Η Sleed προχωρά στην περαιτέρω ενίσχυση του Creative Business Unit, με 3 νέα στελέχη που διακρίνονται για την πολυετή εμπειρία τους στην ελληνική αγορά.

Στη φωτογραφία, από αριστερά: Γιάννης Παρασκάκης, Σάντρα Βαφέα, Βιβή Γυαλιά, Στέλιος Ηλιάκης

H Σάντρα Βαφέα αναλαμβάνει τη θέση της Creative Director. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με ορισμένες από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες, δημιουργώντας πολυάριθμες επιτυχημένες καμπάνιες με εθνικά και διεθνή βραβεία. Παράλληλα, η Βιβή Γυαλιά εντάσσεται στη Sleed ως Senior Art Director, έπειτα από μία μακρόχρονη πορεία στην ελληνική αγορά και πολυάριθμες, διακεκριμένες καμπάνιες για ορισμένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά και διεθνή brands. 

Εξάλλου, από τον Μάιο του 2023, τη θέση του Creative Business Unit Director έχει αναλάβει ο Γιάννης Παρασκάκης, με σημαντική εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης και περισσότερα από 20 έτη εξειδίκευσης σε εταιρείες όπως η Adel Saatchi & Saatchi, το Publicis Groupe, η attp και η Grey. 

Ο Στέλιος Ηλιάκης, Co-Founder και CEO της Sleed, δήλωσε σχετικά: “Από το 2010, στη Sleed επενδύουμε συνεχώς στο μεγάλωμά μας και την παροχή καινοτόμων, 360° υπηρεσιών.Τα τελευταία χρόνια, η ανάγκη για συνέργειες μεταξύ του digital και του traditional marketing, σε έναν one-stop-shop προορισμό, με business thinking, δημιουργικότητα και ταχύτητα, είναι συνεχώς ζητούμενο από τους συνεργάτες μας. Με την προσθήκη του Γιάννη, της Σάντρας και της Βιβής στην ομάδα των 150+ στελεχών μας, γινόμαστε πλέον προορισμός και για τους συνεργάτες που αναζητούν την ιδέα που θα εξυπηρετήσει απόλυτα τις ανάγκες των brands τους.”