Προπαραγγείλετε τώρα το Marvel Super Hero Squad, δημιουργήστε την ομάδα σας και οδηγήστε την προς τη νίκη σώζοντας τους πολίτες της Super Hero City από τo Kακό, σε ένα παιχνίδι γεμάτο δράση.


Marvel Super Hero SquadΤο Marvel Super Hero Squad περιλαμβάνει τους νέους, super-στυλάτους Marvel χαρακτήρες, υποστηρίζει επικές μάχες και έντονο gameplay. Οι super ήρωες και οι κακοί βρίσκονται σε μια αέναη μάχη μεταξύ τους για την ανάκτηση των θησαυρών Fractal που είναι κρυμμένοι στην Super Hero City. Αυτά τα πολυπόθητα αντικείμενα κατέχουν ειδικές δυνάμεις και μπορούν όταν αποκτηθούν όλα, να επιφέρουν μεγάλες αλλαγές στο Marvel universe. Οι παίκτες θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα βοηθήσουν στη διάσωση του πλανήτη ή… στην καταστροφή του.


Η Nortec χαρίζει στους φίλους του Nintendo.gr ένα super δώρο στα πλαίσια της επερχόμενης κυκλοφορίας του παιχνιδιού για το Wii και το Nintendo DS στις 30 Οκτωβρίου: Όσοι προπαραγγείλετε το νέο Marvel Super Hero Squad για το Wii από το Nintendo.gr θα αποκτήσετε το μοναδικό κωδικό, για να ξεκλειδώσετε στο παιχνίδι σας τον μαύρο Spiderman και την εναλλακτική retro εμφάνιση του Captain America!