Την εμπειρία του Ράλλυ Ακρόπολις μέσα από ξεχωριστά δρώμενα και μοναδικό θέαμα, ανέδειξε η Κωτσόβολος για άλλη μια χρονιά ως Μεγάλος Χορηγός της πιο ιστορικής διοργάνωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. 

Σε μια χρονιά που ο πιο φημισμένος αγώνας του WRC έγινε ακόμα πιο απρόβλεπτος και απαιτητικός, μέσα σε ένα πρωτόγνωρο σκηνικό με λασπωμένες διαδρομές και εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, 69 πληρώματα έδωσαν επικές μάχες, τιμώντας στο έπακρο τα ιστορικά 70α γενέθλια του «Ράλλυ των Θεών». 

Οι μοναδικές αυτές στιγμές που διαδραματίστηκαν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 αναδείχθηκαν μέσα από τον κορυφαίο διαγωνισμό που διοργάνωσε η Κωτσόβολος. Ο γνωστός σχολιαστής και παρουσιαστής των Grand Prix της F1, Πάνος Σεϊτανίδης, ο Action Photographer, Άλεξ Γρυμάνης, και ο Chief Marketing and Customer Officer της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, Κώστας Σταματάκης, έλαβαν τον ρόλο του κριτή, και αφού βαθμολόγησαν τις φωτογραφίες που οι χρήστες ανέβασαν στα Social Media με το hashtag #KotsovolosRally, έφεραν στην κορυφή της κατάταξης την καλύτερη φωτογραφία του αγώνα. Το έπαθλο δεν ήταν άλλο από ένα μοναδικό ταξίδι για 2 άτομα στο *Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί 26-29 Οκτωβρίου 2023. 

Παράλληλα, στο περίπτερο της Κωτσόβολος στην Πλατεία Νερού και στο Service Park στη Λαμία, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ξεχωριστά events, να απολαύσουν δροσερά mocktails, και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο sim racing για να κερδίσουν μια τιμονιέρα.   

Επιπλέον, μία μοναδική εμπειρία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 με τη συμβολή της Κωτσόβολος, ήταν η εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού του Make-A-Wish Ελλάδος. Η ευχή του Στράτου ήταν να αποκτήσει έναν καινούργιο gaming υπολογιστή για να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια, τα οποία φυσικά είναι ταχύτητας. Το Make-A-Wish Ελλάδος, έπειτα από τη μακροχρόνια συνεργασία του με την Κωτσόβολος, εμπιστεύθηκε στην εταιρεία την υιοθέτηση της ευχής του Στράτου, καθώς και τον εμπλουτισμό και τον σχεδιασμό της ημέρας εκπλήρωσης της ευχής του. Μία ημέρα που θα του μείνει αξέχαστη, χάρη στη μοναδική εμπειρία που του χάρισε η Κωτσόβολος με τη βοήθεια των συντελεστών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023. Έτσι, ο Στράτος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την υπερειδική διαδρομή, αλλά και να βρεθεί στο Service Park στη Λαμία, όπου και του ανακοινώθηκε ότι ο gaming υπολογιστής που ονειρευόταν είναι στο δρόμο για το σπίτι του.

Σε μια σημαντική χρονική στιγμή για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, γεμάτη ανατροπές, η Κωτσόβολος κατάφερε να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και να γράψει τη δική της «ιστορία».

Δείτε τα highlights από τη φετινή ιστορική διοργάνωση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις εδώ: https://bit.ly/3Pl6Mio 

*Το Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης διεξάγεται στην Αυστρία, Τσεχία και Γερμανία το διάστημα 26.10-29.10.2023 και διοργανώνεται από τον επίσημο φορέα του WRC. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.