Την πρωτοποριακή λύση sourceONE της cosmoONE, μέλος του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE, επέλεξε το Public Group στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της καθημερινής λειτουργίας του τμήματος προμηθειών, επιτυγχάνοντας την αυτοματοποίηση του συνόλου των τηρούμενων διαδικασιών, από την αναζήτηση προμηθευτών και την υποβολή και λήψη αιτημάτων προσφορών, έως την αποδοχή προσφοράς και την υπογραφή σύμβασης.

Αξιοποιώντας τη λύση της cosmoONE, το Public Group -κορυφαίος omnichannel retailer σε Ελλάδα και Κύπρο, με πωλήσεις άνω των 500 εκ. ευρώ- βελτιστοποιεί συνολικά την απόδοση του κυκλώματος προμηθειών, καθώς επιταχύνει δραστικά την εκτέλεση όλων των σχετικών λειτουργιών, ενισχύοντας παράλληλα τη διαφάνεια κάθε διαδικασίας. Με την υιοθέτηση του sourceONE, τα στελέχη προμηθειών του Public Group έχουν πλήρη έλεγχο της εξέλιξης κάθε επιμέρους σταδίου της διαδικασίας, επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση τόσο του λειτουργικού όσο και του κόστους αγοράς αγαθών και υπηρεσιών, καθώς και βελτίωση των σχέσεων με συνεργαζόμενους προμηθευτές. 

Η πλατφόρμα sourceONE αποτελεί την κορυφαία επιλογή για κάθε σύγχρονο τμήμα προμηθειών, καθώς προσφέρει τις απαραίτητες λύσεις για όλο το φάσμα των διαγωνιστικών διαδικασιών και ένα μεγάλο εύρος δυνατοτήτων και επιλογών, ανάλογα με τα κριτήρια ανάθεσης κάθε εταιρείας. Παράλληλα, οι εφαρμογές ηλεκτρονικών προμηθειών της cosmoONE αποτελούν μία πλατφόρμα διασύνδεσης 13.000 και πλέον εγγεγραμμένων προμηθευτών, το μητρώο των οποίων ανανεώνεται συστηματικά, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στις εταιρείες να προχωρούν σε ηλεκτρονικές συναλλαγές μαζί τους, άμεσα και με αξιοπιστία.

Ο κ. Πάνος Βρετός, CFO του Public Group, δήλωσε σχετικά με την υιοθέτηση του sourceONE: «Με γνώμονα πάντοτε την προσφορά μίας συναρπαστικής εμπειρίας στους πελάτες μας, υλοποιούμε με συνέπεια τη μετάβασή μας στην ψηφιακή εποχή, τοποθετώντας στο επίκεντρο την ευελιξία, την ταχύτητα και την αξιοπιστία. Στην κατεύθυνση αυτή, και αναγνωρίζοντας τη νευραλγική σημασία των προμηθειών για έναν omniretail οργανισμό όπως το Public Group, επιλέξαμε την cosmoONE και τη λύση sourceONE, ένα ψηφιακό εργαλείο-σύμμαχο για την καθημερινή μας λειτουργία, το οποίο μας επιτρέπει να διεξάγουμε διαγωνισμούς ηλεκτρονικών προμηθειών σε απειροελάχιστο χρόνο και με απόλυτη ασφάλεια.»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα sourceONE και τις λύσεις ηλεκτρονικών προμηθειών της cosmoONE, διατίθενται στην ιστοσελίδα: www.cosmo-one.gr