Η Xiaomi παρουσίασε τη νέα σειρά προηγμένων έξυπνων συσκευών, όπως το Xiaomi Watch 2 Pro και το Xiaomi Smart Band 8, τα οποία σχεδιάστηκαν για να παρέχουν στους χρήστες μια εντυπωσιακή εμπειρία σε συνδυασμό με τη νέα σειρά smartphone Xiaomi 13T.

Αυτές οι νέες καινοτόμες συσκευές επαναπροσδιορίζουν το πώς οι χρήστες μπορούν να αξιοποιούν την τεχνολογία για την παρακολούθηση της υγείας και της ευεξίας τους, καθώς και των αθλητικών τους επιδόσεων, συμβάλλοντας έτσι στην καθημερινή τους άνεση και αποδοτικότητα.

Xiaomi Watch 2 Pro: Έξυπνοπαντού

Το Xiaomi Watch 2 Pro κυκλοφορεί με το Wear OS της Google και προσφέρει μια έξυπνη, κομψή, και ποιοτική εμπειρία. Η νέα συσκευή συνδυάζει εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις με μια μεγάλη μπαταρία, μια ενισχυμένη οθόνη και ένα σχεδιασμό που καλύπτει όλες τις ανάγκες για υγεία και ευεξία.

Ένα από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Xiaomi Watch 2 Pro είναι η ενσωμάτωση της σουίτας της Google, συμπεριλαμβανομένων των Google Wallet, Google Maps και το Google Assistant, σε συνδυασμό με μια σειρά από λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και ευεξίας. Ο συνδυασμός αυτός φέρνει τη συνδεσιμότητα, την εξατομίκευση και την παραγωγικότητα σε νέα ύψη, προσφέροντας στους χρήστες ένα πρωτόγνωρο επίπεδο άνεσης.

Το Xiaomi Watch 2 Pro φέρει έναν επεξεργαστή νέα γενιάς Snapdragon® W5 + Gen 1 wearable platform, ο οποίος εγγυάται ενεργειακή επάρκεια και ταχύτατη λειτουργία. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν σύνδεση LTE η οποία τους επιτρέπει να παραμένουν συνδεδεμένοι με το smartphone τους χωρίς να πρέπει να το έχουν μαζί τους.

Οι φαν του fitness θα εκτιμήσουν την ακρίβεια που παρέχει το dual-band GNSS για ακόμα καλύτερη παρακολούθηση της ευεξίας και των αθλητικών δραστηριοτήτων. Με πάνω από 150 λειτουργίες άσκησης, (sports modes) το Xiaomi Watch 2 Pro παρέχει μια ολοκληρωμένη ανάλυση των αθλητικών δραστηριοτήτων μαζί με στατιστικά στοιχεία των επιδόσεων κάθε χρήστη. Επιπλέον, η συσκευή προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για την ποιότητα του ύπνου, βοηθώντας έτσι τους χρήστες να έχουν πλήρη επίγνωση των υπνικών συνηθειών τους ώστε να λαμβάνουν τις ανάλογες αποφάσεις που θα ενισχύσουν τα επίπεδα της ευεξίας τους.

Το Xiaomi Watch 2 Pro διαθέτει έναν κομψό σχεδιασμό, με ανθεκτικό ατσάλινο περίβλημα και με πολυτελές δερμάτινο ή λαστιχένιο λουράκι. Η συσκευή διαθέτει οθόνη AMOLED μεγέθους 1,43’’, με κινούμενο καντράν και κουμπί shortcut ώστε οι χρήστες να μπορούν να περιηγηθούν στις εξατομικευμένες λειτουργίες, ενώ μπορούν να επιλέξουν από τις 20 προεγκατεστημένες όψεις ρολογιού. Για ακόμα περισσότερη εξατομίκευση, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα λουράκια που κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα.

Xiaomi Smart Band 8: Η άθληση συναντά το στυλ

Το Xiaomi Smart Band 8 είναι το νέο μέλος της σειράς fitness band της Xiaomi. Η συσκευή διαθέτει πάνω από 150 λειτουργίες άσκησης (sports modes), για να μπορούν οι χρήστες να επιλέξουν από μια σειρά αθλητικών μετρήσεων. Επιπλέον, μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την επίδοση τους, καθώς και τις ενδείξεις της κατάστασης τους για να γίνεται σωστή προπόνηση. Ειδικά για τους δρομείς, υπάρχει η λειτουργία “Pebble”, μέσα από την οποία μπορούν να προσαρμόσουν τη συσκευή στο παπούτσι τους για να γίνεται ακριβής καταμέτρηση κατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά και για να βλέπουν αν έχουν σωστή στάση σώματος για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Το νέο Xiaomi Smart Band 8 διαθέτει προηγμένα συστήματα παρακολούθησης της υγείας και ευεξίας χάρη στο μετρητή SpO2, των καρδιακών παλμών και του ύπνου, ενώ διαθέτει ακόμα και σύστημα καταγραφής και πρόβλεψης του εμμηνορροϊκού κύκλου.

Χάρη στο Apollo 4 Blue Lite το Xiaomi Smart Band 8 προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία χρήσης. Η ανανεωμένη μπαταρία του στα 190mAh παρέχει αρκετή ενέργεια για 16 μέρες τυπικής χρήσης σε μια πλήρης φόρτιση. Επιπλέον, το νέο σύστημα fast-charging μειώνει το χρόνο φόρτισης σε μόλις μια ώρα, ώστε να μη χάνουν χρόνο οι χρήστες, περιμένοντας να γεμίσει.

Με αξιολόγηση προστασίας από το νερό 5ΑΤΜ, το Xiaomi Smart Band 8 είναι ανθεκτικό σε διάφορες συνθήκες. Ο νέος ενισχυμένος σχεδιασμός του περιλαμβάνει μια υπέροχη και ευδιάκριτη οθόνη AMOLED στις 1,62 ίντσες με γυάλινο κάλυμμα CORNING GG3 και περίγραμμα NCVM, μεταλλικής υφής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δυο χρωμάτων, Gold ή Graphite Black.

Το Xiaomi Smart Band 8 κυκλοφορεί με πάνω από 200 προεγκατεστημένες όψεις, μεταξύ αυτών και μερικές εμπνευσμένες από παιχνίδια, ώστε οι χρήστες να μπορούν να προσαρμόσουν τη συσκευή στις προτιμήσεις, αλλά και στη διάθεσή τους. Το νέο quick-release λουράκι κυκλοφορεί σε διάφορες επιλογές υλικού και σχεδίων, όπως δέρμα, καρό, και μεταλλικό. Η ευέλικτη νέα συσκευή της Xiaomi μπορεί να ανταπεξέλθει σε διάφορες συνθήκες, μέχρι και να γίνει ένα ωραίο κόσμημα για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

 


Σημειώσεις

  1. Η συσκευή και οι λειτουργίες της δεν είναι σχεδιασμένες για ιατρική χρήση και δεν προβλέπονται για την πρόβλεψη, διάγνωση, πρόληψη ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας. 
  2. Η σύνδεση LTE είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση LTE. Φωνητικές κλήσεις στην έκδοση LTE απαιτούν σύνδεση με κατάλληλη συσκευή smartphone με Android, έκδοσης 8.0 και άνω, και ξεχωριστό πλάνο ασύρματης σύνδεσης. 
  3. Η συσκευή και οι λειτουργίες της δεν είναι σχεδιασμένες για ιατρική χρήση και δεν προβλέπονται για την πρόβλεψη, διάγνωση, πρόληψη ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας. 
  4.  Η αξιολόγηση 5ΑΤΜ βασίζεται στο ISO standard 22810:2010.