H Samsung Electronics Hellas και η ξενοδοχειακή αλυσίδα Electra Hotels and Resorts συνεχίζουν τη συνεργασία τους μέσω της προμήθειας περισσότερων από τριακοσίων Samsung τηλεοράσεων, οι οποίες θα εξοπλίσουν το ξενοδοχείο Electra Palace Rhodes.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος που, για πάνω από έξι δεκαετίες προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες φιλοξενίας στους επισκέπτες του, επιλέγει τηλεοράσεις Samsung, κρατώντας ψηλά τον πήχη στην παροχή φιλοξενίας υψηλού επιπέδου.

Η προηγμένη τεχνολογία των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της Samsung έρχεται να αναδείξει την premium εμπειρία όσων επιλέξουν ένα το Electra Palace Rhodes. Το ανανεωμένο παραθαλάσσιο resort 5 αστέρων, αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας. Η υψηλή αισθητική των δωματίων του συμπληρώνεται απόλυτα από τις «έξυπνες» τηλεοράσεις της Samsung 43″ 4K Ultra HD LED, οι οποίες επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν καθαρή εικόνα και εξαιρετικό ήχο Dolby Digital Plus. 

Ο Κώστας Ντάλας, Head of Display Solutions σε Ελλάδα & Κύπρο της Samsung Electronics Hellas δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την σταθερή συνεργασία μας με την αλυσίδα ξενοδοχείων Electra Hotels and Resorts. Ο εξοπλισμός του ξενοδοχείου Electra Palace Rhodes με περισσότερες από τριακόσιες ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του κοινού μας στόχου να παρέχουμε στον επισκέπτη την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης και φιλοξενίας».