Η Xiaomi ανακοινώνει τη διάθεση του νέου Xiaomi Watch 2 Pro στην ελληνική αγορά από τις 19 Οκτωβρίου 2023.  

Το Xiaomi Watch 2 Pro είναι το πρώτο προϊόν της Xiaomi που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και διαθέτει λειτουργικό WearOS, προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία χρήσης της πλατφόρμας της Google. Η συσκευή έχει προεγκατεστημένες όλες τις αγαπημένες εφαρμογές από τη σουίτα της Google, όπως Google Assistant, Youtube Music, Google Wallet, Google Maps και άλλα, για εύκολη και γρήγορη χρήση του νέου καθημερινού συμμάχου των Xiaomi Fans.

Χάρη στην AMOLED οθόνη μεγέθους 1.43 ιντσών, οι χρήστες μπορούν άνετα να ελέγξουν όλες τις λειτουργίες της συσκευής και τις ενημερώσεις που επιθυμούν να λάβουν, καθώς επίσης και να παρακολουθήσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις μέσα από τις 150 αθλητικές λειτουργίες που διαθέτει η συσκευή.

Το νέο Xiaomi Watch 2 Pro διαθέτει επίσης μετρητές υγείας όπως SpO2, VoMax, δείκτη ζωτικότητας, και άλλα, για ολοήμερη παρακολούθηση της φυσικής τους κατάστασης. Η συσκευή διαθέτει σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει λάβει πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης 5 ΑΤΜ.

Το νέο smartwatch της Xiaomi διαθέτει Bluetooth και κυκλοφορεί σε δύο υπέροχα χρώματα: Black και Silver στη τιμή των €299. 

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από το δίκτυο συνεργατών  της Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi για την Ελλάδα και την Κύπρο