Το ασύρματο router Predator Connect W6 που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Acer εντάχθηκε στο προτεινόμενο πρόγραμμα NVIDIA GeForce NOW, επιτρέποντας την αναπαραγωγή των cloud-based games σε ένα πολύ γρήγορο και σταθερό περιβάλλον gaming, αυτόματα βελτιστοποιημένο για υψηλές αναλύσεις και ρυθμούς καρέ με όμορφα γραφικά.

Το GeForce NOW υποστηρίζει περισσότερους από 1.600 τίτλους, με νέα παιχνίδια να προστίθενται κάθε εβδομάδα. Οι gamers μπορούν να απολαύσουν AAA blockbuster hit, όπως τα Cyberpunk 2077, Baldur’s Gate III και A Plague Tale: Requiem, μεταξύ άλλων. Το νέο router, το οποίο υποστηρίζει επίσης την προδιαγραφή Wi-Fi 6E και φέρει πιστοποίηση TÜV Rheinland, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους gamer την καλύτερη δυνατή εμπειρία όταν παίζουν στην GeForce NOW cloud gaming υπηρεσία με έως και 4K στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο ή 1080p στα 240 fps. Απευθύνεται κυρίως στη διεθνή αγορά ψυχαγωγίας και e-sports, όπου η ταχύτητα είναι πολύ σημαντική.

Το router QoS (Quality of Service) software αναπτύχθηκε από την Acer σε συνεργασία με την NVIDIA για να προσφέρει την καλύτερη GeForce NOW gaming εμπειρία, αφού πρώτα υπεβλήθη για έξι μήνες στις αυστηρότερες δοκιμές δικτύου, ώστε να διασφαλιστεί πως μπορεί να προσφέρει σταθερά την υψηλή απόδοση που απαιτεί το 4K 120 fps gaming με ray tracing. Ο δρομολογητής είναι βελτιστοποιημένος για χαμηλή καθυστέρηση και σχεδόν μηδενική απώλεια καρέ, που έχει σαν αποτέλεσμα την «καλύτερη στην κατηγορία» online gaming εμπειρία. Το Acer Predator Connect Mobile app μπορεί να ληφθεί μέσω του Google Play Store ή του Apple app store και να χρησιμοποιηθεί για την απομακρυσμένη διαχείριση του Acer Predator Connect μέσω smartphone ή tablet.

Με επεξεργαστή 2 GHz Quadcore Arm Cortex, 1 GB DDR4 RAM, 4 GB ROM και Hybrid QoS software, το router παρέχει γρήγορη και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα στο πρόσφατα ανοιγμένο δίκτυο 6 GHz tri-band Wi-Fi. Με πολλαπλές συνδέσεις Wi-Fi 6E, το κορυφαίο Predator Connect router επιτρέπει στους gamers να φτάσουν σε μέγιστη ταχύτητα έως 7,8 Gbps, ενώ υποστηρίζει χαμηλές καθυστερήσεις ~2 ms, κάτι που πρακτικά εξαλείφει την πιθανότητα για stuttering. 

Το GeForce NOW μειώνει την καθυστέρηση μέσω ταχύτερης απόδοσης παιχνιδιών, πιο αποτελεσματικής κωδικοποίησης και υψηλότερο streaming ρυθμών καρέ, ενώ το Predator Connect W6 Wi-Fi 6E Router διαθέτει πολλές τεχνολογίες για τη δημιουργία ενός εξαιρετικά γρήγορου, υβριδικού δικτύου. Το υβριδικό QoS software, συμβατό με το Intel® Killer™ Prioritization Engine, σχεδιάστηκε για να ανιχνεύει και να επιταχύνει την κυκλοφορία δικτύου για μέγιστη ταχύτητα. Οι gamers μπορούν να πάρουν τον πλήρη έλεγχο με την ιεράρχηση συσκευών και εφαρμογών και να δώσουν ώθηση στα σήματα τους, βαθμονομώντας την κάλυψη του σήματος Wi-Fi στο PC τους, προσαρμόζοντας τις έξι κεραίες ανάλογα. Οι αντίστοιχες λυχνίες LED στο router υποδεικνύουν την ισχύ του σήματος μέσω μίας σειράς χρωμάτων.

Το εγκατεστημένο Auto Configuration Server (ACS) software του router σαρώνει το περιβάλλον Wi-Fi για να προσδιορίσει εάν και που η συμφόρηση προκαλεί προβλήματα, ενώ με ένα απλό κλικ επιτρέπει στους gamer να μεταβούν στο λιγότερο συμφορημένο κανάλι των συνδεδεμένων ζωνών Wi-Fi. Τέλος, το Intelligent Device Recognition software του router επιτρέπει να λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή ή εφαρμογή, ενώ το ενσωματωμένο Trend MicroTM Home Security Engine κρατά μακριά τους κακόβουλους ιστότοπους και τις πιθανές επιθέσεις μέσω της προστασίας ασφάλειας IoT. 

Με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες ενίσχυσης ταχύτητας, το Predator Connect W6 Wi-Fi 6E Router επιτρέπει νέα επίπεδα fast & furious gameplay που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις του gaming να κάνουν streaming και να παίζουν τα τελευταία games σαν επαγγελματίες.

Ολόκληρη η σειρά των gaming συσκευών υψηλής απόδοσης Acer Predator είναι διαθέσιμη σε μεγάλα καταστήματα λιανικής και στο HYPERLINK “https://store.acer.com/en-gb/predator-gaming-wi-fi-6e-router-connect-w6” \hAcer eStore. 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Predator Connect W6 Wi-Fi 6E Router είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη με τιμές που ξεκινούν από 299 €.

Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε το HYPERLINK “http://www.acer.com/”www.acer.com.