Η Motorola παρουσιάζει το motorola edge 40 neo, μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για μεγάλη αντοχή, πιστή στην αποστολή της οικογένειας προϊόντων motorola edge για παροχή τεχνολογίας αιχμής σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές.

Επιπλέον, η Motorola παρουσιάζει τα νέα moto g84 5G και moto g54 5G, που θα τα αγαπήσετε από το πρώτο άγγιγμα για το vegan δερμάτινο φινίρισμά τους, το νέο σύστημα κάμερας OIS 50 MP ultra pixel, αλλά και τα μοντέρνα χρώματα PANTONE™.

motorola edge 40 neo: η νέα συσκευή που ήρθε για να «ταράξει τα νερά» και έχει σχεδιαστεί για αντοχή, με την υποβρύχια προστασία IP68 και το εξαιρετικά λεπτό, κομψό και εύχρηστο design

Το νέο motorola edge 40 neo προσφέρει ένα εξαιρετικά λεπτό σώμα (7,76 mm) και οι καμπύλες άκρες της συσκευής κάνουν το smartphone εύκολο στο κράτημα και τη μεταφορά, ενώ χωράει άνετα στην τσέπη σας. Επιπλέον, έχει υποβρύχια προστασία IP68, ώστε να μην ανησυχείτε ότι η συσκευή σας θα καταστραφεί εάν βυθιστεί σε νερό, βρωμιά ή σκόνη1.

Επιπλέον, το νέο edge διαθέτει αισθητήρα κάμερας Ultra Pixel 50MP με τεχνολογία άμεσης εστίασης όλων των pixel και 16 φορές ταχύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό για απίστευτες νυχτερινές λήψεις.

Παράλληλα, το Motorola edge 40 neo είναι η πρώτη συσκευή Motorola edge στην περιοχή EMEA που αξιοποιεί τις υπηρεσίες αντιστάθμισης CO2 της Lenovο, μέσω μειώσεων εκπομπών στο σύνολο του μέσου κύκλου ζωής της κάθε συσκευής, ενώ παράλληλα υποστηρίζει δράσεις για το κλίμα σε όλο τον κόσμο. Επίσης, κυκλοφορεί σε συσκευασία 100% χωρίς πλαστικό, με μελάνι σόγιας και 60% ανακυκλωμένα υλικά, όπως χαρτί κράφτ και χαρτί αφής στην συσκευασία. Παράλληλα, μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία agood, το motorola edge 40 neo διαθέτει θήκη 100% φυτικής προέλευσης. Κάθε θήκη ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα επιλογής  της συσκευής σας, στο motorola edge 40 neo Pantone.

Επιπλέον, όταν έρθει η ώρα να αλλάξετε τη θήκη του τηλεφώνου, το agood Loop, που προσφέρει η agood,  διευκολύνει στην ανακύκλωση της θήκης. Η παλιά θήκη θα χρησιμοποιηθεί σε κάτι νέο, διασφαλίζοντας ότι δεν θα πάει ποτέ χαμένο κανένα από τα υλικά της. Με αυτόν το τρόπο, η Motorola ενισχύει τη  δέσμευσή της για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, παρέχοντας παράλληλα στους χρήστες επιπλέον προστασία για την οποία μπορούν να αισθάνονται καλά.

Συνεχίζοντας την πολυετή συνεργασία της Motorola με την εταιρεία Pantone™2, τον παγκόσμιο ηγέτη στην επιλογή και την αντιστοίχιση χρωμάτων, το motorola edge 40 neo είναι η πιο πρόσφατη συσκευή που διατίθεται σε χρώματα επιλεγμένα από τους ειδικούς της. Διαθέσιμη σε τρεις αποχρώσεις, η συσκευή αυτή εμπνέει την ατομικότητα και ενθαρρύνει την αυθεντικότητα μέσω των ακόλουθων πανέμορφων αποχρώσεων: Black Beauty, βαθύ μαύρο, με ματ ακρυλικό υπόστρωμα και δύο επιλογές χρώματος: το Soothing Sea και το Caneel Bay, που διαθέτουν εξαιρετικά άνετο φινίρισμα από Vegan δέρμα.

Οι προηγμένες λειτουργίες της κάμερας πηγαίνουν τη συσκευή στο επόμενο επίπεδο, γεγονός που σημαίνει ότι με το motorola edge 40 neo μπορείτε να τραβάτε εξαιρετικές φωτογραφίες, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας,  χάρη στην κάμερα Ultra Pixel 50MP. Το βελτιωμένο Auto Night Vision το καθιστά την τέλεια συσκευή για νυχτερινές λήψεις, με ακόμα  πιο ευκρινείς και ζωντανές φωτογραφίες στο σκοτάδι – έως και 16x πιο γρήγορα3. Η Ultra Pixel 50MP κάμερα που διαθέτει, χρησιμοποιεί 40% μεγαλύτερα pixel από την προηγούμενη γενιά, αφήνοντας περισσότερο φως να εισχωρήσει στον φακό4, με αποτέλεσμα ουσιαστική βελτίωση στην ποιότητα της εικόνας και ζωντανές φωτογραφίες, μέρα και νύχτα. Οι λήψεις είναι σταθερές και καθαρές μέσω του OIS, ενώ η συσκευή προσφέρει επίσης υπερευρυγώνιο φακό 13MP με Macro Vision και κάμερα selfie 32MP με τεχνολογία quad pixel, για ζωντανές λήψεις ανά πάσα στιγμή.

Για να συμβαδίζει με τον γρήγορο τρόπο ζωής του σήμερα, το motorola edge 40 neo διαθέτει τεράστια μπαταρία 5000mAh και γρήγορη φόρτιση 68W TurboPower™, από 0% σε 50% σε μόλις 15 λεπτά5. Απολαύστε τις πιο πρόσφατες τηλεοπτικές εκπομπές, παίξτε με φίλους ή περιηγηθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον, διαθέτει οθόνη endless edge pOLED 6,55 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz6, ώστε όλες αυτές οι δραστηριότητες και εμπειρίες που σας προσφέρει το motorola edge 40 neo να είναι υπέροχες.

Απολαύστε μια καθηλωτική εμπειρία θέασης, χάρη στις καμπύλες άκρες του που μοιάζουν να εκμηδενίζουν τα περιθώρια της συσκευής. Αυτός ο σχεδιασμός συμπληρώνεται από μια οθόνη με 10 bit και DCI-P3, που προσφέρει πιο ζωντανά, πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα που φτάνουν έως και τα κινηματογραφικά πρότυπα. Και με μια οθόνη μέγιστης φωτεινότητας 1300 nits, όλο το περιεχόμενο φαίνεται πιο φωτεινό και ευκρινές, ακόμα και όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κουράζετε τα μάτια σας όταν βλέπετε φωτογραφίες ή βίντεο.

Για τους gamers, η συσκευή προσφέρει ατελείωτο gaming ανά πάσα στιγμή  από όπου και αν βρίσκεστε, με τον αστραπιαίο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 7030 και συνδέσεις δικτύου 5G7, παρέχοντας καλύτερη ευρυζωνικότητα και χαμηλότερο λανθάνοντα χρόνο. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το cloud gaming χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό τους ως κονσόλα χειρός, για να επιτύχουν κορυφαίες αποδόσεις στα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Επιπλέον χαρακτηριστικά που επεκτείνουν τη δύναμη του motorola edge 40 neo, περιλαμβάνουν: τη δυνατότητα επέκτασης της εικόνας σε τηλεόραση ή οθόνη υπολογιστή8 για πιο έντονες εμπειρίες ψυχαγωγίας ή καλύτερη παραγωγικότητα. Παράλληλα, συνδέοντας τη συσκευή με ένα PC9, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές του τηλεφώνου και στα αρχεία του υπολογιστή τους στην ίδια οθόνη. Αυτό περιλαμβάνει την κοινή χρήση αρχείων και εικόνων μεταξύ των δύο συσκευών, τη χρήση της κάμερας υψηλής ανάλυσης αντί της κάμερας web, την απάντηση κλήσεων ή την απάντηση μηνυμάτων απευθείας από τον υπολογιστή.

Το motorola edge 40 neo έρχεται με Android 13 και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από τις πιο πρόσφατες λειτουργίες ασφαλείας και λογισμικού που ενημερώνονται συνεχώς. Αυτό περιλαμβάνει νέες βελτιώσεις Moto Secure που ανεβάζουν την υπάρχουσα προστασία στο επόμενο επίπεδο:

  • Σάρωση ασφαλείας: η δυνατότητα σάρωσης για απειλές και προειδοποίησης των χρηστών σχετικά με την ακεραιότητα του firmware της συσκευής, είναι το κλειδί για τη διόρθωση ευπαθειών και την ενίσχυση της αντίστασης του τηλεφώνου με την πάροδο του χρόνου.
  • Ανίχνευση Phishing: πρόκειται για ένα λογισμικό εντός της εφαρμογής Moto Secure που εντοπίζει και προειδοποιεί τους χρήστες για πιθανές απειλές που σχετίζονται με ύποπτους συνδέσμους ή ιστότοπους προτού καν ανοίξουν τη σελίδα.

moto g84 5G: vegan δερμάτινο φινίρισμα & το νέο σύστημα κάμερας OIS 50 MP ultra pixel για αναμνήσεις που δεν θα χάσετε ποτέ, μαζί με το PANTONE Color of the Year

Ενισχύοντας την αποστολή της Motorola να προσφέρει λειτουργίες premium σε προσιτή τιμή, σήμερα, η Motorola ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου moto g84 5G, που θα το αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή για το vegan δερμάτινο φινίρισμά του. Το moto g84 5G προσφέρει κομψό σχεδιασμό σε μοναδικά χρώματα και πιο ευκρινείς λεπτομέρειες κάμερας, ενώ περιλαμβάνει σύστημα κάμερας με OIS, τεχνολογία ultra pixel και καθηλωτική οθόνη 6,5” infinite contrast pOLED.

Μπορείτε να είσαστε σίγουροι ότι θα έχετε εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες, με το σύστημα κάμερας 50 MP, με την τεχνολογία Ultra Pixel να επιτρέπει περισσότερο φως να εισχωρήσει στην κάμερα, ενώ συνδυάζοντας τα pixel σε ένα μεγάλο pixel 2,0 μm για να παράγουν φωτογραφίες που είναι φωτεινές και όμορφες, ενώ το OIS διασφαλίζει ότι δεν θα είναι ποτέ κουνημένες. Επίσης ο extra ευρυγώνιος φακός 8MP με Macro Vision, δίνει στους χρήστες επιπλέον επιλογές λήψεων, ενώ η κάμερα selfie 16MP με γρήγορη εστίαση, αποτυπώνει άμεσα το λαμπερό χαμόγελό σας.

Φέρνοντας ένα μπουκέτο πανέμορφών χρωμάτων, το moto g84 5G είναι το πρώτο στην οικογένεια moto g που διατίθεται στο PANTONE™2 Χρώμα της Χρονιάς 2023, PANTONE Viva Magenta. Αυτή η απόχρωση συμπληρώνεται από ένα μαλακό, vegan δερμάτινο υπόστρωμά του10 που είναι απαλό στην αφή και εύκολο στο πιάσιμο. Τα μοναδικά χρώματά του περιλαμβάνουν επίσης: το Marshmallow Blue, διαθέσιμο σε vegan δερμάτινο φινίρισμα, και το Midnight Blue που διαθέτει ματ πλαστική βάση για ένα κομψό, κορυφαίο προφίλ. Η εξαιρετικά ελαφριά, εξαιρετικά λεπτή εμφάνιση της συσκευής, συνδυάζεται με ένα κομψό προφίλ, μεταλλικό περίβλημα κάμερας και οθόνη χωρίς περιθώρια. Η συσκευή προσφέρει επίσης υδατοαπωθητικό σχεδιασμό  IP5411, για να διατηρείται η συσκευή ασφαλής όταν έρθει σε επαφή με χυμένο νερό ή πιτσιλιστεί.

Η συσκευή προσφέρει επίσης οθόνη 6,5” εξαιρετικά ευρεία, infinite contrast pOLED. Αυτή η λειτουργία φωτίζει κάθε pixel ξεχωριστά, παράγοντας βαθύτερο μαύρο και πιο ζωντανά χρώματα, για μια συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας. Με γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz12, κάθε βίντεο ή παιχνίδι κινείται ομαλά και φαίνεται πιο αληθινό, ενώ με έως και 1300 nits φωτεινότητας, μπορείτε να δείτε καθαρά την οθόνη σας στο άμεσο ηλιακό φως.

Η τεχνολογία της οθόνης  του moto g84 5G συμπληρώνεται από το Dolby Atmos® για καθηλωτικό ήχο. Με περισσότερα επίπεδα και πιο ευκρινείς λεπτομέρειες, το Dolby Atmos προσφέρει μια πιο πλούσια, πολυδιάστατη εμπειρία ήχου. Επιπλέον, το Spatial Sound της Motorola προσφέρει υψηλή ποιότητα και βελτιωμένη αίσθηση του χώρου, ανεξάρτητα από το αν ακούτε στα ισχυρά στερεοφωνικά ηχεία της συσκευής ή σε ακουστικά. Ενισχύοντας αυτές τις προτάσεις, η φορητή πλατφόρμα Snapdragon® 695 5G εκτινάσσει ταχύτητες έως και 2,2 GHz με τη διαδικασία των 6 nm, ώστε να απολαμβάνετε ομαλό gaming, φωτογραφίες υψηλής τεχνολογίας και  γρήγορο, lag-free streaming.

Επιπλέον, με το moto g84 5G μπορείτε να μοιραστείτε περιεχόμενο με την τηλεόραση ή την οθόνη13 υπολογιστή για πιο καθηλωτική ψυχαγωγία ή αυξημένη παραγωγικότητα. Κατά τη σύνδεση με οθόνη υπολογιστή14, μπορείτε να έχετε πρόσβαση τόσο στις εφαρμογές του τηλεφώνου, όσο και στα αρχεία του υπολογιστή σας, στην ίδια οθόνη. Αυτό περιλαμβάνει την κοινή χρήση αρχείων και εικόνων μεταξύ των δύο συσκευών, τη χρήση της κάμερας υψηλής ανάλυσης αντί της κάμερας web, την απάντηση κλήσεων ή την απάντηση σε μηνύματα απευθείας από τον υπολογιστή.

Μπορείτε επίσης να παίζετε όλη την ημέρα χωρίς να ξεμένετε από μπαταρία, χάρη στη μακράς διαρκείας μπαταρία 5000mAh15. Όταν έρθει η ώρα της επαναφόρτισης, η φόρτιση TurboPower™ 30W είναι διαθέσιμη για να σας επιτρέψει να γυρίσετε άμεσα σε ότι κάνατε. 

moto g54 5G power edition: vegan δερμάτινο φινίρισμα και μια απαράμιλλη εμπειρία ψυχαγωγίας

Η Motorola παρουσιάζει επίσης το moto g54 5G power edition, που ήρθε για να ανεβάσει τον πήχη στη ψυχαγωγία, με εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα 5G και οθόνη 6,5″ FHD+ 120Hz που υποστηρίζεται από στερεοφωνικά ηχεία. Το moto g54 5G  είναι ο τέλειος σύντροφος για όσους θέλουν μια συσκευή για ψυχαγωγία που μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα απαλό στην αφή, vegan δερμάτινο φινίρισμα.

Οι ταινίες ζωντανεύουν σε μια οθόνη 6,5″ που χωράει άνετα στο χέρι σας. Επιπλέον, με αναλογία διαστάσεων 20:9, χρειάζεται λιγότερο scrolling όταν περιηγείστε στο internet.

Το moto g54 5G power edition επαναπροσδιορίζει την υψηλή ευκρίνεια, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν εκπομπές σε Full HD+ χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα εικόνας που συνήθως αναμένεται σε μια τυπική οθόνη. Παράλληλα, με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz – η εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών,  gaming και scrolling είναι ομαλή και απρόσκοπτη. Ο ρυθμός ανανέωσης προσαρμόζεται αυτόματα με βάση τον τύπο περιεχομένου στην οθόνη, ενώ ο ρυθμός low latency στα 240 Hz προσφέρει πολύ μεγαλύτερη απόκριση από μια τυπική οθόνη.

Για να ολοκληρωθεί αυτή η εντυπωσιακή εμπειρία ψυχαγωγίας, το moto g54 5G power edition έρχεται με πολυδιάστατο ήχο Dolby Atmos®. Ο ήχος κινείται παντού με το νέο Moto Spatial Sound, προσφέροντας βελτιωμένα μπάσα, φωνητικά και απίθανη ευκρίνεια σε μεγάλα στερεοφωνικά ηχεία.

Το moto g54 5G power edition διαθέτει αισθητήρα 50MP με OIS που τραβάει όμορφες λήψεις με εξαιρετικές λεπτομέρειες. Αυτή η συσκευή διαθέτει επίσης τεχνολογία Quad Pixel, για 4 φορές καλύτερη ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό για πιο ευκρινείς, πιο ζωντανές φωτογραφίες—μέρα ή νύχτα. Οι χρήστες μπορούν να πλησιάσουν πολύ κοντά στο θέμα της φωτογραφίας τους, με την κάμερα Macro Vision, καταγράφοντας τις μικροσκοπικές λεπτομέρειες που συχνά χάνονται με έναν τυπικό φακό. Τέλος, η μπροστινή κάμερα 16MP ολοκληρώνει αυτό το προηγμένο σύστημα κάμερας που συνοδεύεται επίσης με Face Beauty για φωτογραφίες που βελτιώνονται αυτόματα, ώστε να φαίνεστε πάντα πιο όμορφοι.

Για να διασφαλίσει ότι αξιοποιείτε στο έπακρο το 5G, η Motorola έχει συμπεριλάβει τον MediaTek Dimensity 7020, έναν ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή που προσφέρει έως και 2,2 GHz για πιο ομαλά βίντεο, gaming χωρίς προβλήματα και πολλά άλλα. Παράλληλα, με το superfast 5G, μπορείτε λαμβάνετε αρχεία με αστραπιαίες ταχύτητες16. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη στα 6000mAh17 της μπαταρίας, η όποια υποστηρίζει φόρτιση TurboPower™.

Το moto g54 5G power edition έχει σχεδιαστεί για να ξεχωρίζει, με βελτιωμένο περίβλημα κάμερας από αλουμίνιο και premium ματ φινίρισμα που έχει υπέροχη αίσθηση στο χέρι. Εάν επιθυμείτε λίγη πολυτέλεια, υπάρχει μια ειδική έκδοση από vegan δέρμα10 που είναι απαλή στην αφή. Όλα διατηρούνται ασφαλή από ατυχήματα με νερό και πιτσιλίσματα χάρη στον υδατοαπωθητικό σχεδιασμό του11.

Διαθεσιμότητα

Το motorola edge 40 neo θα πωλείται στην περιοχή EMEA από σήμερα, με αρχική τιμή MSRP 399 ευρώ. Για τους καταναλωτές στην Ελλάδα, το edge 40 neo θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές Οκτωβρίου.

Το moto g84 5G θα διατίθεται προς πώληση σε επιλεγμένες αγορές στην EMEA με αρχική τιμή MSRP 299 €. Το moto g84 5G έρχεται σε PANTONE Viva Magenta, το PANTONE Χρώμα της Χρονιάς 2023, Marshmallow Blue και Midnight Blue. Για τους καταναλωτές στην Ελλάδα, το moto g84 5G θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές Οκτωβρίου.

Το moto g54 5G POWER EDITION θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες εβδομάδες σε επιλεγμένες αγορές στη ΝΑ Ευρώπη και την Πολωνία με αρχικό MSRP 249 €. Για τους καταναλωτές στην Ελλάδα, το moto g54 5G θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές Οκτωβρίου.