Η LG συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης δανέζικη εταιρεία Bang & Olufsen για να επαναπροσδιορίσει το home cinema. Η LG MAGNIT, η πρωτοποριακή οθόνη Micro LED και τα κορυφαία ηχεία Beolab 90 της Bang & Olufsen συνδυάζονται για να παρουσιάσουν καθηλωτικές εμπειρίες θέασης με εξαιρετικά μεγάλες και απίστευτα ρεαλιστικές εικόνες και ισχυρό, εκλεπτυσμένο ήχο.

Με κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό και ζωντανή, εξαιρετικά ευκρινή ποιότητα εικόνας Micro LED, η LG MAGNIT προσφέρει την απόλυτη απόλαυση θέασης. Η οθόνη των 136 ιντσών, 4K UHD (3840 x 2160), με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz είναι ιδανική για παρακολούθηση ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και αθλητικών εκδηλώσεων – και για την προβολή έργων τέχνης – στον χώρο του σπιτιού σας. Συνδυάζοντας την απόδοση του Micro LED με λειτουργικές δυνατότητες που βελτιώνουν την απόλαυση περιεχομένου, η LG δημιούργησε μια μοναδική οθόνη για όσους απαιτούν το καλύτερο.

Η ποιότητα και το μέγεθος των εικόνων που εμφανίζονται στην LG MAGNIT είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσουν και το ίδιο θα κάνει ο κομψός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός της οθόνης. Η οικιακή λύση Micro LED της LG διαθέτει οθόνη χωρίς πλαίσιο για καθηλωτική εμπειρία θέασης και ένα στιβαρό, κομψό πλαίσιο αλουμινίου με μεταλλικό φινίρισμα που συμπληρώνει κάθε εσωτερική διακόσμηση ή συνδυασμό χρωμάτων. Αντίστοιχα, το Media Box, το οποίο χρησιμεύει ως μονάδα ελέγχου για την LG MAGNIT και μοιράζεται την πολυτελή αλλά διακριτική αισθητική της οθόνης, εναρμονίζεται όμορφα με το περιβάλλον.

Έχοντας δημιουργήσει μια τέτοια εξαιρετική οθόνη, η LG αναζήτησε έναν συνεργάτη ικανό να παρέχει μια λύση ήχου που θα μπορούσε να ταιριάζει με την MAGNIT όσον αφορά την ομορφιά του σχεδιασμού και την εξαιρετική απόδοση. Η Bang & Olufsen – αγαπημένη εταιρεία στους μουσικόφιλους από το 1925 – κατανόησε αμέσως το όραμα της LG για την εξύψωση της εμπειρίας του home cinema και ήξερε ακριβώς ποιες από τις κορυφαίες λύσεις της θα συμπλήρωναν καλύτερα την LG MAGNIT: το ξεχωριστό, δυναμικό Beolab 90.

Σε συνδυασμό με την LG MAGNIT, τα ηχεία Beolab 90 της Bang & Olufsen είναι το ιδανικό ταίρι για την καινοτομία Micro LED της LG τόσο σε στυλ όσο και σε απόδοση. Ένα αριστούργημα αισθητικής και ακουστικής, το Beolab 90 διαθέτει ένα εμβληματικό σχέδιο με καμπυλωτές ξύλινες βάσεις, μια σειρά από γωνιακές όψεις καλυμμένες με κομψό ύφασμα και τελικές πινελιές από αλουμίνιο. Το εκπληκτικό Beolab 90 βρίσκεται στην κορυφή της σειράς ηχείων Beolab της Bang & Olufsen, τα οποία είναι όλα συμβατά με την LG MAGNIT.

Το Beolab 90 είναι ένα επιδαπέδιο ηχείο που προσαρμόζει την απόδοση στον χώρο που βρίσκεται και στον τύπο του ήχου που αναπαράγει. Με 8.200 watt ανά ηχείο, 18 προγράμματα οδήγησης premium, 14 κανάλια ενισχυτών ισχύος ICE 300 watt και 4 κανάλια ενισχυτών Class D Heliox 1.000 watt, το Beolab 90 της Bang & Olufsen ζωντανεύει τη μουσική και τα soundtrack με τρόπο που λίγα ηχεία μπορούν .

Αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικής εμπειρίας χρήσης και οικιακού κινηματογράφου, η LG και η Bang & Olufsen πραγματοποίησαν αρκετούς γύρους δοκιμών για να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη συμβατότητα μεταξύ της πλατφόρμας webOS που είναι εγκατεστημένη στην LG MAGNIT και της εφαρμογής λογισμικού της Bang & Olufsen. Χάρη σε αυτές τις προσπάθειες, οι χρήστες μπορούν τώρα να απολαμβάνουν την ευκολία του ελέγχου τόσο της LG MAGNIT όσο και του Beolab 90 μέσω του τηλεχειριστηρίου της Bang & Olufsen.

Η LG MAGNIT με τα ηχεία Beolab 90 της Bang & Olufsen προβάλλεται σε διεθνείς τοποθεσίες. Οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν αυτή τη σύζευξη στο LG Business Innovation Center στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, καθώς και στο κατάστημα Bang & Olufsen στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Επιπλέον, αυτός ο εξαιρετικός συνδυασμός παρουσιάστηκε και στον εκθεσιακό χώρο της Bang & Olufsen στην Costa Mesa, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.