Η BEWISE διακρίθηκε με BRONZE βραβείο στην 12η Τελετή Απονομής των ΔΕΗ ΒΙΤΕ AWARDS 2023 για τη συνεργασίας της με την AHI Carrier SEE και την υλοποίηση καινοτόμου έργου που εντάχθηκε στην κατηγορία CRM Συστήματα, Ψηφιακό Μάρκετινγκ & Πωλήσεις.

Πρόκειται για τον πιο σημαντικό θεσμό επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα που διοργανώνεται από την Boussias Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΣΕΠΕ. Αυτή η αναγνώριση υπογραμμίζει την αξιοπιστία και τη δέσμευση της BEWISE για καινοτομία και αριστεία στον τομέα εξειδίκευσής της, τον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η BEWISE ανταποκρίθηκε πλήρως στους στόχους και τις υψηλές απαιτήσεις που έθεσε η AHI Carrier SEE και ανέπτυξε μια λύση Sales Forecasting, αξιοποιώντας τη συνδυαστική δύναμη του SQL Azure Data Warehouse, του Microsoft Power BI και των Microsoft Power Apps. Μέσω της καινοτόμας προσέγγισής της, η BEWISE υλοποίησε άμεσα μια ολοκληρωμένη λύση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του οργανισμού για δυναμικό monitoring & forecasting των πωλήσεων, που θα υποστηρίζει αποτελεσματικά τις εσωτερικές διαδικασίες και θα παρέχει τη δυνατότητα λήψης τεκμηριωμένων επιχειρηματικών αποφάσεων, άμεσα, εμπεριστατωμένα και με ασφάλεια.

Ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας, CΟO της BEWISE, δήλωσε υπερήφανος για αυτή τη διάκριση, προσθέτοντας : “Αυτή η αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να βοηθούμε τις επιχειρήσεις να πλοηγηθούν με επιτυχία το ταξίδι του ψηφιακού τους μετασχηματισμού,  παραμένοντας ανταγωνιστικές στους κλάδους τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι προσπάθειές μας συνέβαλαν σημαντικά στην προώθηση των προσπαθειών ψηφιοποίησης της AHI Carrier.”

Ο Γιάννης Πουλής, Διευθυντής Μηχανογράφησης της AHI Carrier SEE δήλωσε : “Η BEWISE ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας παρέχοντας καινοτόμες λύσεις που προσαρμόστηκαν αποτελεσματικά στις ανάγκες μας. Το βραβείο αναδεικνύει την επιτυχία της λύσης που συμβάλλει στην εύκολη λήψη αποφάσεων σε διάφορα τμήματα της εταιρίας μας.”