H Άνοδος Α.Ε. – Adobe Authorized Distributor – διοργανώνει στις 22 Οκτωβρίου 2009 το εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα «Adobe Photoshop CS4: all-in-ONE!», συνολικής διάρκειας 2 ωρών, στα γραφεία της εταιρείας.


adobe_photoshop_cs4Ο Νίκος Γαζετάς, σχεδιαστής-εκπαιδευτής και Adobe Certified Expert, θα παρουσιάσει μερικές από τις πιο ισχυρές τεχνικές και μεθόδους του Adobe Photoshop CS4 για στήσιμο και ευέλικτη διαχείριση μιας σελίδας: adjustment layers, masks, import from Illustrator, type, smart objects και output.


Το σεμινάριο διάρκειας 2 ωρών απευθύνεται σε όλους τους γραφίστες που επιθυμούν να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά το Photoshop. Θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας (Αδριανοθυρών 27-29, Υμηττός) με ώρα έναρξης 18:30.


Οι θέσεις παρακολούθησης είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι €50. Για τους πελάτες, φοιτητές και εγγεγραμμένους χρήστες της Άνοδος Α.Ε. και του επίσημου δικτύου διανομής της (απαραίτητη προϋπόθεση η αποστολή της registration Card), το κόστος θα είναι €30 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%). Οι πληρωμές του σεμιναρίου μπορούν να γίνουν είτε στα γραφεία μας είτε με κατάθεση στον εταιρικό λογαριασμό (Alpha Bank) κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία μας. Οι εγγραφές γίνονται είτε μέσω e-mail στο seminars@anodos.gr ή τηλεφωνικά στη γραμματεία της εταιρείας στο 2109717016.