Φέτος τον Οκτώβριο, η Canon πρόκειται να παρουσιάσει μια ολοκαίνουργια προσθήκη στην καινοτόμο σειρά των εκτυπωτών της, η οποία έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με στόχο την αναβάθμιση της μελέτης, της εργασίας ή των δημιουργικών δραστηριοτήτων σας στον χώρο του σπιτιού: τα μοντέλα PIXMA TS7650i και  TS7750i.

Χάρη στην ευκολία και στην ταχύτητα παραγωγής ποιοτικών εκτυπώσεων που παρέχει αυτή η λύση κορυφαίας τεχνολογίας, υπόσχεται να αλλάξει ριζικά και να απλοποιήσει την εμπειρία της εκτύπωσης στο σπίτι. Το μοντέλο TS7750i έχει ελαφρά αναβαθμισμένες προδιαγραφές έναντι του TS7650i, με την προσθήκη Αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) 35 φύλλων για μεγαλύτερη ευκολία και αποδοτική διαχείριση των πολυσέλιδων εγγράφων. Είτε είστε σπουδαστής που χρειάζεστε έναν εκτυπωτή για τις εργασίες στη σχολή σας είτε λάτρης των καλλιτεχνικών εργασιών και των χειροτεχνιών που λειτουργεί μια μικρή επιχείρηση από το σπίτι, ή απλά κάποιος που εκτιμά τις γρήγορες εκτυπώσεις φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, η νέα σειρά εκτυπωτών θα δώσει υπόσταση στο όραμά σας μεταφέροντάς το σε χαρτί.

Οι Canon PIXMA TS7650i και TS7750i έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την πρακτικότητα και την ευκολία χρήσης. Εκτός από την έγχρωμη οθόνη αφής LCD 2,7″, το ανακλινόμενο πάνελ και την ένδειξη κατάστασης LED για μέγιστη ευκολία χειρισμού, οι μικρές διαστάσεις των εκτυπωτών συμβάλλουν στην εξοικονόμηση χώρου σε κάθε σπίτι, ανεξάρτητα από τη διάταξη του, διασφαλίζοντας ότι θα χωράνε οπουδήποτε χωρίς πρόβλημα και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Οι PIXMA TS7650i και TS7750i –που εκτυπώνουν με ταχύτητα 15 εικ./λεπτό έως 10 εικ./λεπτό – έχουν σχεδιαστεί ώστε να παράγουν έγγραφα υψηλής ποιότητας με εξαιρετική ανθεκτικότητα και αντοχή σε μαρκαδόρους επισήμανσης, τριβή και νερό. 

Δεδομένου ότι ένας χώρος γραφείου στο σπίτι μπορεί να χρησιμοποιείται για πολλές δραστηριότητες –από επαγγελματική ενασχόληση μέχρι διάφορες περιστασιακές υποχρεώσεις και εργασίες – αυτά τα δύο μοντέλα προσφέρουν κορυφαία παραγωγικότητα, επιτρέποντας σε κάθε μέλος του σπιτιού να ολοκληρώνει γρήγορα τις εργασίες του, με αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και μια νέα λειτουργία που παρέχει ένα αντίγραφο της σελίδας σας με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού.

Επιπλέον, οι Canon PIXMA TS7650i / TS7750i διαθέτουν το Switch UI, ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον εργασίας για οθόνες αφής, που ενοποιεί δημοφιλείς λειτουργίες σε διαφορετικά εικονίδια, συμβάλλοντας στην απλότητα και στην ταχύτητα του χειρισμού. Οι χρήστες μπορούν να εναλλάσσονται γρήγορα μεταξύ εικονιδίων μέσω του μενού στο επάνω μέρος της οθόνης, να προσαρμόζουν το χρώμα του φόντου και να κλειδώνουν τις λειτουργίες που δεν χρειάζονται. Κάθε μέλος του νοικοκυριού μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προφίλ, κάτι που καθιστά ευκολότερη και ταχύτερη την πρόσβαση στις ρυθμίσεις που χρησιμοποιούνται συχνότερα. 

Με τους Canon PIXMA TS7650i / TS7750i, οι χρήστες απαλλάσσονται πλέον από τις πολύπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης και τα μπερδεμένα καλώδια, χάρη στην εύκολη και απλή ασύρματη σύνδεση, και χωρίς router μέσω της λειτουργίας Wireless Direct. Αυτή μπορεί να ξεκινήσει με τη σάρωση ενός κωδικού QR και τη δημιουργία μιας άμεσης σύνδεσης μεταξύ μιας φορητής συσκευής και του εκτυπωτή. Για την περαιτέρω βελτιστοποίηση της ροής των εργασιών, αυτός ο εκτυπωτής δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σαρώνουν έγγραφα και να τα στέλνουν απευθείας στη φορητή συσκευή τους μέσω κωδικού QR, χωρίς τη χρήση πρόσθετων εφαρμογών.

Για γρήγορες εκτυπώσεις, η εφαρμογή Canon PRINT επιτρέπει εκτύπωση χωρίς την χρήση υπολογιστή, ενώ υποστηρίζεται και συμβατότητα με Apple AirPrint® και Mopria για Android. Περαιτέρω εφαρμογές και λογισμικό επεκτείνουν τις δημιουργικές δυνατότητες, όπως η εφαρμογή Creative Park, το Easy-Photo Print Editor, το Easy-Layout Editor και το PosterArtist Web.

Οι εκτυπωτές Canon PIXMA TS7650i and TS7750i τοποθετούνται στην σειρά PIXMA της Canon πάνω από τους Canon PIXMA TS5350a και Canon PIXMA TS7450a και κάτω από τον Canon PIXMA Ts6350a, ένα κομψό μηχάνημα πολλαπλών λειτουργιών με 5 ανεξάρτητα μελάνια που απευθύνεται περισσότερο στη δημιουργική κοινότητα. Η Canon ανακοίνωσε επίσης σήμερα τον νέο PIXMA TS8751, έναν οικιακό εκτυπωτή πολλαπλών λειτουργιών για εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, ο οποίος θα βρίσκεται υψηλότερα στη σειρά PIXMA.

Οι εκτυπωτές Canon PIXMA TS7650i and TS7750i θα είναι διαθέσιμοι από τον Οκτώβριο του 2023.