Ο νέος τίτλος που αναπτύχθηκε από την Insomniac Games, σε συνεργασία με τη Sony Interactive Entertainment και τη Marvel, κυκλοφορεί για το PlayStation 5 στις 20 Οκτωβρίου.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου τίτλου για το PlayStation 5, Marvel’s Spider-Man 2, η Sony Interactive Entertainment είναι περήφανη που παρουσιάζει το νέο κινηματογραφικό σποτ για την επερχόμενη κυκλοφορία της επιτυχημένης σειράς Marvel’s Spider-Man. Οι Spider-Men, Peter Parker και Miles Morales, θα αντιμετωπίσουν την απόλυτη δοκιμασία δύναμης μέσα και έξω από τη μάσκα, καθώς αγωνίζονται για να σώσουν την πόλη, ο ένας τον άλλον, και αυτούς που αγαπούν.

Το σποτ δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τα Blur Studios.

Το πρόσφατο σποτ είναι διαθέσιμο τώρα για προβολή εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=EdRZXeVSjiM

Το Marvel’s Spider-Man 2 επιτρέπει στους παίκτες να αιωρούνται, να κάνουν άλματα,  να χρησιμοποιούν τα νέα Ιστοφτερά για να ταξιδέψουν στην διευρυμένη Νέα Υόρκη της Marvel και να εναλλάσσονται γρήγορα μεταξύ του Peter Parker και του Miles Morales για να βιώσουν διαφορετικές ιστορίες και επικές νέες δυνάμεις, καθώς μάχονται ενάντια σε νέους και εμβληματικούς Marvel Super Villains – συμπεριλαμβανομένου μίας πρωτότυπης εκδοχής του Venom που έχει μέσα του τον συμβιωτή, του αδίστακτου Kraven the Hunter, του εκρηκτικού Lizard και άλλων από τη Rogues’ Gallery της Marvel.

Το Marvel’s Spider-Man 2, είναι επίσης δημιουργημένο από την αρχή, ώστε να εκμεταλλεύεται την εκπληκτική τεχνολογία που είναι διαθέσιμη μόνο στο PlayStation 5 (PS5).

Χαρακτηριστικά του Marvel’s Spider-Man 2 PS5:

– Εντυπωσιακά γραφικά

Εξερευνήστε όμορφα και ζωντανά νέα περιβάλλοντα, όπως οι συνοικίες Queens και Brooklyn, καθώς η Νέα Υόρκη της Marvel ζωντανεύει με εντυπωσιακό τρόπο.

– Haptic feedback

Νιώστε τη δύναμη του Spider-Man! Οι γρήγορες δονήσεις του ασύρματου χειριστηρίου DualSense™ φέρνουν τις ικανότητες συμβιώτη του Πίτερ Πάρκερ και τις βιο-ηλεκτρικές δεξιότητες του Μάιλς Μοράλες στα ακροδάκτυλά σας.

– Σκανδάλες δυναμικής απόκρισης

Τελειοποιήστε ακροβατικές κινήσεις, εκτελέστε συναρπαστικές συνδυαστικές επιθέσεις και απολαύστε τη συγκλονιστική ένταση της διέλευσης μέσω αιώρησης ιστού με τις σκανδάλες δυναμικής απόκρισης του ασύρματου χειριστηρίου DualSense.

– SSD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας

Απολαύστε τη δύναμη της κονσόλας PS5 με σχεδόν μηδενική αναμονή για αλλαγή χαρακτήρα σε διαφορετικά μέρη της πόλης, γρήγορη μετακίνηση και διέλευση με νέα Ιστοφτερά για μία πιο γρήγορη εξερεύνηση της Νέας Υόρκης της Marvel.

– Τεχνολογία Ήχου Tempest 3D

Καθηλωθείτε πλήρως στη Νέα Υόρκη της Marvel καθώς ο χωρικός ήχος 3D δημιουργεί μοναδικά ηχοτοπία γύρω σας. Εντοπίστε τους ήχους των ιστών, των βιοηλεκτρικών δυνάμεων, της πολύβουης κίνησης, των γρήγορων Νεοϋορκέζων και των επικίνδυνων εχθρικών επιθέσεων.