Η ATCOM ανακοίνωσε την ανάπτυξη του Δικτύου Συνεργατών της για το A-commerce, τη βραβευμένη πλατφόρμα Unified Commerce της εταιρείας, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της eCommerce & Digital Marketing Expo SEE 2023, όπου η ATCOM συμμετείχε ως Main Sponsor.

Συγκεκριμένα, η ATCOM θέτει σε λειτουργία το Δίκτυο Συνεργατών της για το A-commerce, απευθυνόμενη στα e-Commerce και Digital Marketing agencies που επιθυμούν, μέσα από τη συνεργασία με την ATCOM ως partners για το A-commerce, να διαθέσουν στο πελατολόγιό τους την πλατφόρμα για την ανάπτυξη της δραστηριότητάς τους στο e-commerce. Ήδη στο A-commerce Partner Network της ATCOM εντάχθηκαν εταιρείες όπως οι TotalDeveloping, GNS Web, και Advengers, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν περαιτέρω agencies προσεχώς.

Στο πλαίσιο της ECDM Expo στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, η εταιρεία καλωσόρισε στο ATCOM Booth εκπροσώπους e-commerce agencies, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το A-commerce μέσα από αποκλειστικά Workshops και Live Demo Presentations που διενεργήθηκαν από εξειδικευμένους συμβούλους και industry experts της ATCOM.