Λίγες μέρες έμειναν για τη δήλωση συμμετοχής στο δωρεάν βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης “YOU. MADE BY YOU”. Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που δημιούργησε το WHAT’S UP της COSMOTE, με στόχο να αποτελέσει αφετηρία ενός ταξιδιού ενδυνάμωσης για όλους τους νέους.

Να τους εμπνεύσει να ανακαλύψουν τα «θέλω» τους, να τα κυνηγήσουν και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Η προθεσμία εγγραφής στο youmadebyyou.gr λήγει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, ηλικίας 18-29 ετών, θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με δημοφιλείς και καταξιωμένους καλεσμένους από τον ακαδημαϊκό και καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και με προσωπικότητες που ξεχωρίζουν για την εθελοντική τους δράση, όπως οι μουσικοί Bloody Hawk, Good Job Nicky και Άγγελος Πεντάρης, ο Τάκης Προεστάκης (ιδρυτής του ομώνυμου καταφυγίου ζώων Takis Shelter), οι Αθηνά Αλεξιάδου & Μαριλένα Βαϊνανίδη (ιδρύτριες του “Think Pig”), η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, οι ψυχολόγοι Αφροδίτη Καψαρίδη και Κυριακή Θεοδόση-Πολυμέρη, καθώς και οι καθηγητές Μαρία Κακαβούλια (Πάντειο Πανεπιστήμιο) και Ιωάννης Νικολάου (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). 

Μέσα από τρεις θεματικές ενότητες οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, θα δουν πώς μπορούν να συνδεθούν με τους γύρω τους και θα μάθουν πώς μπορούν να συνεισφέρουν στο σύνολο και να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις. Αρχικά θα πραγματοποιηθεί ένα διήμερο online σεμινάριο (20-21 Οκτωβρίου) με 1.000 συμμετέχοντες, ενώ σε δεύτερη φάση, 100 από τους συμμετέχοντες της πρώτης φάσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 3 private sessions (στις 30-31/10, 6-7/11 και 13-14/11).