Με δύο σημαντικά βραβεία διακρίθηκε η Edenred Ελλάδας στα UX |CX Awards 2023, μία διοργάνωση που παρουσιάζει τις εξελίξεις στον τομέα της εμπειρίας πελάτη / χρήστη και επιβραβεύει τις εταιρείες που υλοποιούν καινοτόμες προτάσεις και υιοθετούν αποτελεσματικές πρακτικές.  Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν στελέχη της ομάδας της Edenred, τα οποία και παρέλαβαν τα βραβεία.

Η Edenred ξεχώρισε στην κατηγορία Best Use of AI / Machine Learning αποσπώντας Gold βραβείο για την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που παρέχει, χάρη στη χρήση AI συστημάτων και την αξιοποίηση digital μέσων από τα έμπειρα στελέχη της. Ενώ, τιμήθηκε με το Silver βραβείο στην κατηγορία Best in Banking, Insurance & Financial Services για τις λύσεις που παρέχει με στόχο να δημιουργήσει θετική εμπειρία στον πελάτη, διευκολύνοντας το customer journey σε κάθε στάδιο. 

 Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν την αφοσίωση της εταιρείας για συνεχή βελτίωση των λύσεων της μέσα από τη απλοποίηση των διαδικασιών, ώστε ο πελάτης να επωφελείται από μια εξατομικευμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.