Ύψους 3,2 εκατ. ευρώ οι νέες συμβάσεις

IntracomH Intracom Telecom, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της Sitronics, ανακοίνωσε σήμερα έξι νέα έργα από την αρχή του έτους που αφορούν στην παροχή συστημάτων WiBAS (πολυσημειακά συστήματα ασύρματης μετάδοσης) σε παρoχους της Ευρώπης και της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών.

Στο πλαίσιο των νέων συμβάσεων, συνολικής αξίας 3,2 εκ. ευρώ, η INTRACOM TELECOM, με το σύστημα WiBAS, αναλαμβάνει την αποτελεσματική υποστήριξη των δικτύων 2G/3G και την παροχή εταιρικών ευρυζωνικών ασύρματων υπηρεσιών έξι μεγάλων παρόχων στην Ευρώπη και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών με εκατομμύρια συνδρομητές.

Πάροχοι όπως οι T-Mobile Σλοβακίας, Globul Βουλγαρίας, Smart Telecom Ιρλανδίας, MTS Ρωσίας, Kazakhtelecom Καζακστάν και Mediacom Πολωνίας έχουν επιλέξει να εγκαταστήσουν τα ασύρματα ευρυζωνικά συστήματα WiBAS, τα οποία θα δώσουν την ευκαιρία στους εν λόγω παρόχους να επιτύχουν σημαντικές μειώσεις κόστους μέσω της χρήσης τεχνολογιών αιχμής.

Το WiBAS είναι ένα Ασύρματο Ευρυζωνικό Σύστημα Πρόσβασης και Μετάδοσης επόμενης γενιάς, ειδικά σχεδιασμένο για την ευρυζωνική κάλυψη αστικών περιοχών. Το WiBAS αποτελεί ιδανική λύση για την υποστήριξη δικτύων 2G/3G, WiMAX και Wi-Fi καθώς επίσης και για την παροχή υπηρεσιών πρόσβασης σε high-end επιχειρησιακούς πελάτες.

Η INTRACOM TELECOM διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία διεθνώς στην παροχή ασύρματων λύσεων. Στα πιο πρόσφατα ολοκληρωμένα έργα συγκαταλέγονται αυτά με την STE στη Συρία, την ITC στη Σαουδική Αραβία, την ΜTEL στο Μαυροβούνιο και την Zain στο Μπαχρέιν (πρώην MTC-Vodafone).