσκευές έχουν περάσει από σχολαστικό έλεγχο 69 σημείων από τους ειδικούς της iRepair.
  2. Αν οτιδήποτε δεν μας αρέσει, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν επιστροφής εντός 30 ημερών.
  3. Μεγάλη ποικιλία από άμεσα διαθέσιμα iPhone διαφορετικών γενιών και τεχνικών χαρακτηριστικών, προκειμένου να εντοπίσουμε την ευκαιρία που ταιριάζει στις ανάγκες μας.
  4. Ανεπανάληπτες τιμές που ξεκινούν από 159€ για Apple iPhone που έρχονται προσεγμένα σαν καινούργια, με πιστοποίηση και εγγύηση 24 μηνών της iRepair.
  5. Η εμπειρία του να αγοράζεις οτιδήποτε από τα Public είναι από μόνη της μοναδική!

Black Friday Tips αγοράς refurbished από τα Public: Τι είναι η διαβάθμιση «Grade»

Τα «Grades» είναι το σύστημα διαβάθμισης που λειτουργεί ως ποιοτικό πρότυπο μόνο για την εξωτερική εμφάνιση κάθε συσκευής, μιας και τα… ενδότερα έχουν ελεγχθεί ώστε να εξασφαλίζεται 100% λειτουργικότητα. Τα refurbished iPhone που θα βρείτε στα Public έχουν περάσει από έλεγχο 69 σημείων και αφού πραγματοποιηθούν όλες οι απαιτούμενες επισκευές, έρχονται στα χέρια σας σαν καινούργια! Εμφανισιακά, κάθε βαθμός (Grade A, B ή C) συνεπάγεται τα ακόλουθα:

A: Άριστη κατάσταση με ανεπαίσθητα σημάδια χρήσης

B: Άριστη κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης

C: Καλή κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης

Όλες οι συσκευές, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους εμφανισιακά, καλύπτονται με εγγύηση iRepair.

Πιο «Μαύρη» Παρασκευή, πιο «Πράσινος» Πλανήτης!

Η επιλογή ενός refurbished iPhone από τα Public δεν υπηρετεί μόνο την τάση της αναζήτησης ακόμα πιο χαμηλών τιμών που κυριαρχεί λόγω Black Friday, αλλά βάζει το μικρό της λιθαράκι για έναν καλύτερο πλανήτη. Ακολουθεί τη σύγχρονη τάση γύρω από την κυκλική οικονομία, καθώς παρατείνει τη διάρκεια ζωής των συσκευών, μειώνοντας έτσι την επιβάρυνση που προκαλούν στο περιβάλλον, δίχως συμβιβασμούς στην ποιότητα και στην εμπειρία χρήσης. Δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στις συσκευές, το εν λόγω πρόγραμμα αποτρέπει την πρόωρη κατάληξή τους σε ηλεκτρονικά απόβλητα. Η ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας έχει άμεση επίδραση στη μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης και στην ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος της βιομηχανίας της τεχνολογίας πάνω στον πολύπαθο πλανήτη μας.