Τα soundbars τηλεοράσεων διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα διαμορφώσεων καναλιών, επιλογών συνδεσιμότητας και χαρακτηριστικών βελτίωσης του ήχου.

Μάθετε πώς να επιλέξετε το καλύτερο soundbar για τηλεοράσεις LG σε μικρά δωμάτια, home cinemas και χώρους που δίνουν μεγάλη βάση στο design. Εξετάστε το ενδεχόμενο απόκτησης ενός soundbar τηλεόρασης με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης για εξατομικευμένη ακρόαση.

Ένα εξαιρετικό soundbar είναι κάτι περισσότερο από ένα αξεσουάρ. Ο καθαρός, ολοκληρωμένος ήχος μπορεί να κάνει μια συναρπαστική σκηνή ταινίας πιο δραματική και πιο έντονη. Η τεχνολογία Hi-Fi μπορεί να κάνει το αγαπημένο σας μουσικό κομμάτι να ακούγεται όπως την πρώτη φορά που το ακούσατε.

Επιλέγοντας το καλύτερο soundbar για την LG τηλεόρασή σας

Πριν ξεκινήσετε να συγκρίνετε τα καλύτερα soundbars για τις LG τηλεοράσεις, σκεφτείτε τις προτεραιότητές σας. Η αισθητική σας, ο τρόπος ζωής σας, τα αγαπημένα σας μέσα και η προτιμώμενη τιμή μπορεί να επηρεάσουν τα χαρακτηριστικά που αναζητάτε.

Η τυπική εγκατάσταση soundbar περιλαμβάνει ένα μακρύ ηχείο που βρίσκεται κάτω από την τηλεόραση και ένα subwoofer που τοποθετείται στο πάτωμα. Αυτός ο συνδυασμός σας παρέχει τη δυνατότητα να ρυθμίζετε λεπτομερώς τα μπάσα και τα πρίμα της τηλεόρασης για βελτιωμένη ποιότητα ήχου surround. Για να πάτε ένα βήμα παραπέρα, τα καλύτερα soundbar για LG τηλεοράσεις περιλαμβάνουν επίσης βαθμονόμηση AI για αυτόματη προσαρμογή σε κάθε ρυθμό.

Για να προσδιορίσετε πόση ισχύ και προσαρμογή χρειάζεστε, ας δούμε τις λεπτομέρειες.

Τι είναι τα κανάλια των soundbar;

Το βασικό κομμάτι του soundbar είναι γεμάτο με μεμονωμένες πηγές ήχου ή ηχεία. Ο αριθμός των ηχείων που περιέχει το soundbar αντιπροσωπεύει πόσα κανάλια διαθέτει. Ακολουθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή κανάλια των soundbar:

2 καναλιών: Ένα soundbar 2 καναλιών έχει ένα ηχείο στην αριστερή πλευρά και ένα στη δεξιά πλευρά. Αυτός ο τύπος soundbar είναι ιδανικός για μικρά δωμάτια με μαλακούς τοίχους.

3 καναλιών: Τα soundbars τριών καναλιών έχουν μια πηγή ήχου σε κάθε άκρο και μία στη μέση. Ένα από τα πλεονεκτήματα των soundbars 3 καναλιών είναι η ομοιόμορφη κατανομή του ήχου.

5 καναλιών: Ένα soundbar 5 καναλιών διαθέτει όλα τα ηχεία της παραπάνω επιλογής, καθώς και δύο πηγές ήχου που είναι στραμμένες προς τα πίσω. Αυτές είναι τα πιο συνηθισμένα TV soundbars για συστήματα οικιακού κινηματογράφου.

7 καναλιών: Μια δημοφιλής εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές ρυθμίσεις ήχου surround. Αυτά τα soundbars προσθέτουν ένα ακόμη επίπεδο στα συστήματα 5 καναλιών, συμπεριλαμβάνοντας δύο επιπλέον οπίσθιες πηγές ήχου.

9 καναλιών: Εάν θέλετε να αισθάνεστε σαν να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε περιβάλλον με ισχυρό ήχο, τα soundbars 9 καναλιών παρέχουν ηχητική κάλυψη 360 μοιρών.

Dolby Atmos: Για την καλύτερη ποιότητα ήχου σε μεγάλους, ψηλούς χώρους, τα soundbars τηλεοράσεων Dolby Atmos κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά.

Τι είδους σύνδεση χρειάζομαι για το soundbar της τηλεόρασής μου;

Εάν θέλετε να βρείτε το καλύτερο soundbar τηλεόρασης για την τρέχουσα εγκατάστασή σας, χρειάζεστε τις σωστές συνδέσεις.

Ασύρματη: Για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα που σας επιτρέπει να μεταφέρετε το soundbar σας από δωμάτιο σε δωμάτιο, ελέγξτε για δυνατότητες Bluetooth ή Wi-Fi. Μια ασύρματη σύνδεση είναι επίσης ιδανική για streaming από το τηλέφωνο ή την κινητή συσκευή σας.

HDMI ARC: Οι περισσότερες νεότερες τηλεοράσεις διαθέτουν θύρα HDMI, η οποία είναι ο ευκολότερος τρόπος σύνδεσης για soundbars πολλών καναλιών. Απλώς συνδέετε το ένα καλώδιο από το soundbar σας στην είσοδο ARC (κανάλι επιστροφής ήχου) της τηλεόρασής σας.

Οπτική θύρα: Εάν το soundbar σας έχει λιγότερα από πέντε κανάλια, οι οπτικές θύρες παρέχουν μια σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση.

USB: Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το soundbar σας ως αυτόνομο ηχείο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αναζητήστε εισόδους USB για εύκολη αναπαραγωγή μουσικής ή podcast από αφαιρούμενο στικάκι.

Μόλις κατανοήσετε τους τύπους των soundbars που είναι διαθέσιμα, μπορείτε να βρείτε τη σωστή επιλογή για εσάς. Δείτε τα αγαπημένα μας για να ξεκινήσετε.

Το καλύτερο soundbar για τηλεοράσεις OLED LG: USC9S

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε (ή έχετε ήδη) μια τηλεόραση LG OLED, χρειάζεστε ήχο που να είναι εξίσου συναρπαστικός με την ποιότητα της εικόνας. Αυτή το κομψό, μοντέρνο soundbar τηλεόρασης είναι η τέλεια επιλογή.

Το DSC9S διαθέτει αποκλειστικό στήριγμα για τις τηλεοράσεις LG OLED C για απρόσκοπτο σχεδιασμό. Με μια εύκολη και βολική διεπαφή που ευθυγραμμίζεται με τις τηλεοράσεις LG, αυτό το soundbar 3.1.3 καναλιών με Dolby Atmos δημιουργεί έναν αρμονικό ήχο και στυλ για τους σημερινούς ή μελλοντικούς κατόχους OLED C.

Χαρακτηριστικά που θα αγαπήσετε:

Τριπλά κανάλια “Up-Firing”: Ακούστε πιο καθαρά τους διαλόγους, τα ηχητικά εφέ και τις μουσικές ταινιών.

WOW Orchestra: Η συνεργασία του soundbar με την LG τηλεόρασή σας δημιουργεί τέλειο αρμονικό ήχο. Αξιοποιώντας ταυτόχρονα τον ήχο από την τηλεόραση LG OLED και το soundbar LG, το DSC9S δημιουργεί μια μοναδικά δυνατή εμπειρία ακρόασης.

Απρόσκοπτη συνέργεια: Η ασύρματη συνδεσιμότητα και ένας αποκλειστικός βραχίονας τοποθέτησης, το  καθιστούν την ιδανική επιλογή για τις τηλεοράσεις LG OLED C.

Για όσους θέλουν η OLED τηλεόρασή τους να στέκεται μπροστά και στο επίκεντρο, αυτό το κομψό soundbar είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Το καλύτερο compact soundbar για τηλεοράσεις LG: Éclair

Ελάτε στο σπίτι σας για ένα ζεστό, φιλόξενο καλωσόρισμα, ενώ απολαμβάνετε κορυφαίο ήχο στον προσωπικό σας χρόνο μετά τη δουλειά. Με μίνιμαλ αισθητική και ασύρματο subwoofer με Dolby Atmos, αυτό το compact soundbar συσκευάζει έναν τόνο ισχύος σε ένα μικρό αλλά κομψό πακέτο.

Η εντυπωσιακή παραγωγή ήχου και ο μοναδικός σχεδιασμός συνδυάζονται για να κάνουν αυτό το soundbar ένα από τα καλύτερα soundbar τηλεόρασης για μικρούς χώρους.

Χαρακτηριστικά που θα αγαπήσετε:

Subwoofer χαμηλών κραδασμών: απολαύστε βαθιά, καθαρά μπάσα και απρόσκοπτο ήχο με ελαχιστοποιημένους κραδασμούς σε οποιαδήποτε ένταση.

TV Sound Mode Share: η απρόσκοπτη επεξεργασία AI και η συμβατότητα δημιουργούν καθαρότερο, πιο συνεπή ήχο με την τηλεόρασή σας LG.

Τεχνολογία MERIDIAN: αποκομίστε περισσότερα από την τηλεόρασή σας με επεξεργασία ήχου υψηλής απόδοσης, χάρη στην πρωτοποριακή καινοτομία MERIDIAN.

Αυτό το compact soundbar είναι η τέλεια προσθήκη στους χώρους υψηλής επισκεψιμότητας του σπιτιού σας. Προσθέστε την σε οποιοδήποτε δωμάτιο για να επαναπροσδιορίσετε το χώρο σας, ανεξάρτητα από το πόσα τετραγωνικά μέτρα έχετε στη διάθεσή σας.

Το καλύτερο έξυπνο soundbar για τηλεοράσεις LG: S80QY

Τα soundbars χρησιμοποιούνται συχνά για να αντικαταστήσουν το ενσωματωμένο ηχοσύστημα μιας τηλεόρασης, αλλά το S80QY χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου AI της LG τηλεόρασής σας για να αναλύσει το περιεχόμενο και να παρέχει πιο καθαρό και καθηλωτικό ήχο.

Το πρώτο soundbar τηλεόρασης Dolby Atmos στον κόσμο με τριπλά up-firing κανάλια διαθέτει έξυπνη ηχοληψία και βαθμονόμηση χώρου, καθιστώντας το αρκετά ευέλικτο για μεγάλους και μικρούς χώρους.

Χαρακτηριστικά που θα αγαπήσετε:

Συνδεσιμότητα τεχνητής νοημοσύνης: Συνδέστε το soundbar τηλεόρασης με την Alexa, τo Google ή τη συμβατή πλατφόρμα της επιλογής σας.

Τα πρώτα στον κόσμο τριπλά κανάλια “Up-Firing”: απολαύστε βελτιωμένη καθαρότητα φωνής με ευρύτερο ηχητικό σκηνικό.

Κινηματογραφικός ήχος IMAX ENHANCED: ο καθαρός, καθηλωτικός ήχος δημιουργεί ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον ήχου surround.

 Η έξοδος υψηλής ανάλυσης καθιστά αυτό το soundbar ιδανικό για οποιαδήποτε τηλεόραση LG και διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να δώσετε ώθηση στις αγαπημένες σας ταινίες, παιχνίδια και σειρές.

Καλύτερο soundbar για τηλεόραση και ταινίες: S95QR

Αν απολαμβάνετε ήδη τις αγαπημένες σας ταινίες σε μια εκπληκτική τηλεόραση OLED LG, τότε ένα συμπληρωματικό soundbar θα απογειώσει τον οικιακό σας κινηματογράφο. Το S95QR είναι η καλύτερη επιλογή για τηλεοράσεις LG σε έπιπλο ή κρεμασμένες στον τοίχο.

Αυτό το soundbar 9,1,5 καναλιών με Dolby Atmos κάνει την κινηματογραφική μουσική να αντηχεί βαθύτερα και πιο ζωντανά απ’ ό,τι θα μπορούσαν ποτέ τα ηχεία της τηλεόρασής σας, με έξυπνη προσαρμογή του ήχου που προσαρμόζεται αυτόματα στο περιβάλλον σας. Σχεδιασμένη με γνώμονα την τηλεόραση LG, η S95QR δίνει μια μοντέρνα και κομψή πινελιά σε κάθε χώρο.

Χαρακτηριστικά που θα αγαπήσετε:

Ήχος υψηλής ανάλυσης: Επωφεληθείτε από τη ροή ήχου με ποιότητα καλύτερη από CD, όταν ακούτε αρχεία ήχου Hi-Res στο Tidal ή στο Qobuz.

Dolby Atmos® / DTS:X™: Απολαύστε τρισδιάστατο ήχο surround χωρίς ξεχωριστά ηχεία.

AI Sound Pro: Ο προσαρμοστικός ήχος αναγνωρίζει αυτόματα τις φωνές, τα εφέ και τις συχνότητες. Ό,τι ακούτε είναι πιο καθαρό.

Ο ευέλικτος σχεδιασμός και η έξυπνη συνδεσιμότητα θα σας κάνουν να σκεφτείτε δύο φορές αν θα πάρετε τα ακουστικά σας.

Το καλύτερο soundbar τηλεόρασης για κάθε δωμάτιο: SP7

Είτε έχετε ψηλά ταβάνια είτε μία μικρή διάταξη χώρου – δεν πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς στον ήχο. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε είδους εγκατάσταση ψυχαγωγίας με ένα ευέλικτο soundbar για τηλεοράσεις LG όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Μοιραστείτε τα βίντεο, τις ταινίες και τα προγράμματά σας σε όλες τις συσκευές ή προσαρμόστε τις ρυθμίσεις του soundbar σας ώστε να ταιριάζει με τα αγαπημένα σας μέσα.

Χαρακτηριστικά που θα αγαπήσετε:

Dolby Atmos® / DTS:X™: Ήχος 5.1 καναλιών γεμίζει το δωμάτιο με πλούσιο, ζωντανό ήχο.

Τεχνολογία MERIDIAN: τα soundbars με MERIDIAN παράγουν βέλτιστη καθαρότητα και απόδοση Hi-Res.

Ήχος υψηλής ανάλυσης: ακούστε κάθε ήχο όπως πρέπει να ακούγεται με ήχο 24-bit / 96-kHz.

Η συνδεσιμότητα AI και η προσιτή τιμή καθιστούν αυτό το soundbar μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους – ή μια ιδανική επιλογή για τον ξενώνα, το σαλόνι ή το καθιστικό σας.

Το καλύτερο οικονομικό soundbar για τηλεοράσεις LG: S65Q

Για να βυθιστείτε σε καθαρό ήχο δεν χρειάζεται να κάνετε οικονομία. Το S65Q είναι το οικονομικό soundbar για όσους θέλουν εξαιρετική ποιότητα ήχου σε μια άνετη τιμή.

Αυτό το soundbar για τηλεόραση παρουσιάζει επίσης βολικά χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας – χωρίς συμβιβασμούς στο σχεδιασμό. Συνδέστε τις φορητές συσκευές σας χρησιμοποιώντας Bluetooth και το AI Sound Pro για να απογειώσετε τα podcasts, το ειδησεογραφικό περιεχόμενο ή τα βίντεο ASMR.

Χαρακτηριστικά που θα αγαπήσετε:

Ήχος υψηλής ανάλυσης: Η προβολή ήχου 3.1 καναλιών ενισχύει τις φωνές, τα εφέ παιχνιδιών, τα αθλητικά σχόλια και πολλά άλλα με ισχύ εξόδου 420 Watt.

Ήχος surround DTS Virtual:X: εξοπλισμένο με δύο παθητικά ακτινοβολητές, αυτό το soundbar ενισχύει τις νότες μπάσων για να παράγει πλούσιο, ομοιόμορφο ήχο.

Προσαρμοστικός έλεγχος ήχου: απολαύστε κρυστάλλινους διαλόγους, εντυπωσιακά εφέ δράσης και βέλτιστες ρυθμίσεις ήχου αυτόματα με έναν βελτιωμένο αλγόριθμο AI.

Το ενσωματωμένο ασύρματο subwoofer είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να συνοδεύει μια μεγάλη ποικιλία από στυλ τηλεόρασης, καθιστώντας αυτή τη μπάρα ήχου 3.1 καναλιών ιδανική για σχεδόν κάθε τύπο πολυμέσων. 

Μετατρέψτε το σαλόνι σας σε μια ακουστική αρένα, ανανεώστε την εμφάνιση και την αίσθηση του σπιτιού σας ή απλά αναβαθμίστε την επόμενη φορά που θα παρακολουθήσετε κάτι στο Netflix με ένα από αυτά τα soundbars για τηλεοράσεις LG. Ρίξτε μια ματιά στη ποικιλία των soundbars τηλεόρασης που διαθέτουμε για να βρείτε την ιδανική επιλογή.