Η TCL, πρωτοπόρος στην τεχνολογία οθονών και τις προσιτές, ισχυρές, συνδεδεμένες εμπειρίες, παρουσίασε τα καινοτόμα άλματά της στη συνδεσιμότητα και τη βιώσιμη τεχνολογία στο Broadband World Forum 2023, από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου 2023, στο Porte de Versailles της Γαλλίας.

Η εκδήλωση ήταν μια πολύτιμη ευκαιρία για την TCL να συναντηθεί με πελάτες, συναδέλφους της βιομηχανίας και εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης για να συζητήσουν τρόπους βελτίωσης των εμπειριών δικτύου με έμφαση στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Ως αναγνωρισμένος ηγέτης στον παγκόσμιο ευρυζωνικό τομέα, η TCL συνεργάζεται με περισσότερους από 150 παρόχους παγκοσμίως, δημιουργώντας επιμελώς λύσεις που καλύπτουν ποικίλες ανάγκες σύνδεσης δικτύου, καλύπτοντας οικιακά, επαγγελματικά, mobile και machine-to-machine (M2M) περιβάλλοντα. Αυτή η αφοσίωση και η τεχνογνωσία έχουν αναδείξει την TCL Communication σε διακεκριμένη παγκόσμια θέση, επιτυγχάνοντας το Νο.1 σε όγκο πωλήσεων mobile router στην Ευρώπη.

«Η TCL είναι αφοσιωμένη να παρέχει στους χρήστες παγκοσμίως ασφαλείς, υψηλής ταχύτητας, αξιόπιστες και απρόσκοπτες υπηρεσίες κινητής ευρυζωνικής σύνδεσης σε πλήρη σενάρια, εφαρμόζοντας παράλληλα βελτιωμένες πρακτικές περιβαλλοντικής διαχείρισης καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του προϊόντος», σχολίασε η Sharon Xiao, Γενική Διευθύντρια EMEA της TCL Communication. «Δίνουμε προτεραιότητα και στις δύο καινοτομίες για καλύτερη συνδεσιμότητα και βιωσιμότητα για μακροπρόθεσμη πρόοδο».

Ενδυνάμωση των παρόχων με προσαρμοσμένες ευρυζωνικές λύσεις 

Για πάνω από μια δεκαετία, η TCL έχει κατανοήσει τις απαιτήσεις και τα κριτήρια των παρόχων, προκαλώντας μια πρωταρχική στροφή προς την κινητή ευρυζωνικότητα, όπου κερδίσαμε την πρώτη θέση στην Ευρώπη πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Αυτή η ταχεία ανάπτυξη βελτίωσε την προσοχή μας, καθοδηγώντας μας να γίνουμε προμηθευτής FWA&MBB 360 μοιρών που καλύπτει σταθερές και ασύρματες ευρυζωνικές συνδέσεις. Προσπαθούμε συνεχώς να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες κάθε συνεργάτη μας και να τους υποστηρίζουμε σε όλη τη διαδικασία, από την προπώληση έως τη μεταπώληση, σφυρηλατώντας περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία.

Για καλύτερη σύνδεση

Σε έναν ολοένα και πιο συνδεδεμένο κόσμο και πολύπλευρες απαιτήσεις συνδεσιμότητας, η TCL είναι στρατηγικά τοποθετημένη μέσω των ισχυρών συμμαχιών της με κορυφαίους παρόχους για την παροχή εξαιρετικών προϊόντων 5G Mobile Broadband (MBB) και Fixed Wireless Access (FWA), συμπεριλαμβανομένων CPE, Mobile Wi-Fi, USB dongle από LTE CAT4 έως 5G, από σταθερές λύσεις έως εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας και M2M.

Υπεροχή σε Hardware & Software 

Στο hardware, η TCL ηγείται με πρωτοποριακές κεραίες κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi, με προηγμένη διαχείριση θερμότητας που αυξάνει την ανθεκτικότητα της συσκευής. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τα προϊόντα TCL να ξεχωρίζουν για εξαιρετική συνδεσιμότητα. 

Στο software, η TCL παρέχει ολοκληρωμένες ευρυζωνικές λύσεις που ενσωματώνουν απρόσκοπτα hardware και software.

Connect For Green

Εμπνέουμε το μεγαλείο μέσω των προσπαθειών καινοτομίας και βιωσιμότητας

Ο ευρύτερος αντίκτυπος της TCL Communication υπογραμμίζει την ολοκληρωμένη δέσμευση της εταιρείας τόσο για καινοτομία όσο και για βιωσιμότητα. Η TCL είναι αφοσιωμένη στην υπεύθυνη και διαφανή διεξαγωγή των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, προωθώντας βιώσιμες και αξιόπιστες συνεργασίες. Η TCL τηρεί τις αυστηρές απαιτήσεις των παρόχων και έχει αξιόπιστες συνεργασίες με παγκόσμιους tier one φορείς. Οι τακτικοί CSR έλεγχοι καλύπτουν διάφορους τομείς, από την επιχειρηματική ηθική έως την προστασία του περιβάλλοντος. Η TCL έχει αναγνωριστεί για τις βιώσιμες πρακτικές της από την EcoVadis Business Sustainability Ratings και την Joint Audit Cooperation (JAC) και είναι υποστηρικτικός προμηθευτής κινητής τηλεφωνίας του συστήματος σήμανσης Eco-Rating.

«Η βιωσιμότητα αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της επιχειρηματικής μας στρατηγικής. Από συμπαγείς, φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες έως βιώσιμα σχεδιασμένα προϊόντα MBB και CPE, η προσέγγισή μας είναι ρεαλιστική αλλά και αποτελεσματική», σημείωσε ο Christophe Yerolymos, Αντιπρόεδρος, TCL Smart Connected Device EMEA. «Είμαστε ευθυγραμμισμένοι με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας δίνοντας προτεραιότητα στην άμεση δράση που κάνει τη διαφορά – είτε πρόκειται για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα είτε για την ενίσχυση της ανακυκλωσιμότητας στα προϊόντα μας».

Βελτίωση σχεδιασμού, συσκευασίας και μεταφοράς προϊόντων

Τα νέα προϊόντα MBB και CPE έχουν σχεδιαστεί ώστε να έχουν μικρότερες διαστάσεις, να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, να έχουν υψηλή ανθεκτικότητα και να ενσωματώνουν υλικά βιώσιμης προέλευσης, ενισχύοντας την ανακυκλωσιμότητα. 

Η συσκευασία των προϊόντων έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο συμπαγής, με την αφαίρεση των πλαστικών εξαρτημάτων και τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον μελανιών. Με τη μείωση του μεγέθους και του βάρους της συσκευασίας, μειώνονται επίσης οι εκπομπές άνθρακα κατά τη μεταφορά.

Τα υπάρχοντα προϊόντα και τα μελλοντικά σχέδια αξιολογούνται συνεχώς υπό το πρίσμα της βιωσιμότητας.

Σύμφωνα με τον στόχο μας να «εμπνεύσουμε το μεγαλείο», η TCL επικεντρώνεται στην ανάπτυξη τεχνολογίας που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες. 

Connect the unconnected. Create seamless connections. INSPIRE GREATNESS.

Για περισσότερα σχετικά με τις πρωτοποριακές δυνατότητες 5G και το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο της TCL, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

https://www.tcl.com/global/en/routers/business