Η cosmoONE, μέλος του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE και #1 εταιρεία Β2Β Ηλεκτρονικών Προμηθειών στην Ελλάδα, κατέκτησε μια ακόμη σημαντική διάκριση παγκόσμιας εμβέλειας, αποσπώντας υψηλή βαθμολογία στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Βέλτιστων Πρακτικών 2023, που διοργανώθηκε στη Νέα Ζηλανδία από το Best Practice Improvement Resource (BPIR.com), το Center for Organizational Excellence Research και το Global Benchmarking Network (GBN). 

Ο κορυφαίος διαγωνισμός αναγνώρισε με τον τίτλο «Εξαιρετική σε Διεθνές Επίπεδο» την ανάπτυξη IT συστημάτων από την cosmoONE, που αφορούν ανταγωνιστικές και αδειοδοτικές διαδικασίες στην αγορά Ενέργειας. Ειδικότερα, στην κατηγορία Leadership Procurement Solutions ξεχώρισε το έργο της cosmoONE ανάμεσα σε 82 διεθνή case studies καινοτομίας, αναδεικνύοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση της εταιρείας και υπογραμμίζοντας τη διεθνή δυναμική του ελληνικού κλάδου τεχνολογίας.

Η σημαντική αυτή αναγνώριση προστίθεται στις διεθνείς διακρίσεις της cosmoONE (Πρώτο βραβείο στα 2022 WITSA Global Innovation & Technology Excellence Awards το 2022,  TOP 10 Procurement Solution Providers Europe 2019 του περιοδικού CIO Applications Europe), μιας εταιρείας με καθοριστική συμβολή στη διαμόρφωση και εξέλιξη του τομέα του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της cosmoONE συμβάλουν στην άμεση μείωση του κόστους προμηθειών, ενώ επιτρέπουν την αναδιαμόρφωση των διαδικασιών των προμηθειών τους, οδηγώντας άμεσα στη βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων και την αύξηση της κερδοφορίας. 

Ο κ. Θανάσης Πετμεζάς, CEO της cosmoONE, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση: «Γι’ ακόμη μια φορά, είμαι υπερήφανος για τα επιτεύγματα της ομάδας μας. Η βαθμολόγηση των πρακτικών και της μεθοδολογίας μας με 6 αστέρια, και η αξιολόγησή της ως «Εξαιρετική σε Διεθνές Επίπεδο» από έναν τόσο έγκριτο θεσμό, αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της δουλειάς μας. Λαμβάνοντας υπόψη τον σκληρό ανταγωνισμό από τους υπόλοιπους 82 συμμετέχοντες – ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονταν δημόσιοι οργανισμοί και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες- η επιτυχία μας αναδεικνύει τη βαθιά γνώση που έχουμε στο αντικείμενο, την υψηλή ποιότητα της δουλειάς μας, αλλά και το διεθνή ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο ελληνικός κλάδος τεχνολογίας.

Η cosmoONE συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα αλλά και με σημαντικό αριθμό φορέων του δημόσιου τομέα, γεγονός που εγγυάται την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και επιχειρησιακή εμπειρία. Μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Μarketsite, παρέχει εφαρμογές ηλεκτρονικών εταιρικών εμπορικών συναλλαγών που καλύπτουν την πλήρη ψηφιοποίηση του κύκλου προμηθειών.

Περισσότερες πληροφορίες για την cosmoONE διατίθενται στην ιστοσελίδα: https://www.cosmo-one.gr/