Η MSI ανακοινώνει μια στρατηγική συνεργασία με την CAPCOM, για να εισαγάγει ένα συναρπαστικό πακέτο παιχνιδιών, προκειμένου να προωθήσει το πολυαναμενόμενο παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας «Exoprimal».

Τώρα, με την αγορά των MSI gaming monitors, οι gamers θα έχουν την ευκαιρία να εξαργυρώσουν έναν κωδικό στην επίσημη ιστοσελίδα της MSI και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συνεργασία ανάμεσα στην MSI και την CAPCOM, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.msi.com/Promotion/exoprimal.

Επιβιώστε σε κάθε μάχη

Το Exoprimal είναι ένα ομαδικό παιχνίδι που φέρνει αντιμέτωπη τη σύγχρονη τεχνολογία με τα πιο άγρια θηρία της ανθρωπότητας. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο έτος 2040 και οδηγεί τον gamer σε έναν φουτουριστικό κόσμο γεμάτο τοπία που προκαλούν δέος. Με το σχολαστικά κατασκευασμένο περιβάλλον του και την εκπληκτική μηχανική του παιχνιδιού, το Exoprimal βυθίζει τους παίχτες του σε μια αέναη διαμάχη με δεινοσαύρους.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.exoprimal.com/en-us/

Εντυπωσιακά γραφικά από την MSI

Οι gaming οθόνες της MSI προσφέρουν εκπληκτικά γραφικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες ευχαριστιούνται πλήρως το καθηλωτικό παιχνίδι στο Exoprimal.

MAG 274UPF

Το γρήγορο πάνελ υποστηρίζει ανάλυση 4K στα 144Hz σε υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Ταυτόχρονα, το MAG 274UPF προσφέρει ευκρινή γραφικά για ασυναγώνιστο gaming.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.msi.com/Monitor/MAG-274UPF

MAG 325CQRF-QD

Η MAG 325CQRF-QD διαθέτει κυρτό πάνελ 31,5 ιντσών, για μια καθηλωτική εμπειρία gaming. Ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης στα 170Hz και η τεχνολογία Quantum Dot συμπληρώνουν τα εκπληκτικά γραφικά και ζωντανά χρώματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.msi.com/Monitor/MAG-325CQRF-QD