Η LG προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία σε μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων από εμπορικές επωνυμίες τρίτων με την τελευταία αναβάθμιση του οικοσυστήματος webOS

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι το νέο webOS Hub 2.0S για τρίτους κατασκευαστές -που κυκλοφόρησε για τηλεοράσεις τον Σεπτέμβριο- επεκτείνεται αυτόν τον μήνα και σε έξυπνες οθόνες. Η αυξανόμενη τάση των νοικοκυριών με ένα μέλος έχει οδηγήσει σε σημαντική ζήτηση για έξυπνες οθόνες, καθιστώντας το webOS Hub 2.0S μια εξαιρετική επιλογή και για μικρότερες οθόνες.

Μια νέα προσθήκη στην κύρια αρχική οθόνη του webOS Hub 2.0S είναι η εφαρμογή Card App Home Hub & Music, η οποία παρέχει πρόσβαση σε πληθώρα υπηρεσιών.

Με το  webOS Hub 2.0S, οι χρήστες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε μουσική από δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Spotify ή μουσική αποθηκευμένη σε μονάδες USB μέσω της λειτουργίας Card App Music. Λειτουργίες όπως το Remote PC επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο για υβριδική εργασία, εξασφαλίζοντας στους χρήστες μια απρόσκοπτη μετάβαση σε υπολογιστές γραφείου ή φορητούς υπολογιστές. Η πλατφόρμα επιτρέπει βιντεοκλήσεις και τηλεδιασκέψεις με υποστήριξη για κάμερες USB και ενθαρρύνει την παραγωγικότητα με μια αναβαθμισμένη εμπειρία γυμναστικής στο σπίτι. Για την εξυπηρέτηση φοιτητών και επαγγελματιών, το webOS 2.0S επιτρέπει την πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming όπως το Netflix και το YouTube.

Η συμβατότητα με το Apple Home και το AirPlay* επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εύκολα και με ασφάλεια συμβατά αξεσουάρ έξυπνου σπιτιού και να μεταδίδουν χωρίς κόπο ταινίες, μουσική, παιχνίδια και φωτογραφίες χρησιμοποιώντας επίσης τις συσκευές Apple.

Επιβεβαιώνοντας τις εξαιρετικές υπηρεσίες και την απαράμιλλη ευελιξία της, η LG έχει ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά τα τελευταία τρία χρόνια, ενσωματώνοντας το webOS Hub σε διάφορα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών με περισσότερες από 300 μάρκες να συμμετέχουν σε αυτή τη συναρπαστική προσπάθεια.

Η LG επεκτείνει την πλατφόρμα webOS Hub σε μια ευρύτερη γκάμα έξυπνων τηλεοράσεων και έξυπνων οθονών, εδραιώνοντας την παρουσία της στον κλάδο με τη δέσμευσή της να παρέχει συνεχή πρόσβαση στην εμπειρία webOS Hub σε πολλές συσκευές.

Οι λειτουργίες Apple Home και AirPlay, κάμερα USB είναι διαθέσιμες μόνο στο μοντέλο των 1,5 GB που είναι εξοπλισμένο με webOS Hub 2.0S.