Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd ανακοινώνει την κοικλοφορία των νέων καρτών γραφικών AMD Radeon RX 7800 XT και RX 7700 XT, σχεδιασμένες με βάση την υψηλής απόδοσης, ενεργειακά αποδοτική αρχιτεκτονική AMD RDNA™ 3.

Οι κάρτες γραφικών GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G και Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G θα είναι διαθέσιμες για αγορά από τις 6 Σεπτεμβρίου 2023. Οι κάρτες γραφικών GAMING OC, από τις πιο δημοφιλής επιλογές της GIGABYTE, εστιάζουν στην εξαιρετική απόδοση και σταθερότητα. Διαθέτουν μαύρο σχεδιασμό με gaming στοιχεία για να προσαρμόζονται σε διάφορα στυλ PC build. Επιπλέον, η κάθε κάρτα γραφικών είναι τέλεια ρυθμισμένη για ισχυρές επιδόσεις και εξαιρετική απαγωγή θερμότητας, προσφέροντας στους gamers εξαιρετικά γρήγορες και ομαλές επιδόσεις gaming στα 1440p.

Οι κάρτες γραφικών GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G και Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G προσφέρουν αμφότερες το σύστημα ψύξης WINDFORCE. Το σύστημα περιλαμβάνει τρια μοναδικά blade fan τα οποία περιστρέφονται εναλλάξ, copper plate που έρχεται σε άμεση επαφή με την GPU, composite copper heat pipes, 3D active fans και screen cooling για τη μεγιστοποίηση της απαγωγής θερμότητας, ώστε οι κάρτες γραφικών να προσφέρουν ενεργειακή απόδοση και υψηλές επιδόσεις. Η τεχνολογία εναλλασσόμενης περιστροφής επιτρέπει στον κεντρικό ανεμιστήρα να περιστρέφεται προς την αντίθετη κατεύθυνση από τους άλλους δύο ανεμηστήρες, αποβάλλοντας αποτελεσματικά τη θερμότητα τόσο από το επάνω όσο και από το κάτω μέρος της κάρτας γραφικών για πιο αποτελεσματική ψύξη. To μεγάλο copper plate έρχεται σε άμεση επαφή με την GPU και τη VRAM- σε συνδυασμό με τα composite copper heat pipes, επιτυγχάνεται εξαιρετική απαγωγή θερμότητας. Επιπλέον, ο εύχρηστος ενσωματωμένος διακόπτης dual BIOS switch επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ των λειτουργιών OC και SILENT, προσφέροντας τις βέλτιστες ρυθμίσεις που έχουν ρυθμιστεί από την GIGABYTE.

Η σειρά προϊόντων GAMING OC διαθέτει επίσης φωτισμό RGB στην πλαϊνή πλευρά της κάρτας που μπορεί να προσαρμοστεί μέσω του λογισμικού GIGABYTE CONTROL CENTER (GCC). Το αναβαθμισμένο μεταλλικό back plate φέρνει μια πιο ανθεκτική δομή που αποτρέπει την κάμψη και τη φθορά. Τα πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας ULTRA DURABLE, όπως all-solid capacitors, metal chokes και low-resistance MOSFETs, παρέχουν εξαιρετική απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE: https://www.gigabyte.com/gr/Graphics-Card/