Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) άφησε για ακόμη μια φορά το αποτύπωμα του στα Greek Hospitality Awards 2023. Στην τελετή απονομής του καταξιωμένου θεσμού επιβράβευσής της ελληνικής φιλοξενίας, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, η ομάδα του Business Solutions απέσπασε τρία Χρυσά και ένα Ασημένιο Βραβείο.

Ειδικότερα, η LG Business Solutions απέσπασε τα ακόλουθα βραβεία:

  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Supplier”, για τη συνεργασία της με το ξενοδοχείο Nyx Esperia Palace στην Αθήνα.
  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Entertainment & Technology Supplier”, για τη συνεργασία με το Alila Resort & Spa της Mitsis Premium Collection στη Ρόδο.
  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Sustainable Solutions Provider”, για τη συνεργασία με το Mandarin Oriental Costa Navarino στην Πύλο.
  • Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel IT, Web & Telecoms Supplier”, για τη συνεργασία με το Lindian Village Beach Resort του Curio Collection by Hilton.

Οι τέσσερις πολύ σημαντικές διακρίσεις φανερώνουν τη συνεχιζόμενη προσπάθεια για υψηλή ποιότητα των επαγγελματικών λύσεων, που προσφέρει η LG, με σκοπό την απαράμιλλη φιλοξενία και δεσμεύουν την ομάδα της LG Business Solutions για ακόμη υψηλότερους στόχους. 

Αναφερόμενος στα βραβεία, ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε: «Αποδεχόμενοι αυτή την τιμή, αναγνωρίζουμε την απίστευτη αφοσίωση της ομάδας της LG Business Solutions. Η σταθερή προσήλωσή και προσπάθεια τους εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την ασφάλεια που απαιτούν οι πελάτες μας, ειδικά στο σημερινό δυναμικό περιβάλλον. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους μας εμπιστεύονται και μας εμπνέουν. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε κορυφαίες υπηρεσίες για τους πελάτες μας και σταθερή υποστήριξη για τους πολύτιμους συνεργάτες μας. Μαζί, όχι μόνο θα ανταποκριθούμε αλλά και θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας, καθώς η LG Business Solutions συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την αριστεία».

Τα Greek Hospitality Awards, που διοργανώνονται από την ETHOS MEDIA, είναι ο κορυφαίος και καθιερωμένος θεσμός επιβράβευσης των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων. Τα 4 βραβεία παρέλαβαν: ο κ. Γιάννης Μαντάς, η κα Βασιλική Καραδήμου Senior Sales Manager Veritcals, ο κ. Δημήτρης Σιλβέστρος B2B Sales Supervisor και ο κ. Μάνθος Τατσίρας Air Solutions Sales Manager Supervisor. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η κα Εριέττα Κουκίου Β2Β Marketing Executive, ο κ. Διογένης Τσουτσόγλου Sales Manager ΙΤ & ID,  ο κ. Νίκος Τζεδόπουλος ID Key Account και ο κ. Χρήστος Πυρράκης AS Key Account Engineer.