Η Black Friday στην Cardlink, μέλος της Worldline, του ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά πληρωμών και υπηρεσιών διαχείρισης συναλλαγών, ξεκινά, με μοναδικές προσφορές στα πιο σύγχρονα Cardlink Android POS και την πλατφόρμα ασύρματης παραγγελιοληψίας, Cardlink maitre, από τις 13/11 μέχρι και τις 30/11.

Αναλυτικότερα, η Cardlink δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν τα ασύρματα και ενσύρματα Android POS με έκπτωση 20€, στις προνομιακές τιμές *249 από 269€ και *149 από 169€ αντίστοιχα. Για την αγορά των εξελιγμένων τερματικών, τα οποία υποστηρίζουν τη διασύνδεση με τις ταμειακές μηχανές βάσει των προδιαγραφών της ΑΑΔΕ, δέχονται όλες τις κάρτες και τρόπους πληρωμής και προσφέρουν ευκολία, ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια στη χρήση, οι επιχειρήσεις αρκεί απλά να μπουν στο eshop της Cardlink και να χρησιμοποιήσουν τον εκπτωτικό κωδικό BLACK23 κατά την παραγγελία τους.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης μπορούν να αποκτήσουν το αναβαθμισμένο Cardlink maitre app, την καινοτόμα πλατφόρμα ασύρματης παραγγελιοληψίας, με έκπτωση -20% στα μηνιαία fees όλων των ετήσιων πακέτων, με το βασικό πακέτο μόνο από *14,99/μήνα. Πρόκειται για μια μοναδική προσφορά, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα σε εστιατόρια, καφέ και μπαρ που προσφέρουν υπηρεσίες dine-in, take-away και delivery, να αποκτήσουν απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας παραγγελιοληψίας, με real-time συντονισμό και οργάνωση των παραγγελιών και του προσωπικού τους. Κι όλα αυτά, με χαμηλό κόστος, 14 μέρες δωρεάν δοκιμή, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό ή κόστη εγκατάστασης, μέσα από το κινητό, το tablet (iOS & Αndroid) τους ή τα Android POS της Cardlink.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Cardlink βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των επιχειρήσεων, έτοιμη να τους κατευθύνει να βρουν την λύση που ταιριάζει στη δική τους επιχείρηση και να τους βοηθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στον απαραίτητο ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής τους.