Η ανάγκη για μια αποδοτική, μεγάλη οθόνη γίνεται όλο και πιο σημαντική, είτε πρόκειται για επαγγελματίες που εργάζονται από το γραφείο ή το σπίτι τους, είτε για εκπαιδευτικούς που κάνουν διαδικτυακά μαθήματα, είτε για δημιουργούς που υλοποιούν το επόμενο project τους.

Αναγνωρίζοντας αυτήν την ανάγκη, το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) προτείνει την οθόνη της σειράς UltraWide™ (μοντέλο 34WN780P-B), που αποτελεί έναν εξελιγμένο συνδυασμό επιδόσεων και ευχρηστίας.

Η δυναμική του σύγχρονου χώρου εργασίας έχει εξελιχθεί, με πολλούς επαγγελματίες να επαναπροσδιορίζουν τις απαιτήσεις τους από τα εργαλεία που χρησιμοποιούν. Η οθόνη UltraWide™ QHD Ergo, με ανάλυση 3440×1440 και λόγο διαστάσεων 21:9, παρέχει στους χρήστες μια μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής σε σύγκριση με τις οθόνες ανάλυσης Full HD. Αυτός o διευρυμένος χώρος διευκολύνει τη διαχείριση εργασιών, όπως οι διαδικτυακές συσκέψεις και η παρακολούθηση μεγάλου όγκου υλικού για επεξεργασία βίντεο, και παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης λειτουργίας πολλαπλών παραθύρων για ευκολότερο multi-tasking.

H UltraWide™ οθόνη υποστηρίζει το υψηλό δυναμικό εύρος HDR10, παρέχοντας μια χρωματική γκάμα sRGB 99% που ζωντανεύει το περιεχόμενο με χρώματα που κόβουν την ανάσα και εκθαμβωτική φωτεινότητα. Αυτό το επίπεδο οπτικής ευκρίνειας είναι ανεκτίμητο για τους δημιουργούς περιεχομένου και τους επαγγελματίες, διασφαλίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια παρουσιάζεται με απαράμιλλη ακρίβεια.

Ο κομψός και συμπαγής σχεδιασμός της LG Ergo οθόνης ελαχιστοποιεί τον απαιτούμενο χώρο στο γραφείο και παρέχει στους χρήστες περισσότερη ελευθερία για δημιουργικές δραστηριότητες. Η βάση Ergo βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία, παρέχοντας ευελιξία στην προσαρμογή του ύψους της οθόνης, την κλίση, την περιστροφή ή την επέκταση και την αναδίπλωση της οθόνης, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν την τέλεια εργονομική ρύθμιση προσαρμοσμένη στο χώρο εργασίας τους.

Η λειτουργία Reader Mode προσφέρει ένα νέο επίπεδο οπτικής άνεσης, καθώς μειώνει το μπλε φως για την ανακούφιση της κόπωσης των ματιών. Η θερμοκρασία χρώματος της οθόνης προσομοιώνει το χαρτί, δημιουργώντας βέλτιστες συνθήκες για ανάγνωση και παρατεταμένη χρήση. Παράλληλα, με το Flicker Safeμειώνεται το αόρατο τρεμόπαιγμα της οθόνης, παρέχοντας ένα πιο άνετο περιβάλλον εργασίας

Συνοψίζοντας, η νέα οθόνη UltraWide™ Ergo της LG αναβαθμίζει τον χώρο εργασίας με τον τέλειο συνδυασμό επιδόσεων, πρακτικότητας και εργονομικού σχεδιασμού. Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.