Η Sony ανακοίνωσε ότι η λειτουργία PS Remote Play που αναπτύχθηκε από τη Sony Interactive Entertainment (SIE) είναι πλέον διαθέσιμη στις τηλεοράσεις BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED με τη νέα εφαρμογή PS Remote Play για Android TV.

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες πτυχές του PS Remote Play είναι η ικανότητά του να παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση στο παιχνίδι από την κονσόλα PS5® και PS4™. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, αρκεί να έχετε μια συμβατή συσκευή ή την τηλεόραση A95L συνδεδεμένη με μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη του PlayStation και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια PS5 και PS4 που είναι εγκατεστημένα στην κονσόλα σας. Δημιουργείται ένα νέο σύνολο δυνατοτήτων, επιτρέποντας στους παίκτες να έχουν πρόσβαση στις κονσόλες τους και να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ακόμη και όταν βρίσκονται μακριά από το σπίτι.

Με τις τηλεοράσεις A95L της Sony, το PS Remote Play επιτρέπει στους παίκτες να πραγματοποιούν αβίαστα αλλαγές συσκευών και να συνεχίζουν το παιχνίδι τους ακριβώς από εκεί που το άφησαν, εξασφαλίζοντας αδιάκοπη διασκέδαση.

Η τηλεόραση BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED είναι μία από τις πρώτες τηλεοράσεις με Android TV που υποστηρίζουν τη λειτουργία PS Remote Play, αποτελώντας την πύλη για ένα μοναδικό gaming ταξίδι με τη δύναμη του PS Remote Play. Βυθιστείτε σε γραφικά που κόβουν την ανάσα, συναρπαστικό gameplay και ζωντανό ήχο στην επιβλητική, εκθαμβωτική οθόνη QD-OLED.

Η A95L διαθέτει τον αναβαθμισμένο Cognitive Processor XRTM με την ολοκαίνουργια τεχνολογία XR Clear Image, η οποία βελτιώνει τη μείωση του θορύβου και την ευκρίνεια κατά την κίνηση, περιορίζοντας τη θολούρα και δημιουργώντας σκηνές γεμάτες δράση.

Επιπλέον, η A95L υποστηρίζει το Acoustic Center Sync, το οποίο συγχρονίζει το σύστημα ήχου της τηλεόρασης με το κεντρικό κανάλι μιας συμβατής soundbar της Sony, μετατρέποντάς την σε κεντρικό ηχείο για την απόλυτη, καθηλωτική εμπειρία στο σπίτι. Για τους καταναλωτές που αναζητούν μια ακόμη πιο συναρπαστική ηχητική εμπειρία, κάθε μοντέλο συνεργάζεται επίσης με τα soundbars της Sony για να προσφέρει 360 Spatial Sound Mapping, το οποίο δημιουργεί εικονικά ηχεία και βελτιστοποιεί το ηχητικό πεδίο. Η τηλεόραση διαθέτει Acoustic Surface Audio+™ με μηχανισμούς που δονούνται για να παράγουν ήχο από ολόκληρη την οθόνη, ταιριάζοντας χρονικά απόλυτα, με αυτό που προβάλλεται στην οθόνη.

Η σειρά A95L επιτρέπει επίσης στους παίκτες να απογειώσουν το παιχνίδι τους στο PlayStation®5 με αποκλειστικές λειτουργίες, όπως το Auto HDR Tone Mapping και το Auto Genre Picture Mode, για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και της ροής. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα εύχρηστο Game Menu, με το οποίο οι παίκτες μπορούν να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις στις προτιμήσεις τους, όπως η ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του VRR ή του Motion Blur Reduction με άμεση πρόσβαση. Το Game Menu επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αυξάνουν τη φωτεινότητα σε σκοτεινές περιοχές για να εντοπίζουν εύκολα αντικείμενα και αντιπάλους με το Black Equalizer και να μπορούν εύκολα να στοχεύουν τους αντιπάλους τους με έξι τύπους crosshair. Νέα προσθήκη φέτος είναι η δυνατότητα προσαρμογής του μεγέθους της οθόνης με τη λειτουργία Screen Size για να εστιάσετε στο παιχνίδι μέσα από μια μικρότερη, οθόνη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PS Remote Play, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

https://www.playstation.com/el-gr/remote-play/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τηλεοράσεις A95L της Sony, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/a95k-series