Στο www.you.gr, με ένα κλικ, είναι διαθέσιμα τα προϊόντα πληροφορικής και τα iPod της Apple, γνωστά για την ευκολία χρήσης, τις προηγμένες δυνατότητες και το μοναδικό σχεδιασμό τους.


apple-logo-dec07Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info-Quest προσφέρει στον καταναλωτή όλα τα μοντέλα desktop και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών Mac, καθώς επίσης και την πλήρη γκάμα των δημοφιλών iPod. Επισκεπτόμενοι το www.you.gr, οι καταναλωτές έχουν επίσης πρόσβαση στις οθόνες και τα περιφερειακά της επιλογής τους, τα οποία επεικτείνουν τη μοναδικότητα των προϊόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο www.you.gr διατίθενται και τα αυθεντικά aξεσουάρ Apple, προσφέροντας έτσι στους fans των προϊόντων Apple μια ολοκληρωμένη και ταυτόχρονα εξατομικευμένη καταναλωτική εμπειρία.


Με μια απλή περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οι επισκέπτες μπορούν να δουν φωτογραφίες των προϊόντων Apple, να ενημερωθούν για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους και να πραγματοποιήσουν άμεσα τις αγορές τους. Σύντομα, τα προιόντα Apple θα είναι διαθέσιμα και στα 72 καταστήματα του δικτύου U σε όλη την Ελλάδα.