Η περίοδος επιστροφής στην εργασία και τα θρανία καλωσορίζει μια παραγωγική ατμόσφαιρα και καθώς τα καθήκοντα και τα έργα προχωρούν, είναι σημαντικό να μην χάσετε καμία ευκαιρία.

Οι ζωηρές αποχρώσεις αυτής της πολυάσχολης σεζόν ακτινοβολούν υπέροχα μέσα από τα smartphone της σειράς TCL 40, τα οποία διαθέτουν έξυπνες οθόνες και τεχνολογία TCL NXTVISION. Με τα προηγμένα tablet TCL NXTPAPER 11, TCL TAB 11 και τα tablet TCL TAB 10 Gen 2 & TCL TAB 10L Gen 2 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, η σειρά είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τα επαγγελματικά και εκπαιδευτικά σας ταξίδια.

TCL 40 Series Smartphones

Βυθιστείτε στον κόσμο της παραγωγικότητας και της εκπαίδευσης με τη σειρά TCL 40 – σχεδιασμένη για την επιστροφή στο σχολείο και την εργασία που είναι τόσο συναρπαστική και τέλεια όσο αυτές οι συσκευές TCL. Αγκαλιάστε αυτήν την επαγγελματική και ακαδημαϊκή φάση με τη δύναμη της μεγάλης διάρκειας της μπαταρίας, τη λαμπρότητα των ζωντανών οθονών και την ομορφιά των καμερών υψηλής ποιότητας.

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ολοκληρώστε τις εργασίες σας χωρίς διακοπή με τη σειρά 40 της TCL, η οποία είναι σχεδιασμένη για τον δραστήριο τρόπο ζωής σας. Οι συσκευές της σειράς TCL 40 είναι οι απόλυτοι σύντροφοί σας για μια παραγωγική ημέρα, εφοδιασμένες με μπαταρίες που διαρκούν έως και πάνω από δύο ημέρες με μία μόνο φόρτιση.

TCL 40R 5G, TCL 408, TCL 406, και TCL 405 διαθέτουν μπαταρίες 5000mAh, διασφαλίζοντας ότι η συσκευή σας συμβαδίζει με τις εργασίες στο γραφείο, τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις και τις επιδιώξεις παραγωγικότητας. Εν τω μεταξύ, το TCL 40 SE είναι μια βαθμίδα ψηλότερα με μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία 5010mAh, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να μεγιστοποιήσετε κάθε στιγμή σπουδών, εργασίας και επαγγελματικών εμπειριών, ακόμη περισσότερο.

Αυτές οι συσκευές εκτός της ισχύος, έχουν να κάνουν και με την έξυπνη ενέργεια. Με έξυπνες λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και αποδοτικούς επεξεργαστές, αυτά τα smartphone βελτιστοποιούν τη χρήση ενέργειας, πράγμα που σημαίνει λιγότερο χρόνο συνδεδεμένο σε μια θύρα φόρτισης και περισσότερο χρόνο παραγωγικότητας και ελευθερίας εκμάθησης.

Ζωντανές Οθόνες TCL NXTVISION

Η σειρά 40 της TCL σας μεταφέρει σε ένα ζωντανό ταξίδι στην εργασία ή το σχολείο με τις εκπληκτικές οθόνες NXTVISION, κάνοντας κάθε στιγμή τόσο λαμπερή όσο και ο παραγωγικός σας εαυτός. Κάθε συσκευή της σειράς έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να ενισχύει τα γραφικά σας, προσφέροντας εκπληκτικές λεπτομέρειες και βελτιωμένη αντίθεση. Πέρα από την πλούσια οπτική εμπειρία, η σειρά TCL 40 δίνει προτεραιότητα στην άνεση των ματιών σας μέσω των λειτουργιών eye care που είναι ενσωματωμένες στο λογισμικό.

Tο TCL 40R 5G εντυπωσιάζει με την οθόνη 6,6″ HD+ NXTVISION 90Hz, καθιστώντας την ιδανικό καμβά για τα αγαπημένα σας εκπαιδευτικά βίντεο, παρουσιάσεις εργασίας και βίντεο-συσκέψεις. Βιώστε τις λεπτομέρειες των εργασιών σας όπως ποτέ άλλοτε, ακριβώς στην παλάμη του χεριού σας.

Για όσους επιθυμούν πραγματικά μεγαλύτερα γραφικά, το TCL 40 SE διαθέτει οθόνη μεγάλου μεγέθους 6,75″ HD+ NXTVISION 90Hz. Απολαύστε τα έργα και τις ακαδημαϊκές εργασίες σας να ξεδιπλώνονται με απόλυτη ευκρίνεια, με χρώματα που ξεπηδούν από την οθόνη.

Απολαύστε κάθε πλούσια λεπτομέρεια των εργασιών σας με τα TCL 408, TCL 406 και TCL 405. Όλες αυτές οι συσκευές διαθέτουν οθόνη 6,6″ HD+ NXTVISION και αναβαθμίζουν τα γραφικά της εργασίας και του σχολείου με εκπληκτική ευκρίνεια. Είτε κάνετε streaming ένα εκπαιδευτικό webinar είτε επικοινωνείτε με συναδέλφους μέσω video call, αυτά τα μοντέλα διασφαλίζουν ότι είστε πλήρως απορροφημένοι σε κάθε στιγμή, κάνοντας κάθε pixel να μετράει για να προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία προβολής.

Υψηλής Ποιότητας Κάμερες

Αποτυπώστε την ουσία της επαγγελματικής και σχολικής σας ζωής με τις υψηλής ποιότητας κάμερες των συσκευών της σειράς TCL 40.

Τα TCL 40R 5G και TCL 40 SE διαθέτουν μια εντυπωσιακή τριπλή κάμερα AI 50MP, σχεδιασμένη για τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης, τη δημιουργία επαγγελματικών εφέ bokeh και την εξερεύνηση λεπτομερούς macro φωτογραφίας.

Το TCL 408 διαθέτει μια ευέλικτη 2-σε-1 Hyper κάμερα 50MP που εναλλάσσεται εύκολα μεταξύ λήψης φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης και περίπλοκων λήψεων macro. Χρησιμοποιώντας τον ίδιο αισθητήρα, η κάμερα μεταβαίνει σε λειτουργία Macro μέσω των ρυθμίσεων, παράγοντας εντυπωσιακές κοντινές εικόνες σε ανάλυση 12,5 MP. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση ξεπερνά τους συμβατικούς αποκλειστικούς αισθητήρες macro 2-8MP που βρίσκονται συνήθως σε αυτό το εύρος τιμών, προσφέροντας ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα στην αποκάλυψη λεπτομερών κοντινών καρέ μικρών αντικειμένων. Επιπλέον, μια πρόσθετη κάμερα είναι ενσωματωμένη για τη δημιουργία πανέμορφων εφέ bokeh, καθιστώντας το TCL 408 ένα πολύπλευρο εργαλείο για διάφορα στυλ φωτογραφίας.

Τα TCL 406 και TCL 405 προσφέρουν μια κάμερα AI 13MP για να διατηρήσετε κάθε περίπλοκη λεπτομέρεια των στιγμών εργασίας και σπουδών σας.

TCL Tablets

Αναβαθμισμένη άνεση ματιών με το TCL NXTPAPER 11

Σας καλωσορίζουμε στο βασίλειο της εστιασμένης παραγωγικότητας με το βραβευμένο TCL NXTPAPER 11.

Αυτό το tablet διαθέτει full colour electronic paper display και επιτρέπει μια paper-like εμπειρία ανάγνωσης και γραφής χωρίς συμβιβασμούς στο χρώμα, τη φωτεινότητα ή τη ευκρίνεια. Εξοπλισμένο με την τεχνολογία TCL NXTPAPER 2.0 δεύτερης γενιάς, το TCL NXTPAPER 11 παρέχει εξαιρετική φροντίδα για τα μάτια και προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία θέασης, ώστε να απολαμβάνετε καθαρή, άνετη θέαση κάτω από οποιοδήποτε φως – σε ένα θορυβώδες γραφείο ή σε μια ήσυχη αίθουσα μελέτης. Με τη λειτουργία sunlight display και το αντιθαμβωτικό στρώμα οθόνης, το TCL NXTPAPER 11 είναι εξίσου τέλειο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια επαγγελματικών και εκπαιδευτικών περιπετειών.

Επιβραβεύοντας τη σύγκλιση καινοτομίας και ποιότητας, το TCL NXTPAPER 11 έχει τιμηθεί με αξιόλογα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου σχεδίασης iF, επιδεικνύοντας την πρωτοποριακή του θέση στην τεχνολογία tablet.

Με οθόνη 2K 11 ιντσών, αυτό το tablet σας βυθίζει σε εκπληκτική λεπτομέρεια για οποιοδήποτε περιεχόμενο. Σχεδιασμένο για να προσφέρει εφέ χρώματος και κλίμακας του γκρι, το TCL NXTPAPER 11 προσφέρει στους αναγνώστες μια αυθεντική αίσθηση χαρτιού και μια εμπειρία βιβλίου, είτε ξεφυλλίζουν manga, περιοδικά ή μυθιστορήματα. Επιπλέον, διαθέτει μια μοναδική σχεδίαση οθόνης πολλαπλών επιπέδων προστασίας ματιών με πιστοποίηση TÜV που περιορίζει αποτελεσματικά την έκθεση στο μπλε φως διατηρώντας παράλληλα τα πρωτότυπα χρώματα.

Το TCL NXTPAPER 11 απηχεί επίσης την απτική εμπειρία της επιμελούς μελέτης ή εργασίας. Το αντιθαμβωτικό γυαλί και η προστασία από δακτυλικά αποτυπώματα της οθόνης του, αντικατοπτρίζει την αίσθηση του χαρτιού, προσφέροντας μια ξεχωριστή, άνετη εμπειρία θέασης. Το TCL NXTPAPER 11 σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε πολύτιμη στιγμή εργασίας ή μελέτης από οποιαδήποτε γωνία, ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Βυθιστείτε σε Ζωντανά Γραφικά και Καθηλωτικό Ήχο με τις Δυνατότητες Παραγωγικότητας και Εκμάθησης

Μετατρέψτε τις ώρες εργασίας ή μελέτης σας σε παραγωγικές συνεδρίες με το TCL NXTPAPER 11, το φορητό κέντρο παραγωγικότητας σας. Αυτή η συσκευή προβάλλει την τεχνολογία AI Visual Boost, ενισχύοντας το εκπαιδευτικό ή επαγγελματικό σας ταξίδι με πεντακάθαρες, καθηλωτικές εικόνες.

TCL TAB 11

TCL TAB 11

Όχι μόνο αιχμαλωτίζουν οι ζωντανές οθόνες, αλλά και το καθηλωτικό ηχοσύστημα εμπλέκεται έντονα. Φανταστείτε την ακριβή επικοινωνία σε μια διάσκεψη εργασίας ή τις λεπτές ενδείξεις σε μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών, όλα δυνατά από το σύστημα τετραπλών ηχείων στο TCL NXTPAPER 11. Αυτή η προηγμένη ρύθμιση, σε συνδυασμό με ένα σύστημα Digital Theatre, προσφέρει μια βαθιά, πλούσια bass surround ηχητική εμπειρία, που σας βυθίζει στην καρδιά των εργασιών σας. Οι βιντεοκλήσεις και οι διαδικτυακές συναντήσεις είναι πεντακάθαρες χάρη στα δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα που κάνουν κάθε οδηγία και συνομιλία να ακούγεται καθαρή και αληθινή.

Το TCL TAB 11, είναι ιδανικό για όσους εκτιμούν την αποτελεσματικότητα στην άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους. Συνδυάζει εντυπωσιακά οπτικά και ηχητικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης μιας καθαρής οθόνης 2K 11 ιντσών και τετραπλά ηχεία με ενισχυτή ήχου. Τώρα, μπορείτε να εμβαθύνετε πλήρως στο project της εργασίας ή του σχολείου σας ή να βυθιστείτε σε ένα ενημερωτικό podcast από την άνεση του περιβάλλοντος που έχετε επιλέξει.

Τα κομψά σχεδιασμένα TCL NXTPAPER 11 & TCL TAB 11 προσφέρουν βελτιωμένη άνεση στον χρήστη με τα ελαφριά πλαίσια και το εξαιρετικά λεπτό σώμα αλουμινίου. Συγκεκριμένα, διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό κύριας κάμερας που εξασφαλίζει βέλτιστη λήψη κεραίας, συνδυάζοντας το στυλ και τη λειτουργικότητα απρόσκοπτα.

Μείνετε Συνδεδεμένοι με μια Wide-Angle Κάμερα για Απρόσκοπτη Επικοινωνία

Αγκαλιάστε τις εργασίες της δουλειάς ή του σχολείου σας και διατηρήστε επαφή με συναδέλφους και συμμαθητές με την μπροστινή wide-angle κάμερα 8MP του TCL NXTPAPER 11. Είτε πρόκειται για μια ομαδική βιντεοκλήση για ένα project είτε για μια γρήγορη selfie κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος μελέτης, σίγουρα θα αποτυπώσετε τη δέσμευση και την ενέργεια της στιγμής.

Παραγωγικότητα και Μάθηση σας με μακράς διάρκειας Ισχύ

Όταν η έμπνευση εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας ή μελέτης, το TCL NXTPAPER 11 και το TCL TAB 11 είναι δίπλα σας, έτοιμα να συλλάβουν την έμπνευσή σας. Τα TCL NXTPAPER 11 και TCL TAB 11 προσφέρουν μια προαιρετική γραφίδα T-pen*, ενισχύοντας τις καλλιτεχνικές προσπάθειές σας ή τη λήψη σημειώσεων. Η γραφίδα, με 4.096 επίπεδα ευαισθησίας, δημιουργεί ένα μείγμα τεχνολογίας και δημιουργικότητας, αποδίδοντας μια ρεαλιστική paper-like εμπειρία σχεδίασης και γραφής. Με αυτήν τη δυνατότητα, το tablet σας μεταμορφώνεται σε έναν ευέλικτο καμβά, ιδανικό για να δημιουργήσετε ένα σκίτσο, να κρατήσετε διορατικές σημειώσεις ή να καταστρώστε το πλάνο ένος project.

*Προαιρετικό αξεσουάρ

Ξεκινήστε τη Νέα Ακαδημαϊκή χρονιά με τα νεότερα tablet της TCL:

TCL TAB 10 Gen 2 και TCL TAB 10L Gen 2

Καθώς πλησιάζει η φασαρία της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, τα tablet TCL TAB 10 Gen 2 και TCL TAB 10L Gen 2 που παρουσιάστηκαν πρόσφατα, διασφαλίζουν ότι είστε πλήρως εξοπλισμένοι για τη νέα χρονιά.

Παρουσιάζουμε το TCL TAB 10 Gen 2, τη συσκευή σας για on-the-move multimedia. Με την μεγάλη οθόνη 10,4″ 2K bezel-less, προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια για τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές, μετατρέποντας τον προσωπικό σας χώρο μελέτης σε μίνι κινηματογράφο. Το ελαφρύ και λεπτό σώμα του, που τονίζεται από μια εντυπωσιακή μεταλλική σχεδίαση, προσθέτει μια πινελιά premium κομψότητας, διατηρώντας παράλληλα τη φορητότητα για εκείνες τις στιγμές μεταξύ των διαλέξεων. Στην καρδιά του, ο ισχυρός οκταπύρηνος επεξεργαστής υπόσχεται απρόσκοπτο multitasking, παρέχοντας εμπειρία χωρίς καθυστερήσεις για υψηλής ανάλυσης βίντεο streaming και άλλες απαιτητικές εργασίες. Περαιτέρω ενίσχυση του οπτικοακουστικού ταξιδιού, τα διπλά ενσωματωμένα ηχεία προσφέρουν πλούσιο ήχο surround για βιντεοκλήσεις και binge-watching. Επιπλέον, με μεγάλη μπαταρία 6000mAh, η εμπειρία πολυμέσων σας είναι ελεύθερη, παρέχοντας έως και 8,5 ώρες ροής για την απόλαυσή σας. Επιπλέον, το TCL TAB 10 Gen 2 ξεπερνά τις προσδοκίες με μια γενναιόδωρη διαμόρφωση μνήμης, προσφέροντας 4GB + 64GB με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου με Micro SD card.

Για όσους επιθυμούν εκτεταμένες multimedia εμπειρίες, το TCL TAB 10L Gen 2 δεν θα σας απογοητεύσει. Η οθόνη HD IPS 10,1″ ζωντανεύει τη binge-watch λίστα σας με ζωηρά χρώματα, πλαισιωμένη σε κομψό σχεδιασμό που είναι ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά. Η πανίσχυρη μπαταρία 6000 mAh του tablet υποστηρίζει πολύωρη ανάγνωση και έως και 10 ώρες ροής. Με λειτουργικό Android 13, προσφέρει μια βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη για μεγάλες οθόνες, επιτρέποντας ισχυρό και διαισθητικό multitasking και βελτιωμένη συμβατότητα με τις βασικές ακαδημαϊκές εφαρμογές σας. Ως το πιο προσιτό tablet σε αυτή τη σειρά, το TCL TAB 10L Gen 2 αποδεικνύει ότι οι εμπειρίες τεχνολογίας υψηλής ποιότητας είναι προσβάσιμες χωρίς συμβιβασμούς στα χαρακτηριστικά ή την απόδοση – μια πραγματικά έξυπνη επιλογή για φοιτητές και επαγγελματίες που δίνουν σημασία στο κόστος.

TCL 40R 5G: διαθέσιμο στα €179,90, σε Stardust Purple & Starlight Black

TCL 40 SE (6/256GB): διαθέσιμο στα €179,90, σε Dark Gray & Twilight Purple

TCL 408: διαθέσιμο στα €109,90, σε Gravity Grey & Midnight Blue

TCL 406: διαθέσιμο στα €99,90, σε Lavender Purple & Dark Gray

TCL 405: διαθέσιμο στα €89,90, σε Lavender Purple & Dark Gray

TCL 403: διαθέσιμο στα €79,90, σε Mauve Mist & Prime Black

TCL TAB 11: διαθέσιμο στα €199,90 σε Dark Gray.

TCL TAB 10 Gen 2: διαθέσιμο στα €189,90 σε Dark Gray.

TCL TAB 10L Gen 2: διαθέσιμο στα €149,90 σε Space Black.

TCL NXTPAPER 11: σύντομα διαθέσιμο στα €279,90 με T-Pen & Θήκη σε Dark Gray\