Η ΤP-Link, ο παγκόσμιος πάροχος δικτυακών λύσεων για επιχειρήσεις και ιδιώτες, συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση Xenia 2023 (περίπτερο C30, Hall 1), από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Η TP-Link προσκαλεί στο περίπτερο της τους επισκέπτες για να συζητήσουν τα θέματα της επιχείρησής τους και από κοινού να προχωρήσουν στον σχεδιασμό της λύσης που καλύπτει τις ανάγκες τους.

Η ΤP-Link διαθέτει  διαχρονικά λύσεις δικτύωσης για τους ξενοδόχους, αλλά και τους επαγγελματίες της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας και θα παρουσιάσει στο κοινό τις κάμερες ασφαλείας  VIGI καθώς και την πλατφόρμα Omada SDN.

Οι επαγγελματικές κάμερες ασφαλείας VIGI της TP-Link είναι ιδανικές για την προστασία της επιχείρηση σας. Προσφέρουν καινοτόμες τεχνολογίες, έξυπνες λειτουργίες και συνεισφέρουν στην παροχή ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους επισκέπτες, το προσωπικό και την ιδιοκτησία και παρέχουν την απόλυτη προστασία σε όλους τους τύπους και μεγέθη τουριστικών επιχειρήσεων και όχι μόνο.

Το Omada SDN είναι η κατάλληλη cloud λύση δικτύωσης  για επιχειρήσεις , επιτυγχάνει   ιδανική εφαρμογή  σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν ασφαλή και αποδοτικά  Wi-Fi δίκτυα που ενισχύουν τη λειτουργία τους και τους δίνουν πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. 

Τα προϊόντα της TP-Link καθώς και οι «έξυπνες» λύσεις για την τουριστική βιομηχανία σας περιμένουν  για επίδειξη στο περίπτερο  της TP-Link (περίπτερο C30, Hall 1) στην έκθεση Xenia 2023 με στόχο να  καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας.