Για ακόμη μια χρονιά, το 14ο NextGen Payments & RegTech Forum έρχεται στην Αθήνα με στόχο να συγκεντρώσει τους κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο των Πληρωμών και της Ρυθμιστικής Τεχνολογίας απ’ όλη την Ευρώπη και να προάγει συζητήσεις γύρω από τις πιο πρόσφατες τάσεις στις πληρωμές, τις εξελίξεις στον χώρο της Ρυθμιστικής Τεχνολογίας, τις νεότερες κανονιστικές διατάξεις και τεχνολογίες.

Φορείς και στελέχη τραπεζών, Fintech εταιρειών, eCommerce επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και κυβερνητικά στελέχη θα συναντηθούν στις 05 & 06 Οκτωβρίου στο Athens Marriott Hotel σε μια άκρως ενδιαφέρουσα διήμερη εκδήλωση προκειμένου να ανταλλάξουν εμπειρίες, πληροφορίες και γνώση για τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το συνέδριο θα περιλαμβάνει και μια μοναδική inspirational ομιλία από τον Νίκο Ζήση, δημοφιλή πρώην μπασκετμπολίστα και Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναδείξει τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του και τη θετική επίδραση της ομαδικής στρατηγικής, των προκλήσεων που αντιμετώπισε και την υιοθέτηση του growth mindset στη ζωή του.

Το forum αυτό δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ομιλίες και συζητήσεις από διεθνείς influencers, καινοτόμα στελέχη, στρατηγικούς αναλυτές και διαμορφωτές κοινής γνώμης, αλλά και συζητήσεις για τις τάσεις της αγοράς, τη ψηφιοποίηση, τις ρυθμιστικές αλλαγές, την καινοτομία και την τεχνολογία, αξιοποιώντας παράλληλα σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης. Στα highlights της ατζέντας του συνεδρίου περιλαμβάνονται θέματα όπως το FinTech στην Ελληνική Κεφαλαιαγορά, η Υποστήριξη της Ικανοποίησης Πελατών στον Ψηφιακό Κόσμο, η Αυξανόμενη Χρήση των Digital Walllets, η Μεγιστοποίηση της Αποδοτικότητας Στην Επεξεργασία Πληρωμών, η Βιωσιμότητα στις Πληρωμές και η Καινοτομία στις Πληρωμές, η Εξέλιξη της Ρυθμιστικής Τεχνολογίας και πολλά ακόμα σημαντικά θέματα του κλάδου. 

«Καθώς οδεύουμε προς το τέλος ενός ακόμα παραγωγικού έτους, είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην Αθήνα, η οποία προσφέρει το τέλειο σκηνικό για να διεξάγουμε τις πιο ουσιαστικές και σημαντικές συζητήσεις σχετικά με την καινοτομία και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των Πληρωμών και της Ρυθμιστικής Τεχνολογίας. Η QUBE Events χαίρεται που μέσα από αυτή την μοναδική εκδήλωση είναι σε θέση να στηρίξει εταιρείες και θεσμούς να επιτύχουν τους στόχους πωλήσεων και ανάπτυξης που έχουν θέσει,» δήλωσε η Λίλη Παύλου, Executive Director της QUBE Events.

Με συντονιστή της εκδήλωσης τον Chris Crespo, Founding Partner του Nordic Fintech Magazine, και μια πληθώρα καταξιωμένων ομιλητών από ιδρύματα και εταιρείες όπως οι Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, Τράπεζα της Ελλάδας, Worldline, Klarna Greece, Baker Tilly, NGB Pay, Eurobank, Ria Money Transfer, Novibet, BAT, BSK Group of Companies, Mastercard, DIAS, μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες στην Αθήνα πρόκειται να παρακολουθήσουν ένα ακόμη αξιόλογο συνέδριο και να γνωρίσουν από κοντά κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των πληρωμών και της Ρυθμιστικής Τεχνολογίας.

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των ομιλητών εδώ και την ατζέντα του συνεδρίου εδώ.

Τέλος, χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι TFI Markets, CORE SE, Infocredit Group, Futurae Technologies AG και ComplyRadar, OKTO, Complytek, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η Action Global Communications Greece.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφθείτε το  https://bit.ly/3MMevVM ή επικοινωνήστε απευθείας με τους διοργανωτές στο info@qubevents.com.