Το καλοκαίρι για το Vodafone CU και τους Καλοκαιριστές δεν σταματά ποτέ, όπως και οι CU εμπειρίες που συνεχίζονται με το CU Σινεμά στην Άμμο. Το CU καλεί όλους τους Καλοκαιριστές στις 29/10 στο γήπεδο Indoor Beach Volley για να δουν πρώτοι και αποκλειστικά το “Milky Way”, τη νέα σειρά του Βασίλη Κεκάτου που θα προβληθεί στο Mega και στο Vodafone TV.

Το γήπεδο θα γίνει πιο καλοκαιρινό από ποτέ: πετσέτες θαλάσσης, καρεκλάκια, φουσκωτά φλαμίνγκο και ψυγειάκια θα είναι διαθέσιμα για όσους έρθουν στην προβολή για να το ζήσουν φουλ καλοκαιρινά! Οι θεατές θα παρακολουθήσουν τα δύο πρώτα επεισόδια του Milky Way, τη νέα youth σειρά με ευαίσθητα και ειλικρινά στοιχεία που μιλάνε στην καρδιά των νέων. 

Η σειρά θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 29/10 από το CU Σινεμά στην Άμμο σε τρείς διαφορετικές προβολές όπου οι Καλοκαιριστές θα μπορούν να επιλέξουν την ώρα που θέλουν να την απολαύσουν πριν την επίσημη πρεμιέρα του. Εκτός από τη προβολή, θα υπάρχουν εκπλήξεις που θα απολαύσουν όσοι έρθουν, φυσικά με δωρεάν είσοδο για τους CU συνδρομητές και το +1 τους. 

Για να μπουν δωρεάν στη προβολή θα χρειαστεί να πάρουν κωδικό από το vodafonecu.gr ή το My CU App. 

Μπορείς να κάνεις RSVP εδώ: https://fb.me/e/3c5tKMTLa