Η Κωτσόβολος για μία ακόμη χρονιά θα βρίσκεται με το Κ2Β στην κορυφαία συνάντηση για τους επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου, την έκθεση XENIA 2023.

Στη θέση Hall 01 | B02-C01, από τις 25 έως και τις 27 Νοεμβρίου 2023 στο Metropolitan Expo, το περίπτερο K2B – Business empowerment by Kotsovolos θα βρίσκεται εκεί για να εμπνεύσει, να ενδυναμώσει και να οδηγήσει τις επιχειρήσεις στο επόμενο επίπεδο, μέσω ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων.

Στο περίπτερο της Κωτσόβολος, θα βρεις ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για την επιχείρησή σου, θα ενημερωθείς σχετικά με προγράμματα επιδότησης που αφορούν στον Ξενοδοχειακό κλάδο, ενώ η εξειδικευμένη ομάδα Κ2Β θα βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες & καθοδήγηση.

Εάν κάποιος αναρωτιέται, γιατί να επιλέξει το K2B – Business empowerment by Kotsovolos ως Technology Partner, η απάντηση είναι απλή.

Με 19 Κ2Β Spots σε Ελλάδα και Κύπρο, εξιδεικευμένη ομάδα Β2Β συνεργατών για ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, με λύσεις αποκλειστικά διαμορφωμένες στην εκάστοτε επιχείρηση, με ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για πελάτες Β2Β b2b.kotsovolos.gr, ειδική τηλεφωνική γραμμή για πελάτες B2B με περισσότερους από 100 Call Agents (210 28 99 800), είναι  δίπλα σου παρέχοντάς την υποστήριξη που χρειάζεσαι για την ανάπτυξη της επιχείρησης σου.

Πιο αναλυτικά, το K2BBusiness empowerment by Kotsovolos παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την ενδυνάμωση του σύγχρονου ξενοδοχείου, όπως:

  • Διαχείριση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων “HOTELTV 2 SERVE”, για προσωποποιημένο περιεχόμενο στις τηλεοράσεις των δωματίων του ξενοδοχείου.
  • Ψηφιακές σημάνσεις “SIGNAGE 2 DISPLAY”, μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης περιεχομένου και οθονών για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες του ξενοδοχείου.
  • Ηλεκτρονικές ετικέτες “E-LABELS 2 INFORM”, ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης και προβολής πληροφοριών για τα προϊόντα που προσφέρει το ξενοδοχείο.
  • Διασφάλιση ποιότητας αέρα “AIR 2 BREATHE”, για διασφάλιση καθαρής ατμόσφαιρας στους χώρους επίσκεψης των πελατών σας.
  • Λύση διαχείρισης μουσικής “SOUND 2 IMPRESS”, για επαγγελματικούς χώρους, χωρίς υποχρέωση πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων.
  • Λύσεις ενέργειας & εξοικονόμησης με ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υποστήριξη με υπηρεσίες μελέτης και αυτοψίας έργου, από εξειδικευμένους τεχνικούς.
  • Λύσεις επίπλων κουζίνας και δωματίων [LIVING], μια υπηρεσία σχεδιασμού, κατασκευής, και εγκατάστασης επίπλων για Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και καταλύματα BnB.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας, K2B – Business empowerment by Kotsovolos, σε περιμένουν στην έκθεση XENIA 2023, στη θέση  Hall 01 | B02-C01.

Μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες λύσεις K2BBusiness empowerment by Kotsovolos, κάνοντας κλικ εδώ.