Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΙΒΜ με τίτλο ΙΒΜ Ecosystem Summit 2023, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στο The Ellinikon Experience Center.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συζητήθηκαν αναλυτικά οι στρατηγικές κατευθύνσεις της ΙΒΜ, σε ό,τι αφορά το Hybrid Cloud και την Επιχειρηματική Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ for Business)- με  ιδιαίτερη έμφαση στην πλατφόρμα Watsonx – και στην αξία που αυτές μπορούν να προσδώσουν στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας. 

Το καλωσόρισμα στην εκδήλωση έκανε ο κ.Νικήτας Σφακιανάκης, ΙΒΜ Partner Ecosystem Team Leader, Greece & Cyprus o οποίος και παρουσίασε τη συνολική εμπειρία που προσφέρει το νέο πρόγραμμα συνεργασίας IBM Partner Plus ενώ ο κ. Νίκος Μανιάτης, Διευθύνων Σύμβουλος της IBM Ελλάδος και Κύπρου αφού ανέπτυξε τη στρατηγική της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: 

«Η IBM ηγείται ενός δυναμικού οικοσυστήματος συνεργατών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Οι συνεργάτες μας διαδραματίζουν αναπόσπαστο ρόλο στην αποστολή μας να παρέχουμε λύσεις, υπηρεσίες και καινοτομίες αιχμής. Μαζί, δημιουργούμε συνεργασίες που οδηγούν στην αριστεία και προσθέτουν αξία στις επιχειρήσεις, μέσω της υψηλής τεχνολογίας, των υπηρεσιών και της συμβουλευτικής τεχνογνωσίας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών, με στόχο να πετύχουμε σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο, παγκόσμιο περιβάλλον».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παραδοσιακή βράβευση των Συνεργατών που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και συνέβαλαν δυναμικά στον εκσυγχρονισμό των πελατών τους και στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.