Οι κάτοχοι gaming περιφερειακών όπως χειριστήρια και τιμονιέρες από τις εταιρείες Hori και Thrustmaster μπορούν να συνεχίσουν απροβλημάτιστα το παιχνίδι τους!

Στις 12 Νοεμβρίου σταματούν να αναγνωρίζονται από την κονσόλα XBOX όσα αξεσουάρ όπως Controller ή τιμονιέρες που δεν έχουν την επίσημη πιστοποίηση της Microsoft, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας. Πιο συγκεκριμένα όσοι διαθέτουν αντίστοιχα αξεσουάρ κατά την εφαρμογή τους στην κονσόλα από 15.11.2023 θα τους βγαίνει μήνυμα που θα αναγράφει «ΣΦΑΛΜΑ 0x82d60002».

Το… αντίδοτο στο «ΣΦΑΛΜΑ 0x82d60002»

THRUSTMASTER, T248-X TYPE C

Αν έχετε μια παιχνιδομηχανή της Microsoft και ταυτόχρονα συγκαταλέγεστε ανάμεσα στους τυχερούς ιδιοκτήτες ενός περιφερειακού για Xbox των εταιρειών HORI  για και THRUSTMASTER, μπορείτε να συνεχίσετε ανεμπόδιστα το παιχνίδι σας, καθώς όλοι οι Xbox κωδικοί των δυο προαναφερθέντων εταιρειών έχουν ήδη την επίσημη πιστοποίηση της Microsoft.

Αν πάλι είχατε εμπιστευθεί μη πιστοποιημένα αξεσουάρ (τιμονιέρες, πενταλιέρες, joystick ή gamepad) από άλλους κατασκευαστές, έφτασε η ώρα της αλλαγής! Ο επίσημος διανομέας των HORI  και THRUSTMASTER στην Ελλάδα, η ΑΜΥ AE, φέρνει στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων μια σειρά εναλλακτικών -πιστοποιημένων από τη Microsoft- προτάσεων, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες του gaming. Σας παραθέτουμε μερικές από αυτές και η επιλογή είναι δική σας!

THRUSTMASTER

THRUSTMASTER T128-X

Η THRUSTMASTER φημίζεται για τις τιμονιέρες που καλύπτουν απαιτήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών gamers. Τόσο η τιμονιέρα T248-X TYPE C, όσο κι η Τ128Χ που χαρίζουν Hybrid Drive, σύστημα αντίστασης τιμονιού  αλλά και αντοχή στο επιθετικό οδήγημα.

ΤΗRUSΤΜΑSΤΕR Τ-FLΙGΗΤ ΗΟΤΑS ΟΝΕ

Η THRUSTMASTER όμως δεν καλύπτει μόνο τους λάτρεις των racing video game αλλά και αυτών που τους αρέσει να πετούν στα σύννεφα και να πραγματοποιούν τις καλύτερες πτήσεις με δύναμη και εναέρια ακροβατικά. Γι’ αυτό διαθέτει και joysticks υψηλής ποιότητας, όπως το Τ-FLΙGΗΤ ΗΟΤΑS ΟΝΕ, γιατί μια πτήση δεν είναι εύκολη υπόθεση!

 

 

 

 

 

 

 

HORI

HORI OVERDRIVE for XBOX

Η ιαπωνική Hori φημίζεται για την ποιοτική της δουλειά σε όλα τα επίσημα πιστοποιημένα από την Microsoft περιφερειακά της. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε την εξαιρετική τιμονιέρα HORI Overdrive for Xbox. Διαθέτει μια καλοσχεδιασμένη διάταξη για να σφίγγει γερά επάνω στο τραπέζι και να χαρίζει μοναδικές στιγμές στις πιο δύσκολες μάχες. Συνοδεύεται από μεγάλα και σταθερά πετάλ καθώς και από μοχλό αλλαγής ταχυτήτων.

HORIPAD PRO

Και, φυσικά, η Hori δεν περιορίζεται μόνο στις τιμονιέρες. Το Horipad Pro For Xbox Series X|S, Xbox One & Windows 10 είναι ένα gamepad υψηλών προδιαγραφών και ακρίβειας, έτοιμο να χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις σε κάθε απαιτητικό gamer. Προσφέρει ρεαλισμό και εντυπωσιακή απόδοση όλων των ηχητικών εφέ αλλά και των δονήσεων κάθε παιχνιδιού.