Τα tablet αναζητούν τη θέση τους ανάμεσα σε smartphone και laptop. Το ερώτημα «μου χρειάζεται πραγματικά μια ταμπλέτα;» απαντούν φέτος πιο εμφατικά από ποτέ οι συσκευές Samsung Galaxy Tab S9 Series.

Samsung Galaxy Tab S9 SeriesΗ σειρά Samsung Galaxy Tab S9  απαρτίζεται από τρία μοντέλα, τα Galaxy Tab S9, Tab S9+ και Tab S9 Ultra, με Dynamic AMOLED 2X οθόνες διαγωνίων 11, 12.4 και 14.6 ιντσών αντίστοιχα. Αναμφίβολα, και οι τρεις παραπάνω οθόνες μπορούν να χωρέσουν το αγαπημένο μας περιεχόμενο σε όλο του το μεγαλείο, μα ένα σημαντικό ερώτημα παραμένει στη σκέψη αρκετών καταναλωτών: «Πώς χωράει μια τέτοια συσκευή στην ημέρα μου»; Είχαμε την ευκαιρία να «συμβιώσουμε» με τα Samsung Galaxy Tab S9 Series και ο τρόπος με τον οποίο εντάχθηκαν στη ζωή μας ακολουθεί, δίνοντας απαντήσεις στο πόσο πολύτιμη μπορεί να είναι η συμβολή τους σε μια πιο απολαυστική ημέρα… αλλά και νύχτα!

 

Το ιδανικό format για κατανάλωση κάθε τύπου περιεχομένου

Samsung Galaxy Tab S9 SeriesΘα ξεκινήσουμε από το προφανές και από το σχεδόν… αυταπόδεικτο, καθώς όποιος πάρει στα χέρια οποιοδήποτε από τα μοντέλα Samsung Galaxy Tab S9 Series αντιλαμβάνεται μέσα σε δευτερόλεπτα πως η συγκεκριμένη Dynamic AMOLED 2X οθόνη είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να «ταΐσουμε» τα μάτια μας με συναρπαστικές εικόνες. Τα βίντεο μοιάζουν σαν να ξεπηδούν από την οθόνη, αξιοποιώντας τη λειτουργία Vision Booster για ακόμα πιο ζωντανά χρώματα, ενώ η ανάγνωση e-book, ιστοσελίδων και αναρτήσεων στα social media είναι πιο ξεκούραστη από ποτέ. Παρά τις χορταστικές οθόνες, το πάχος και το βάρος κινούνται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα να μη μας κουράσει το κράτημα, ακόμα και με το ένα χέρι, ειδικά στην περίπτωση του 11ιντσου Galaxy Tab S9. Στο πλευρό κάθε φωτεινής οθόνης στέκονται επάξια 4 στερεοφωνικά ηχεία με AKG ήχο και υποστήριξη Dolby Atmos.

 

Η χαρά του gamer!

Samsung Galaxy Tab S9 SeriesΤο mobile gaming διανύει μια μοναδική περίοδο, καθώς οι πρωταγωνιστές της βιομηχανίας έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην αγορά των Android συσκευών, λανσάροντας πρωτοκλασάτους τίτλους με επίπεδα παραγωγής εφάμιλλα των παιχνιδομηχανών. Αν, λοιπόν, τα δάχτυλά σας πάνω στα on-screen χειριστήρια ενός smartphone σάς κρύβουν τη μισή δράση στην οθόνη, έφτασε η στιγμή για μια πιο… large εμπειρία. Όταν, μάλιστα, οι gaming δυνατότητες ενός Galaxy Tab S9 προσυπογράφονται από τον ισχυρό επεξεργαστή της ακόμα πιο γρήγορης «for Galaxy» έκδοσης του Snapdragon 8 Gen2 chipset της Qualcomm, τα πολλά λόγια περιττεύουν. Δυναμικός ρυθμός ανανέωσης (έως 120Hz), 12GB RAM (16GB για την έκδοση 1TB), Adreno 740 GPU για τα γραφικά, πείθουν και τους πιο δύσπιστους!

 

Εργαλεία παραγωγικότητας με πάχος κάτω από 6 χιλιοστά!

Samsung Galaxy Tab S9 SeriesΟι ισχυρές επιδόσεις του chipset δεν αρκούν μόνο για να μας προσφέρουν γερές δόσεις αδρεναλίνης κατά τη διάρκεια του gaming, αλλά και για να μας επιτρέψουν να ανταποκριθούμε ταχύτερα σε κάθε μας επαγγελματική υποχρέωση, χωρίς να χρειάζεται να είμαστε καθηλωμένοι μπροστά από ένα monitor υπολογιστή. Οι τηλεδιασκέψεις μας απελευθερώνονται από τα meeting rooms και μια πληθώρα λειτουργιών αναβαθμίζουν την εμπειρία χρήσης μιας ταμπλέτας. Ενδεικτικά, σε μια online σύσκεψη μπορούμε να μοιραστούμε την οθόνη μας και να συνδιαμορφώσουμε με τους συνεργάτες μας ένα έγγραφο Samsung Notes. Έμφαση έχει δοθεί στο multitasking, με την επιλογή Multi Window να φέρνει στο προσκήνιο έως και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα, τη στιγμή που μέσω του Pop Up View μπορούμε να έχουμε παράθυρα μικρών διαστάσεων που «αιωρούνται» πάνω από την κεντρική μας εφαρμογή. Αν πάλι θέλουμε την εμπειρία ενός επιτραπέζιου υπολογιστή, απλά συνδεόμαστε με περιφερειακά όπως ποντίκι, πληκτρολόγιο και εξωτερική οθόνη και το περιβάλλον χρήσης DeX Mode αναλαμβάνει να μεταμορφώσει σε PC το Galaxy Tab S9. Αν η εργασία σας απαιτεί πιο δημιουργικές και… καλλιτεχνικές παρεμβάσεις, θα βρείτε εξαιρετικά χρήσιμο το S Pen, το οποίο δοκιμάσαμε παρέα με το Tab S9 Ultra. Εκτός από τα σχέδια, μας εξυπηρέτησε και στην αυτόματη μετατροπή του χειρόγραφου σε ψηφιακό κείμενο. Τέλος, έρχονται με IP68* πιστοποίηση απέναντι σε γλυκό νερό και σκόνη.

 

*Τα Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy Tab S9 από 949€ στο Samsung.com/gr

  • Δωρεάν Standard Παράδοση
  • Έως 36 άτοκες δόσεις

Κείμενο: Βαγγέλης Αλευρίτης


Διαφημιστική καταχώριση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.