Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της Philoxenia International Tourism Expo, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επίσημη παρουσίαση της “Έξυπνης Τουριστικής Κάρτας”, μιας πρωτοποριακής πρωτοβουλίας που φέρνει τεχνολογική Επανάσταση στον Τουρισμό & υπόσχεται να ανατρέψει τον τρόπο που οι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν και αλληλεπιδρούν με τον τουριστικό προορισμό.

Η παρουσίαση διεξήχθη από τον Τεχνικό Διευθυντή της Softweb, κ. Ασημακόπουλο Αλέξανδρο, ο οποίος μεταξύ άλλων, παρέθεσε τις δυνατότητες που προσφέρει η λύση και τόνισε πως είναι η πρώτη φορά στον τομέα του τουρισμού που χρησιμοποιείται η τεχνολογία blockchain. Με έμφαση στη δημιουργία ενός ασφαλούς, διαφανούς, ευέλικτου, και βελτιωμένου ταξιδιωτικού περιβάλλοντος, η Έξυπνη Τουριστική Κάρτα αναδεικνύεται ως πρωτοπόρο εργαλείο για τη μεταμόρφωση της τουριστικής εμπειρίας.

Μερικές από τις δυνατότητες που έχει ο χρήστης είναι:

Εξατομικευμένες Εμπειρίες: Προσαρμοσμένες προτάσεις και εκδηλώσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη.

Ασφάλεια και Προστασία Δεδομένων: Η τεχνολογία blockchain εξασφαλίζει την ακεραιότητα των δεδομένων και προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών.

Έξυπνη Πρόσβαση: Πλήρης πρόσβαση σε πληροφορίες, εκδηλώσεις, και πακέτα υπηρεσιών με ένα κλικ.

Η παρουσίαση εντυπωσίασε το κοινό, επισημαίνοντας τον ρόλο της τεχνολογίας στη δημιουργία μιας νέας, εξελιγμένης τουριστικής πραγματικότητας.

Η Softweb δεν παρουσίασε απλώς ένα προϊόν, αλλά ένα εργαλείο που θα συμβάλει στον έξυπνο ψηφιακό μετασχηματισμό του τουριστικού τομέα, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της κάθε πόλης ως τουριστικό προορισμό.