Η LG Electronics (LG) έλαβε αναγνώριση αριστείας από την έρευνα 2023 American Customer Satisfaction Index (ACSI) Survey για τηλεοράσεις και μεγάλες συσκευές*.

Η διάκριση υπογραμμίζει τη σταθερή δέσμευση της LG να εμπλουτίζει την καθημερινή ζωή των καταναλωτών προσφέροντας προϊόντα που βασίζονται στην ανταπόκριση και τα σχόλια των πελατών.

Το ACSI είναι ένας αναγνωρισμένος οργανισμός στις ΗΠΑ και αποτελεί το μοναδικό εθνικό διακλαδικό μέτρο ικανοποίησης των πελατών. Διαθέτει πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στην αξιολόγηση ενός ευρέος φάσματος διαφορετικών βιομηχανιών. Τα ευρήματα της έρευνας ACSI προσφέρουν υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, που προέρχεται από συνεντεύξεις με περίπου μισό εκατομμύριο πελάτες.

Η LG κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία κατασκευής τηλεοράσεων ACSI TV φέτος, καταγράφοντας την εντυπωσιακή βαθμολογία 83, η οποία σηματοδοτεί μια αξιοσημείωτη αύξηση κατά 4%. Οι τηλεοράσεις της LG ξεχώρισαν στους πελάτες σε πολλούς τομείς, όπως η ανθεκτικότητα του προϊόντος, οι διαμορφώσεις, ο εξωτερικός σχεδιασμός και η κάλυψη της εγγύησης.

Στην κατηγορία των οικιακών συσκευών, η LG εξασφάλισε την πρώτη θέση για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η LG ήταν ο μόνος κατασκευαστής που πέτυχε βαθμολογία άνω του 80 πέρυσι και φέτος πέτυχε βαθμολογία 82, μια αύξηση κατά μία μονάδα από την προηγούμενη θέση της.

Η LG έχει κάνει σημαντικά βήματα για να ευθυγραμμίσει το όραμά της με τη βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία. Το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ έχει παρουσιάσει σειρά προτάσεων με στόχο την εφαρμογή κανονισμών και προτύπων για τη μείωση της κατανάλωσης νερού και ενέργειας, προτρέποντας τους κατασκευαστές να ενισχύσουν την ενεργειακή απόδοση των οικιακών συσκευών. Εν μέσω αυτών των προσπαθειών, η LG είναι αφοσιωμένη στην ενεργό συμμετοχή της στη διατήρηση του περιβάλλοντος.