Η TCL, πρωτοπόρος σε οθόνες smartphone, tablet και συνδεδεμένες συσκευές με πλούσια χαρακτηριστικά, παρουσίασε σήμερα τη σειρά smartphone NXTPAPER.

Τα TCL 40 NXTPAPER και TCL 40 NXTPAPER 5G γίνονται οι πρώτες και μοναδικές συσκευές smartphone στον κόσμο που προσφέρουν μια επαναστατική full color paper-like οπτική εμπειρία. 

Η κυκλοφορία των τηλεφώνων NXTPAPER είναι ένα άλλο σημαντικό βήμα στη δέσμευση της TCL να προσφέρει αναβαθμισμένες οπτικές εμπειρίες με άνεση για τα μάτια, που καλύπτουν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των καταναλωτών. Η τεχνολογία πλήρους έγχρωμης ηλεκτρονικής οθόνης που μοιάζει με χαρτί TCL NXTPAPER, που αναπτύχθηκε εσωτερικά έχει κερδίσει επαίνους τόσο από τους καταναλωτές όσο και από τα μέσα ενημέρωσης. Μέχρι τώρα, διαθέσιμο σε επιλεγμένα tablet και laptops TCL, οι χρήστες θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να έχουν μια οθόνη NXTPAPER στην τσέπη τους ως μέρος ενός υπέροχου smartphone Android.

«Το 2023 η TCL έχει επιτύχει ένα σημαντικό ορόσημο στην αποστολή μας να υιοθετήσουμε την οπτική τεχνολογία NXTPAPER σε έξυπνες οθόνες σε ανταγωνιστικές τιμές παγκοσμίως», δήλωσε ο Aaron Zhang, Διευθύνων Σύμβουλος της TCL Communication. «Ενισχύει το όραμά μας για ‘Display Greatness’ συνδυάζοντας την άνεση των ματιών και την αίσθηση που μοιάζει με χαρτί με την διευκόλυνση της σύγχρονης τεχνολογίας σε ένα προϊόν. Στην TCL, συνεχίζουμε να ακούμε τους καταναλωτές μας και να αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες τους με συνεχή καινοτομία και ένα εξελισσόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων.»

Απολαύστε ευκολότερη προβολή με τα τηλέφωνα TCL NXTPAPER

Τα τελευταία smartphone NXTPAPER προσφέρουν κορυφαία άνεση στα μάτια και διαθέτουν πιστοποίηση hardware από την TÜV για χαμηλό επιβλαβές μπλε φως. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τον καθημερινό χρόνο οθόνης στο τηλέφωνο, με μια πιο άνετη εμπειρία έγχρωμης paper-like προβολής, διατηρώντας την αρχική ισορροπία χρωμάτων. Επιπλέον, ένας ενσωματωμένος αισθητήρας προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης και τη θερμοκρασία χρώματος με βάση το χρόνο και το περιβάλλον για να παρέχει κατάλληλες οπτικές εμπειρίες και απαλό φως τη νύχτα, βελτιώνοντας περαιτέρω τη συνολική άνεση των ματιών.

Η οθόνη smartphone με την πιστοποίηση TÜV χωρίς αντανακλάσεις, προσφέρει αντιθαμβωτική λειτουργικότητα που επιτυγχάνεται με την δημιουργία μιας ματ υφής που μοιάζει με χαρτί. Σε συνδυασμό με ένα χαρακτηριστικό ανθεκτικό στις μουτζούρες δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάνει την ανάγνωση πιο άνετη από ποτέ ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνεις μια μέρα σε εξωτερικούς χώρους. Η έγχρωμη ηλεκτρονική οθόνη συνοδεύεται από ειδικά σχεδιασμένο NXTPAPER UI, παρέχοντας στους χρήστες την ευελιξία να επιλέξουν ανάμεσα σε έγχρωμο manga ή ασπρόμαυρη εμπειρία ανάλογα με τις ατομικές προτιμήσεις τους.

Καθηλωτική ψυχαγωγία, απελευθερωμένη δημιουργικότητα – TCL 40 NXTPAPER

Σχεδιασμένο με έμφαση στην ψυχαγωγία και τη δημιουργικότητα χωρίς να διακυβεύεται η υγεία των ματιών, το smartphone TCL 40 NXTPAPER διαθέτει οθόνη 6,78″ FHD+ NXTPAPER, διπλά ηχεία και ήχο 3D boom που τροφοδοτείται από DTS για μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία. Το smartphone διαθέτει κάμερα selfie 32MP, για να καταγράφει εντυπωσιακές λεπτομέρειες και μοναδικές εκφράσεις, με ένα μόνο κλικ. Το ευέλικτο σύστημα της κύριας τριπλής κάμερας 50MP, συμπληρώνεται με ultra-wide κάμερα 5MP και αισθητήρα macro 2MP, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβούν αβίαστα τοπία, πορτρέτα και περίπλοκες λεπτομέρειες με κρυστάλλινη ευκρίνεια.

Είτε κρατάτε σημειώσεις, σχεδιάζετε ή ελέγχετε τη λίστα με τις υποχρεώσεις, η εκπληκτική εμπειρία της paper-like οθόνης γίνεται ακόμα πιο αυθεντική και αβίαστη όταν συνδυάζεται με το συμβατό T-pen του TCL 40 NXTPAPER. Η κομψή σχεδίαση 7,89 mm και το κομψό 2D πίσω κάλυμμα κάνουν τη συσκευή άνετη στο κράτημα. Διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 256GB και μνήμη RAM 8GB με επιπλέον επέκταση εικονικής μνήμης RAM 8GB, τη μεγαλύτερη σε αυτήν την κατηγορία smartphone, επιτρέποντας στον χρήστη να μετακινείται γρήγορα ανάμεσα σε πολλαπλές εφαρμογές βελτιώνοντας την παραγωγικότητά τους.

Απαράμιλλη ταχύτητα, Multitasking χωρίς συμβιβασμούς – TCL 40 NXTPAPER 5G

Φτιαγμένο για τον υποδειγματικό επαγγελματία που θέλει να είναι συνδεδεμένος ανά πάσα στιγμή, το TCL 40 NXTPAPER 5G προσφέρει εξαιρετική άνεση στα μάτια και αστραπιαία συνδεσιμότητα 5G για εύκολη εκτέλεση εργασιών ενώ βρίσκεται εν κινήσει. Η ξεχωριστή οθόνη HD+ NXTPAPER 6,6″ σε συνδυασμό με την paper-like εμπειρία προβολής και το NXTPAPER UI το καθιστούν ιδανική επιλογή για εκτεταμένο χρόνο ανάγνωσης και χειρισμού εγγράφων. Ο αποθηκευτικός χώρος των 256GB συνοδεύεται από 6GB RAM που μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω με επιπλέον επέκταση εικονικής μνήμης RAM 6GB, για ταυτόχρονη διαχείριση εργασιών και αποτελεσματική απόδοση μεταξύ εφαρμογών παραγωγικότητας, ψυχαγωγία πολυμέσων και πολλά άλλα.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα ευέλικτο σύστημα καμερών που περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50MP, έναν αισθητήρα βάθους 2MP και έναν αισθητήρα macro 2MP. Η διαισθητική κάμερα AI μεταμορφώνει κάθε λήψη σε μια λήψη επαγγελματικής ποιότητας. Εντυπωσιάζει περαιτέρω με τη λειτουργία AI Color Video, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που αποδίδει το φόντο του βίντεο σε ασπρόμαυρο, ενώ διατηρεί το θέμα σε ζωντανά χρώματα. Η μπροστινή κάμερα 8MP όχι μόνο καλύπτει τις επαγγελματικές απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας βίντεο-διάσκεψη υψηλής ποιότητας, αλλά ικανοποιεί και τις προσωπικές, καθιστώντας αυτήν μια ευέλικτη συσκευή κατάλληλη για εργασία και διακοπές λειτουργίας.

Διαθεσιμότητα & Τιμές

  • TCL 40 NXTPAPER: στα €209, αναμένεται στην Ελληνική αγορά από Οκτώβριο
  • TCL 40 NXTPAPER 5G: στα €249, αναμένεται στην Ελληνική αγορά από Οκτώβριο