Οι δικτυακές κάμερες ασφαλείας παρακολουθούν εσωτερικούς ή και εξωτερικούς χώρους, καταγράφουν κάθε κίνηση και σας ενημερώνουν για ό,τι συμβαίνει στο smartphone σας.  

TP-Link Tapo C420S2 Set

Το σετ εξωτερικού χώρου αποτελείται από δύο κάμερες και το Tapo Hub H200. Ο αισθητήρας 4MP παρέχει ποιότητα έως 2K QHD. Οι κάμερες διαθέτουν Ethernet, WiFi, ανίχνευση κίνησης, συναγερμό σειρήνας, εφέ φωτός και έγχρωμη νυχτερινή λήψη, μέσω του Starlight Sensor.  Έχουν πιστοποίηση IP65 για να αντέχουν στη βροχή και στη σκόνη. Διαθέτουν επαναφορτιζόμενη και αποσπώμενη μπαταρία που διαρκεί μέχρι 180 ημέρες. Τα βίντεο μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε μία κάρτα microSD (έως 256GB), την οποία τοποθετείτε στο Smart Hub ή μέσα από τη συνδρομητική cloud υπηρεσία αποθήκευσης Tapo Care. Η εφαρμογή TP-Link Tapo σάς επιτρέπει να ελέγχετε και να ενεργοποιείτε τις κάμερες κ.ά.

Xiaomi Smart Camera C400

Με 4MP κάμερα, δυνατότητα εγγραφής βίντεο 2.5K και περιστροφή 360ο θα έχετε καλύτερη θέαση των χώρων του σπιτιού. Διαθέτει νυχτερινή όραση και ηχείο/μικρόφωνο για αμφίδρομη φωνητική επικοινωνία σε απόσταση έως 5 μέτρα. Η ανίχνευση ανθρώπινης παρουσίας με AI αναγνωρίζει ανθρώπινα περιγράμματα και καταγράφει αυτόματα video από τη στιγμή του εντοπισμού τους. Ακόμα, υποστηρίζει κάρτες microSD με χωρητικότητα έως 256GB για την αποθήκευση των βίντεό σας. Με το Mi Home App για iOS και Android συσκευές μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κάμερα, να τη χειριστείτε, και να δείτε τις αποθηκευμένες εγγραφές.

TP-Link Tapo C225

Η QHD κάμερα εσωτερικού χώρου διαθέτει διάφραγμα F1.6, ώστε να συλλαμβάνει περισσότερο φως. Η pan & tilt κάμερα μπορεί να περιστρέφεται 360ο, ενώ διαθέτει και αισθητήρα Starlight, καταγράφοντας εικόνες υψηλής ποιότητας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα σάς ειδοποιεί για οποιαδήποτε δραστηριότητα σε συγκεκριμένες ζώνες, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί ήχους και φως. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με όποιον βρίσκεται στον χώρο, μέσω ενσωματωμένου μικροφώνου, ηχείου και WiFi. Είναι συμβατή με τους ψηφιακούς βοηθούς Google Assistant και Amazon Alexa. Η αποθήκευση γίνεται σε κάρτα microSD ή στο cloud με συνδρομή.

Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 2K Pro


Με δυνατότητα περιστροφής 360ο, κάθετη γωνία προβολής 118ο, ανάλυση 2Κ (2.304×1.296), λειτουργία νυχτερινής όρασης και IR LED των 940nm θα μπορείτε να βλέπετε τα πάντα. Η κάμερα διαθέτει δύο μικρόφωνα με Active Noise Reduction. Ακόμα, υποστηρίζει αποθήκευση των λήψεων και των εγγραμμένων βίντεο σε κάρτα microSD, σε NAS για προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, και σε Rolling Cloud Storage. Σημειώνεται ότι μπορείτε να παρακολουθείτε ό,τι βλέπει η κάμερά σας μέσα από την οθόνη του smartphone ή του tablet σας. Τέλος, λειτουργεί κι ως Bluetooth gateway για τη σύνδεση με άλλες «έξυπνες» συσκευές της Xiaomi.

D-Link DCS-6500LH

Η κάμερα διαθέτει κίνηση για να βλέπετε τον χώρο σας σε ανάλυση Full HD 1080p. Με το Auto Motion Tracking παρακολουθεί όποιο κινούμενο αντικείμενο ή πρόσωπο. Διαθέτει νυχτερινή λήψη, ώστε με τα ενσωματωμένα υπέρυθρα LED να βλέπετε έως και 5 μέτρα στον χώρο. Είναι συμβατή με Google Assistant και Amazon Alexa. Το Privacy Mode θα σας δώσει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε ή να προγραμματίσετε τις ώρες που η κάμερα δεν θα καταγράφει. Αποθηκεύει τα βίντεο σε κάρτα microSD έως και 256GB, αλλά και στην υπηρεσία mydlink cloud, κάνοντας δωρεάν εγγραφή. Η ρύθμιση της κάμερας μπορεί να γίνει, από την εφαρμογή mydlink, από κινητό μέσω WiFi.

Turbo-X IP Camera 1080 Endurance v2.0

Με ανάλυση Full HD, γωνία θέαση 91,7ο, αισθητήρες κίνησης και νυχτερινή λήψη έως 15m θα έχετε πλήρη εποπτεία κάθε εξωτερικού χώρου. Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί στο τοπικό δίκτυο, είτε ενσύρματα μέσα από τη θύρα RJ45 είτε ασύρματα μέσα από την ενσωματωμένη ασύρματη κάρτα δικτύου που διαθέτει αφαιρούμενη κεραία. Υποστηρίζεται κάρτα microSD έως 128GB. Μέσω της εφαρμογής Tuya Smart Life μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα και να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας αλλά και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου μέσω Amazon Echo και Google Assistant.

D-Link DCS-8627LH

Σχεδιασμένη για εξωτερικούς χώρους, η Full HD κάμερα διαθέτει έγχρωμη νυχτερινή όραση και 400 lumen προβολέα. Προστατεύεται από βροχή, υγρασία και σκόνη (IP65), ενώ μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες από –25οC έως και 45οC. Ενσωματώνει αισθητήρα Passive Infrared (PIR) για την ανίχνευση κίνησης και λειτουργία ανίχνευσης προσώπων που βασίζεται σε AI. Η κάμερα διαθέτει ανίχνευση σπασίματος γυαλιού και σειρήνα 100db για να απομακρύνει απρόσμενους επισκέπτες! Καταγράφει σε κάρτα microSD έως 256GB, αλλά υπάρχει και η επιλογή να κάνετε εγγραφή βίντεο στο mydlink Cloud δωρεάν για 1 έτος.

TP-Link Tapo C500

Η Full HD εξωτερική κάμερα έχει τη δυνατότητα περιστροφής κατά 360 μοίρες στον οριζόντιο άξονα και κατά 130 μοίρες στον κάθετο άξονα, ενώ η λειτουργία νυκτός, με υπέρυθρες 850nm IR LED, χαρίζει όραση στο σκοτάδι μέχρι και τα 30 μέτρα. Με ασύρματη δικτύωση WiFi μπορείτε να παρακολουθείτε live streaming, μέσω της εφαρμογής TP-Link Tapo. Η IP65 κάμερα είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη. Είναι συμβατή με Amazon Alexa και Google Assistant, ενώ επιτρέπει την επικοινωνία μέσω ενσωματωμένου μικροφώνου και ηχείου. Αποθηκεύει βίντεο σε κάρτα microSD (έως 512GB) ή στη συνδρομητική υπηρεσία αποθήκευσης cloud, Tapo Care.

EufyCam 2 Kit 2.1

Το συγκεκριμένο kit διαθέτει 2 κάμερες και 1 Home Base, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως WiFi Repeater, με αποτέλεσμα να επεκτείνει την κάλυψη του WiFi στον χώρο σας και παράλληλα να προσφέρει καλύτερο σήμα δικτύου στις ασύρματες κάμερες. Οι Full HD κάμερες έχουν πιστοποίηση IP67, με την μπαταρία τους να διαρκεί έως και 365 μέρες με μία πλήρη φόρτιση. Μπορούν να εντοπίσουν ανθρώπινες κινήσεις και να ενισχύσουν την εικόνα των προσώπων για να ξέρετε ποιος έφτασε κοντά στον χώρο σας, όπου και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους αμφίδρομα, ενώ, αν κάποιος περάσει τις ζώνες συναγερμού που έχετε ορίσει, θα λάβετε ειδοποιήσεις στο κινητό.

D-Link DCS-8302LH

Εγκαταστήστε εύκολα την FHD κάμερα σε όποιο χώρο θέλετε με τη σύνδεση στο δίκτυο να γίνεται ενσύρματα ή ασύρματα. Είναι συμβατή με έξυπνες οικιακές συσκευές mydlink, Amazon Alexa και Google Assistant και έχει ενσωματωμένο AI που αναγνωρίζει ανθρώπινη κίνηση και ανησυχητικούς ήχους! Η νυχτερινή όραση με ενσωματωμένο υπέρυθρο φωτισμό σάς επιτρέπει να βλέπετε και σε σημεία χωρίς ίχνος φωτός. Ενσωματώνει μικρόφωνο και ηχείο για να μπορείτε να μιλήσετε με άτομα που βρίσκονται στον χώρο. Η σειρήνα 95db θα κρατήσει μακριά τους εισβολείς. Υπάρχει επιλογή για κάρτα microSD (έως 256GB) ή για απευθείας εγγραφή των βίντεο στο mydlink cloud για 1 έτος δωρεάν (απαιτεί συνδρομή μετά τη λήξη).

Xiaomi Wireless Outdoor Security Camera 1080p

Το συγκεκριμένο σετ περιέχει ανεξάρτητο εσωτερικό δέκτη και μία εξωτερική κάμερα, η οποία φέρει στεγανοποίηση IP65. Με μπαταρία 1.700mAh έχει αυτονομία έως 90 ημέρες, ενώ η ευρεία γωνία παρακολούθησης είναι 130 μοιρών. Το διάφραγμα F 2.1 σε συνδυασμό με τον οπίσθιο φωτισμό σάς δίνεται η δυνατότητα να έχετε καλύτερη θέαση τη νύχτα, έως 7 μέτρα. Υποστηρίζεται ανίχνευση κίνησης με AI με αναγνώριση ανθρώπινης μορφής. Ο εσωτερικός δέκτης μπορεί να αποθηκεύσει βίντεο μέσω τοπικής κάρτας TF, μονάδας USB και 3 ημερών κυλιόμενο αποθηκευτικό χώρο στο cloud, ενώ υποστηρίζει έως και 4 κάμερες.