Η Sony ανακοίνωσε τα INZONE Buds – τα νέα truly wireless gaming ακουστικά που διαθέτουν τη διακεκριμένη τεχνολογία ήχου της Sony και έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να κερδίσετε. Τα INZONE Buds προσφέρουν στους παίκτες, PC και κονσόλας, μια καθηλωτική gaming εμπειρία χάρη στον εξατομικευμένο ήχο, την ασυναγώνιστη διάρκεια ζωής μπαταρίας 12 ωρών και τη χαμηλή καθυστέρηση.

Αυτή η πρωτοπορία συνοδεύεται από τα ασύρματα ακουστικά INZONE H5, τα οποία προσφέρουν τη δυνατότητα αδιάλειπτου παιχνιδιού για 28 ώρες, εξασφαλίζοντας άνεση και κατά τη διάρκεια πολύωρου gaming.

Και τα δύο αυτά προϊόντα γεννήθηκαν μέσα από τη συνεργασία με τη διάσημη ομάδα esports, Fnatic, η οποία θα γιορτάσει 20 χρόνια λειτουργίας το 2024 και εξασφάλισε φέτος back to back διεθνείς τίτλους στο VALORANT Champions Tour.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε η νέα κομψή μαύρη έκδοση του εξαιρετικά επιτυχημένου ασύρματου headset με εξουδετέρωση θορύβου INZONE H9.

Η INZONE συνεχίζει να απογειώνει την εμπειρία σας στα παιχνίδια, σε PC και PlayStation, με βελτιωμένο ηχητικό ρεαλισμό.

INZONE Buds

360 Spatial Sound για gaming

Με το 360 Spatial Sound στα INZONE Buds μπορείτε να ακούσετε και να αντιληφθείτε την κατεύθυνση και την απόσταση του αντιπάλου σας, ώστε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Μέσα από την πολυετή πορεία της στην κορυφαία τεχνολογία ακουστικών, η Sony ανέπτυξε τα INZONE Buds για να προσφέρει ένα ηχητικό πεδίο σχεδιασμένο για εσάς. Αναλύοντας όχι μόνο το σχήμα του εξωτερικού αυτιού, αλλά και τα ακουστικά χαρακτηριστικά του ακουστικού πόρου, τα INZONE Buds προσφέρουν ακριβέστερο χωρικό ήχο.

Με το Sound Field Optimisation, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο προφίλ ακοής τραβώντας φωτογραφίες των αυτιών σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή 360 Spatial Sound Personaliser στο smartphone σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι σας, με απαράμιλλη χωροταξική ακρίβεια.

Τα INZONE Buds μπορούν να βελτιστοποιηθούν για τον ακουστικό σας πόρο με το Sound Tone Personalisation. Τα ακουστικά αναπαράγουν δοκιμαστικούς ήχους από τις μονάδες οδήγησης και χρησιμοποιούν μικρόφωνα ανατροφοδότησης για να μετρήσουν πώς ο ήχος γεμίζει το κανάλι του αυτιού σας. Με βάση την ακουστική ανάλυση, ο ήχος εξατομικεύεται στη συνέχεια με την εφαρμογή INZONE Hub για PC, εξασφαλίζοντας μια πραγματικά προσωπική εμπειρία χωρικής ακρόασης.

Dynamic Driver X

Αναπαράγοντας πιστά κάθε ήχο μέσα στο παιχνίδι, από ισχυρές εκρήξεις μέχρι διακριτικά βήματα, θα νιώσετε ότι μεταφέρεστε στον κόσμο του παιχνιδιού. Αυτό καθίσταται εφικτό χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδηγού υψηλής απόδοσης – Dynamic Driver X – που έχει σχεδιαστεί για αναπαραγωγή μεγάλου εύρους συχνοτήτων και η οποία χρησιμοποιείται επίσης στα WF-1000XM5. Η δομή του διαφράγματος, η οποία χρησιμοποιεί διαφορετικά υλικά τόσο για τον θόλο όσο και για την ακμή, εξασφαλίζει ελάχιστη παραμόρφωση και καθαρό και ποιοτικό ήχο, παρέχοντας ένα απαράμιλλο επίπεδο ηχητικού ρεαλισμού.

Εξουδετέρωση Θορύβου

Χάρη στις ικανότητες ενεργής εξουδετέρωσης θορύβου της Sony, τα ακουστικά INZONE Buds αποκλείουν το θόρυβο του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι.

Αναβαθμίστε τα gaming session σας

Ο νέος επεξεργαστής χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας L1 παρέχει έως και 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα ακουστικά, με συνολική διάρκεια ζωής έως και 24 ώρες με τη θήκη φόρτισης. Με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας στην κατηγορία, τα INZONE Buds είναι έτοιμα να υποστηρίξουν μεγαλύτερα gaming session και να φέρουν την επανάσταση στο gaming.

Τα INZONE Buds έρχονται με σύνδεση μέσω USB-C® dongle που εξασφαλίζει καθυστέρηση μικρότερη από 30 ms, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τίποτα που να σας περιορίζει.

Αυξημένη άνεση, περισσότερο gaming

Με νέο σχεδιασμό που μειώνει την επαφή με το αυτί, μπορείτε να παίζετε για περισσότερη ώρα με μεγαλύτερη άνεση.

Τα INZONE Buds διατίθενται σε δύο χρωματικές επιλογές – μαύρο και λευκό – ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας gaming ύφος.

Άλλα χαρακτηριστικά

  • Μικρόφωνο με μείωση θορύβου βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη: Καταγράφει αποτελεσματικά τη φωνή σας ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.
  • Λειτουργία tap: Προσαρμόσιμες λειτουργίες αφής.
  • LE Audio: Απολαύστε έως και 24 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν είναι συνδεδεμένα με το smartphone σας.
  • Εφαρμογή για smartphone: Συμβατά με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect.

INZONE H5 

Με μία ελαφριά κατασκευή, χαμηλότερη πίεση πλευρικά και την προηγμένη αναπαραγωγή χωρικού ήχου, τα H5 είναι έτοιμα για τη μεγάλα gaming session. Τα INZONE H5 διαθέτουν προηγμένη αναπαραγωγή χωρικού ήχου για να είστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, καθώς και μικρόφωνο με βραχίονα για να διασφαλίζεται ότι ακούγεστε, καθιστώντας τα ιδανικά ακουστικά στην προσπάθειά σας για τη νίκη.

Βασικά χαρακτηριστικά των INZONE H5

  • Ασύρματη λειτουργία: ασύρματη σύνδεση 2,4GHz.
  • 360 Spatial Sound για gaming: Ακρίβεια με 3D τοποθέτηση ήχου.
  • Απεριόριστη άνεση: Ελαφρύ βάρος 260 g, μαλακά μαξιλαράκια αυτιών και σχεδιασμός χαμηλής πίεσης για παρατεταμένα gaming session.
  • Καθαρή επικοινωνία: Η μείωση θορύβου με χρήση τεχνητής νοημοσύνης και το αμφίδρομο μικρόφωνο εξασφαλίζουν καθαρές συνομιλίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
  • Αυτονομία: 28 ώρες ασύρματης λειτουργίας.
  • Ενσύρματη σύνδεση: Δυνατότητα σύνδεσης με βύσμα 3,5 mm.

INZONE H9 Black – νέα χρωματική επιλογή

Τα INZONE H9, διακεκριμένα για την εξαιρετική εξουδετέρωση θορύβου, την ποιότητα ήχου και την άνεσή τους, αποκτούν μια άκρως αναμενόμενη νέα μαύρη χρωματική επιλογή.

Εξειδικευμένα για τη νίκη. Με τη συμβολή της Fnatic.

Ο CEO της Fnatic, Sam Mathews, δήλωσε: «Η συνεργασία μας συνεχίζει να οδηγεί τις επιδόσεις των esports στο υψηλότερο επίπεδο, προετοιμάζοντας και υποστηρίζοντας τις επαγγελματικές ομάδες μας ώστε να αξιοποιούν τις μέγιστες δυνατότητές τους. Μία από τις πρώτες μας προτεραιότητες ως συνεργάτες ήταν να μεταφέρουμε την τεράστια ανταγωνιστική εμπειρία των επαγγελματιών μας στην ανάπτυξη αυτών των ακουστικών.

Οι ομάδες μας συμβούλευσαν τη Sony ότι τα INZONE Buds θα ήταν ένα ιδανικό gaming earbud με διάρκεια ζωής της μπαταρίας και άνεση που μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στα πιο πολύωρα gaming session, καθώς και με καθηλωτικό ήχο στον οποίο μπορούν να βασίζονται οι επαγγελματίες μας για να νικήσουν τον ανταγωνισμό στο παγκόσμιο στερέωμα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που η διεθνής κοινότητα των οπαδών μας έχει τώρα την ευκαιρία να γνωρίσει τις προσπάθειες της συνεργασίας μας με αυτά τα ακουστικά και να παίξει γνωρίζοντας ότι έχουν δίπλα τους τους αγαπημένους τους επαγγελματίες».