Η DIVITEC, εξουσιoδοτημένος εισαγωγέας προϊόντων τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, e-mobility και οικιακών συσκευών, ανακοινώνει την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά, των προϊόντων του γνωστού γερμανικού brand στο τομέα των συσκευών κουζίνας, RESTO Kitchenware.

Με την συνεργασία αυτή, αλλά και με ένα ευρύ φάσμα συνεργαζόμενων εταιρειών, αλλά και δικτύου καταστημάτων διανομής, η DIVITEC επεκτείνεται πλέον και στο χώρο των ειδών κουζίνας.

Η γερμανική εταιρεία είναι μέρος της Riva Handelsgesellschaft mbh που ιδρύθηκε το 1996 με αποστολή να σχεδιάσει και να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας, κομψά και καινοτόμα προϊόντα μαγειρικής για καθημερινή χρήση. Η εταιρεία έχει καταφέρει να επεκτείνει, ήδη, τη δραστηριότητά της σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, με γραφεία και αποθήκες σε Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κίνα.

Όλα τα προϊόντα της RESTO Kitchenware σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και διανέμονται στην αγορά στη βάση σύγχρονων τεχνολογιών και υλικών υψηλής ποιότητας, πληρώντας όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τις απαιτήσεις για τα σκεύη κουζίνας.  Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία παρέχει στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας κατσαρόλες, τηγάνια, ταψιά, αλλά και αξεσουάρ μαγειρικής.

Μεγάλη ποικιλία σύγχρονων και ποιοτικών προϊόντων

Η DIVITEC εισάγει στην ελληνική αγορά μεγάλη ποικιλία προϊόντων της εταιρείας. Στο πρώτο στάδιο της ένταξης θα διατίθενται οι ευρέως διαδεδομένες σειρές προϊόντων Libra, Capella, Aries, Meridiana, Altair, Carina και Sagitta. Οι συγκεκριμένες σειρές καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών στο μαγείρεμα με κατσαρόλα ή τηγάνι, παρέχοντας επιλογές ποικίλλων μεγεθών και λειτουργιών. Ο σύγχρονος αντικολλητικός σχεδιασμός τους σε συνδυασμό με τις εργονομικές λαβές, για ευκολότερη χρήση καθιστούν τα προϊόντα ιδανικά για τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών, ακόμα και σε επαγωγικές εστίες. 

Η DIVITEC αναμένεται να επεκτείνει τον κύκλο συνεργασίας της με το γνωστό γερμανικό brand και σταδιακά να εισάγει ακόμα περισσότερα προϊόντα του στην ελληνική αγορά, με νέες σειρές κουζινικών σκευών, αλλά και αξεσουάρ μαγειρικής. 

Tα προϊόντα της RESTO είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, μέσω δικτύου καταστημάτων και online shops, από την DIVITEC AE, η οποία είναι υπεύθυνη και για το service, προφέροντας εγγύηση καλής λειτουργίας.