Καθώς μαθητές και φοιτητές εξοπλίζονται για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) προτείνει μια ολοκληρωμένη σειρά οθονών, τη σειρά MP400, που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες τους. Με ένα ισορροπημένο συνδυασμό καινοτομίας και πρακτικότητας, οι οθόνες της LG αποτελούν μια άψογη προσθήκη στο γραφείο κάθε μαθητή.

Συναρπαστική εκμάθηση με ζωντανές εικόνες και αληθινά χρώματα

Η σειρά MP400 αποτελεί μια εύκολη επιλογή για όσους αναζητούν καθαρή εικόνα με εκπληκτική χρωματική ακρίβεια, χωρίς έξτρα εξοπλισμό. Κάθε οθόνη της σειράς διαθέτει ανάλυση Full HD (1920X1080), αποδίδοντας ακριβή και ζωντανά χρώματα από κάθε γωνία θέασης. Με εργονομική σχεδίαση και βολικές ρυθμίσεις κλίσης για άνετη εργασία, η σειρά είναι ιδανική για online μαθήματα, έρευνα ή συγγραφή εργασιών.

Βελτίωση της παραγωγικότητας με άνεση

Εξοπλισμένες με το OnScreen Control για εύκολη προσαρμογή των ρυθμίσεων οθόνης και λειτουργία διαιρεμένης οθόνης για όσους κάνουν πολλαπλές εργασίες, αυτές οι λειτουργίες βελτιώνουν ουσιαστικά την εμπειρία χρήσης. Οι φοιτητές μπορούν να μεταπηδούν από την επεξεργασία εγγράφων στην περιήγηση στο διαδίκτυο με ευκολία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αξιοποιούν στο έπακρο το χρόνο μελέτης τους. 

Απλότητα στο σχεδιασμό, δύναμη στις επιδόσεις

Κατασκευασμένες με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, οι οθόνες της σειράς MP400 προσφέρουν μια μοναδικής ακρίβειας εικόνα, ιδανική για φοιτητές που απολαμβάνουν τον minimal σχεδιασμό χωρίς συμβιβασμούς στη λειτουργικότητα. Η λειτουργία ανάγνωσης προσαρμόζει τη θερμοκρασία χρώματος και δημιουργεί φωτεινότητα παρόμοια με αυτήν του χαρτιού, καθιστώντας τις πολύωρες εργασίες και το διάβασμα ευκολότερο . 

Περισσότερες δυνατότητες για περισσότερες επιτυχίες

Πέρα από τις ακαδημαϊκές της επιδόσεις, η σειρά MP400 ξεχωρίζει και για τους λάτρεις του gaming. Με χαρακτηριστικά όπως το AMD FreeSync™ και το Dynamic Action Sync για απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση, το Black Stabilizer για βελτιωμένη ορατότητα σε σκοτεινές σκηνές και το Crosshair για απόλυτη ακρίβεια στα παιχνίδια σκοποβολής, οι φοιτητές μπορούν να απολαύσουν στο έπακρο ένα διάλειμμα από το διάβασμα. 

Τέλος, κατανοώντας ότι κάθε μαθητής έχει μοναδικές απαιτήσεις, η σειρά MP400 διατίθεται σε τρία πρακτικά μεγέθη 22, 24 και 27 ιντσών, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει η ιδανική επιλογή για όλους.

Η ακαδημαϊκή επιτυχία εξαρτάται από τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους οι μαθητές. Στις οθόνες της LG, μπορούν να βρουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη που ενισχύει τη συγκέντρωση, αυξάνει την παραγωγικότητα και προσφέρει καθηλωτικές εμπειρίες στο εκπαιδευτικό ταξίδι που ακολουθεί.