Η WaveMotion Α.Ε ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο Blackbox AV Show 2023 στις 03/11 – 05/11 με ένα σημαντικό portfolio από Brands ήχου/εικόνας όπως harman/kardon, JBL, KEF, Q Acoustics, Audio Pro, QED, Goldring & XGIMI. Παρουσιάζοντας διαφορετικά concepts ήχου αποσκοπεί να ικανοποιήσει κάθε διαφορετικό τύπο του μουσικόφιλου κοινού. 

Για τους λάτρεις του παραδοσιακού hi-fi ή για εκείνους/εκείνες που προτιμούν να συνδυάζουν το διαχρονικό με το νέο. Για τους fan του βινυλίου ή της απόλυτης αισθητικής που συνδυάζει ένα Bluetooth ηχείο με σύγχρονο design.  Ή για τους fan του κινηματογράφου που θέλουν να απολαμβάνουν τις ταινίες τους στην άνεση του σαλονιού τους, με cinematic ήχο και εικόνα.

To BLACKBOX Audio Videο Show 2023 πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel απευθύνεται στους απανταχού λάτρεις της τεχνολογίας, του ήχου, της εικόνας, και της μουσικής. Ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα σε ένα φιλικό περιβάλλον να δει και να ακούσει τις νέες τάσεις της αγοράς, να συνομιλήσει με τους αντιπροσώπους και επαγγελματίες του χώρου και να ενημερωθεί για τις συσκευές που τον ενδιαφέρουν. Παράλληλα με το εμπορικό κομμάτι της έκθεσης θα υπάρχει music market, live shows & workshops! 

Η παρουσία της WaveMotion θα βρίσκεται στον ημιώροφο όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν από κοντά για πρώτη φορά το πιο iconic πρωτοποριακό ηχείο της KEF, Blade Two Meta, τα νέα premium Bluetooth ηχεία της Harman Kardon , τη retro κορυφαίας ηχητικής απόδοσης σειρά, JBL Authentics, που μόλις έφτασε, και το νέο καινοτόμο ηχείο της Q Acoustics, 5040. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο θα απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία ακρόασης μέσα από ένα κινηματογραφικό set up όπου στο επίκεντρο θα βρίσκεται η XGIMI, το νούμερο ένα brand smart βραβευμένων projectors στον κόσμο.

Νέα λανσαρίσματα, νέες τεχνολογίες, υψηλή ποιότητα ήχου & βραβευμένα προϊόντα!

Σας περιμένουμε από κοντά με πολύ μουσική και έναν διαγωνισμό έκπληξη!

Ο επισκέπτης βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων και δεν είναι ένας απλός θεατής. Για την είσοδο στο BLACKBOX Audio Video Show 2023 υπάρχει εισιτήριο 7 Ευρώ ανά ημέρα (5 Ευρώ φοιτητικό), 15 Ευρώ το τριήμερο (10 Ευρώ φοιτητικό), ενώ δωρεάν μπαίνουν οι άνεργοι, οι ΑΜΕΑ και τα παιδιά κάτω των 15 ετών.