Η iStorm γίνεται ο μοναδικός Apple Premium Partner στην Ελλάδα επιτυγχάνοντας το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας με την Apple, ύστερα από μία ανοδική πορεία 13 ετών & μία εκτεταμένη αλυσίδα 14 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο. Το πρώτο Apple Premium Partner Store που ξεκινάει τη λειτουργία του στο Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens, στο Μαρούσι, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του οικοσυστήματος της Apple.

Τα καταστήματα Apple Premium Partner διακρίνονται για τη μοναδικότητά τους, καθώς υπάρχουν ελάχιστα του είδους τους ανά τον κόσμο. Η iStorm πρωτοπορεί και φέρνει το πιο προηγμένο μοντέλο καταστημάτων της Apple στην ελληνική αγορά, εξελίσσοντας διαρκώς τη σχέση του αγοραστικού κοινού με τα Apple προϊόντα.

Ο General Manager της iStorm, Κώστας Παπαγιάννης.

«Το πρώτο Apple Premium Partner Store στην Ελλάδα, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του οικοσυστήματος της Apple. Οι καταναλωτές θα ανακαλύψουν ένα καινοτόμο κατάστημα με ανανεωμένο σχεδιασμό, εξελιγμένο χώρο και υπηρεσίες, το οποίο θα αποτελέσει τον απόλυτο Αpple προορισμό, και μία oλοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία που μόνο η iStorm μπορεί να προσφέρει», δήλωσε ο General Manager της iStorm, Κώστας Παπαγιάννης.

To νέο design, εμπνευσμένο από την αισθητική των καταστημάτων της Apple, σε συνδυασμό με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες ωθούν τον επισκέπτη να αλληλεπιδράσει με τα προϊόντα. Παράλληλα, έχει την δυνατότητα να ανακαλύψει την απρόσκοπτη λειτουργία μεταξύ των Apple συσκευών και να έρθει σε επαφή με όλο το οικοσύστημα της Apple.

Οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν μια εξατομικευμένη & υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple, ενώ θα ανακαλύπτουν πλήρη γκάμα Apple προϊόντων, σε συνδυασμό με ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ.

Οι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι Apple Professionals, προσφέρουν τη βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης. Προτείνουν προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, ενημερώνουν και βοηθούν στο σετάρισμα των νέων συσκευών, ώστε να είναι απευθείας έτοιμες για χρήση.

Το αγοραστικό κοινό πρόκειται να βιώσει μία ασυναγώνιστα διαδραστική εμπειρία σε ένα εντυπωσιακό και με καινοτόμες προτάσεις περιβάλλον. Εξειδικευμένα σεμινάρια σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα στο κατάστημα, για αρχάριους έως προχωρημένους, θα εισάγουν τους καταναλωτές στο μοναδικό οικοσύστημα της Apple, προσφέροντάς τους ολιστική γνώση για τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Η Marketing Manager της iStorm, Ναταλία Ρέβέλα.

Στόχος της iStorm είναι να παρέχει μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία τόσο στα φυσικά της καταστήματα όσο και στο online περιβάλλον. Προσφέρει ευέλικτους τρόπους πληρωμής, όπως δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, καθώς και εύκολη αναβάθμιση των συσκευών Apple με το Trade & Upgrade. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει στους κατόχους iPhone, Apple Watch και iPad, τη δυνατότητα να αποκτήσουν νέα συσκευή, επιστρέφοντας σε ένα κατάστημα τη παλιά. Με αυτό το τρόπο αποκτούν τα αγαπημένα τους προϊόντα ευκολότερα και οικονομικότερα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην κυκλική οικονομία. Σκοπός είναι να προσφέρει λύσεις στους καταναλωτές τόσο κατά τη διάρκεια της αγοράς όσο και μετά, με το iPlus, το 12μηνο πρόγραμμα προστασίας οθόνης για iPhone και iPad καθώς και με το iSupport, πρόγραμμα τριετούς τεχνικής υποστήριξης για Mac.

Ως Επίσημο Επισκευαστικό Κέντρο της Apple (Apple Authorised Service Provider) με έμπειρους & πιστοποιημένους από την Apple τεχνικούς, παρέχει προηγμένη & κορυφαίας ποιότητας τεχνική υποστήριξη, αναλαμβάνοντας την επισκευή όλων των προϊόντων της Apple και αποτελώντας την καλύτερη επιλογή ώστε να διατηρηθεί αναλλοίωτη η μοναδική εμπειρία χρήσης τους.

Στις 18 Νοεμβρίου, η εταιρεία θα εγκαινιάσει και το δεύτερο Apple Premium Partner Store στο εμπορικό κέντρο Μediterranean Cosmos, φέρνοντας την εμπειρία αυτή και στο καταναλωτικό κοινό της Θεσσαλονίκης.