Η Canon Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Chameleon Graphics, που αφορά στην επίσημη διανομή, μεταπώληση και επίσημο service των προϊόντων Colorado & Arizona στην ελληνική αγορά τα οποία ανήκουν στην κατηγορία LFG (Large Format Graphics).

Η συνεργασία αυτή είναι αποτέλεσμα του πλάνου ανάπτυξης της Canon σε τοπικό επίπεδο μέσω εταιριών με βαθιά γνώση και εμπειρία σε συγκεκριμένους τομείς της αγοράς, δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του χώρου να αποκτήσουν έναν εξειδικευμένο και αξιόπιστο συνεργάτη. 

Η Chameleon Graphics από το 2005 προμηθεύει με υλικά και εξοπλισμό τους επαγγελματίες των γραφικών τεχνών, της επιγραφοποιίας/σημάνσεων και εν γένει των επαγγελματιών της εκτύπωσης.  Μέσα από την ευέλικτη και άμεση προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών της αποτελεί από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο της παροχής προϊόντων για ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου φορμά, σημάνσεων, ταπετσαριών κα. 

«Όπως μαρτυρούν και οι συνεργασίες μας με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες ακόμα ως και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι, η εταιρία μας έχει εδραιωθεί ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των γραφικών τεχνών. Επιθυμία μας ήταν να ενισχύσουμε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο καινοτόμων λύσεων και η Canon μας έδωσε αυτό ακριβώς που ζητάγαμε: Από τα πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα και premium προϊόντα, ικανά να ικανοποιήσουν τις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας, προσφέροντας τους υψηλή παραγωγικότητα και εξαιρετική ευελιξία στην εκτύπωση υλικών.» δήλωσε ο κος Γιάννης Ρήγας, ιδρυτής και CEO της Chameleon Graphics.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα αυτή συνεργασία με την Chameleon Graphics καθώς με την τεχνολογική εξέλιξη των προϊόντων μας αναζητούσαμε έναν εξειδικευμένο συνεργάτη ο οποίος θα αναλάβει την προώθηση τους στην ελληνική αγορά με επαγγελματισμό και υψηλή κατάρτιση.  Στόχος μας είναι να εργαστούμε από κοινού για να ισχυροποιήσουμε το brand της Canon σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου των γραφικών τεχνών» δήλωσε ο κ. Ηλίας Μελισσαρόπουλος, Area Manager B2B της Canon CEE / Canon Greece Rep. Office.