Η Gigabyte Technology, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μητρικών, καρτών γραφικών και pc hardware στον κόσμο, παρουσιάζει με υπερηφάνεια τις πρωτοποριακές μητρικές Z790 AORUS X Gen. Οι Z790 AORUS X Gen είναι σχεδιασμένες ώστε να δρομολογήσουν την επόμενη γενιά υπολογιστικής ισχύος πλαισιώνοντας ιδανικά τους next-gen επεξεργαστές Intel® Core™.

Με εστίαση στην απόδοση των μνημων DDR5, βελτιώσεις BIOS με επίκεντρο τον χρήστη και καινοτόμες βελτιώσεις hardware, οι μητρικές Z790 AORUS X Gen είναι κατασκευασμένες για να απελευθερώσουν πλήρως next-gen ισχύ.

Επαναπροσδιορισμός των DDR5 επιδόσεων

Η δέσμευση της Gigabyte για την επίτευξη απαράμιλλης next-gen απόδοσης αναδεικνύεται στις μητρικές Z790 AORUS X Gen. Εξοπλισμένες με τεχνολογίες αιχμής, αυτές οι μητρικές παρέχουν την καλύτερη στην κατηγορία τους συμβατότητα και απόδοση DDR5. Με υποστήριξη έως και DDR5 XMP-8266 ή υψηλότερη, το DDR5 XMP Auto Booster επιτρέπει στους χρήστες να υπερχρονήσουν έυκολα την native DDR5-5600 σε 6000 με ένα μόνο κλικ. Επιπλέον, η νεοεισαχθείσα τεχνολογία Back Drilling Technology ενισχύει την ακεραιότητα του σήματος, οδηγώντας σε βελτιωμένη απόδοση του συστήματος και αυξημένη αξιοπιστία.

Καινοτόμα DIY-Friendly χαρακτηριστικά

Οι μητρικές Z790 AORUS X Gen παρουσιάζουν μια πληθώρα καινοτομιών που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη διαδικασία συναρμολόγησης για τους χρήστες. Το M.2 EZ-Latch Click εισάγει την εγκατάσταση χωρίς βίδες για τις ψύκτρες M.2, ενώ το M.2 EZ-Latch Plus απλοποιεί τις εγκαταστάσεις των SSD M.2. Το PCIe EZ-Latch (Plus) προσφέρει εύκολη αποσύνδεση για τις κάρτες γραφικών. Επιπλέον, το Sensor Panel Link, αποκλειστικά για τα μοντέλα Z790 AORUS PRO X και B760M AORUS ELITE X, απλοποιεί την εγκατάσταση του πίνακα αισθητήρων με εγκατάσταση χωρίς καλώδια. Η Z790 AORUS XTREME X διαθέτει οθόνη Edge View LCD 5″, η οποία προβάλλει πληροφορίες συστήματος σε πραγματικό χρόνο και συναρπαστικές εικόνες.

Αποδοτικός θερμικός σχεδιασμός

Οι μητρικές κάρτες Z790 AORUS X Gen είναι κατασκευασμένες για να αντέχουν έντονο φόρτο εργασίας και διαθέτουν προηγμένη, πλήρως μεταλλική θερμική σχεδίαση. Τα μοντέλα AORUS XTREME X και AORUS MASTER X παρουσιάζουν το σχεδιασμό VRM Thermal Armor Fins-Array με την επιφάνεια απαγωγής θερμότητας να ενισχύεται έως και 10 φορές. Ενισχυμένη με επίστρωση νανοάνθρακα, αυτή η χαρακτηριστική σχεδίαση βελτιστοποιεί περαιτέρω τη θερμική απόδοση κατά 10%. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν επίσης το M.2 Thermal Guard, που διατίθεται σε εκδόσεις XTREME και XL, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ψύξη ειδικά προσαρμοσμένη για λειτουργίες PCIe Gen 5 SSD. Επιπλέον, ο σχεδιασμός I/O Vent Design συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της θερμοκρασίας, παρέχοντας εντυπωσιακή μείωση έως και 7°C στις συνολικές θερμοκρασίες του συστήματος.

Τεχνολογία Ultra Durable™

Η τεχνολογία Ultra Durable™ της GIGABYTE θέτει τα υψηλότερα πρότυπα αξιοπιστίας και αντοχής στις gaming πλατφόρμες. Εντός της σειράς μητρικών Z790 AORUS X Gen, η υποδοχή PCIe UD X ξεχωρίζει ως εξαιρετικό επίτευγμα. Με μια απρόσκοπτη, μονοκόμματη σχεδίαση που στερεώνεται με ασφάλεια σε ένα ειδικό backplate, αυξάνει τη φέρουσα ικανότητα επί 10 φορές. Αυτό το χαρακτηριστικό, σε συνδυασμό με το Rubber Strip εσωτερικής επένδυσης που προστατεύει την πλακέτα της κάρτας γραφικών από πιθανές γρατζουνιές, παρέχει μια ακλόνητη βάση για κάρτες γραφικών, εξασφαλίζοντας αυξημένη ανθεκτικότητα και απόδοση. Σε συνδυασμό με άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η υποδοχή μνήμης UD D5, η υποδοχή UD M.2 PG5 και το UD Nanocarbon Backplate, αυτές οι μητρικές διαπρέπουν ακόμα και στα πιο απαιτητικά σενάρια gaming.

Έξυπνες προσαρμογές και συνεργασίες

Η αδιάκοπη επιδίωξη της Gigabyte για βελτιστοποίηση των BIOS ζωντανεύει μέσα από τις μητρικές Z790 AORUS X Gen. Το νέο UC BIOS προσφέρει ένα επανασχεδιασμένο UI και UX, συμπεριλαμβανομένης της Γρήγορης Πρόσβασης με προσαρμόσιμα slots επιλογών. Η τεχνολογία PerfDrive ενσωματώνει αποκλειστικές ρυθμίσεις BIOS από την GIGABYTE, επιτρέποντας την εύκολη εξισορρόπηση της απόδοσης, της κατανάλωσης ενέργειας και της θερμοκρασίας με τους επεξεργαστές Intel® Core™. Η συνεργασία με το HWiNFO ενισχύει την ακρίβεια των πληροφοριών hardware και εισάγει καινοτόμες λειτουργίες. Η συνεργασία εισάγει το AORUS-themed skin στο HWiNFO, ένα Memory Timings Monitor και λεπτομερείς πληροφορίες BIOS διαθέσιμες σε πραγματικό χρόνο.

Οι μητρικές Z790 AORUS X Gen θέτουν νέα πρότυπα για υπολογιστές υψηλής απόδοσης, επαναπροσδιορίζοντας τις δυνατότητες για τους enthusiasts, τους professionals και τους gamers. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE:

https://bit.ly/Μητρικές-Z790-X